zalgiris je bio fix dana ... 1.53 kvota... fina....
Printable View
zalgiris je bio fix dana ... 1.53 kvota... fina....
a jeli moguce naci kao sto su ranije nalazili jednu utakmicu u 2je ili 3 kladionice paa odigraju sva tri tipa (1,x,2) da im je dobitak npr 1000 pa bilo sta da bude u plusu su 40-50e?
Kako ste mi ljudi :D ???
Za sutra se odlaze masu utakmica,uzas
Zna li ko gdje se moze uplatit h2 na Davidenka -3,5 gema ?
Eo nesto za sutra ujutro da probate ! :)
Clijsters K.-Henin J. 2 1.85 TAC.REZ 1:2(4.00) 10/10
copy sa mog mejla !
Tako mi je doslo,ne znam jel 100 % tako mi je pisalo.....
a vala odigra sam onoga engleza sto je igra 1.januara 2-2, pa cu te i danas poslusat :)
Nije od istog izvora tako da ne znam ocel doc tenis :)
A eo sto sam naso na net pa da podijelim sa vama...PAU-EVIAN [email protected]
IZOSTANCI EVIANA
Bugnet Goussé et Ponroy , Sanchirico , Aoudou et Koukou , Pouye et M’Madi , N’Tolla , Borel et Rol .......AMATERI PROTIV AMBICIOZNIH GOSTIJU KOJIMA DODUŠE NEDOSTAJU TRI IGRAČA BITNA....ALI GOSTI KOJI NAJAVLJUJU ULAZAK POD SIGURNO U 2.LIGU KLUB JE ČIJE DIONICE IMAJU ZIDANE,LIZARAZU...,PLATINI I JOŠ 5-6 NAJVEĆIH IGRAČA FRANCUSKE IMA PRORAČUN OD 5-7 MILION EURA PO NAJAVAMA SE NADAJU I ULASKA U EVROPU KROZ MALA VRATA CUP-A.....UTAKMICA SE IGRA NA STADIONU Le stade du Hameau KOJI JE PREKRIVEN CERADAMA DA BI TEREN BIO ŠTA BOLJI TO U SVAKOM SLUČAJU JE PREDNOST GOSTIMA JER SU TEHNIČKI NA NIVOU ILI DVA VEĆEM....UZ TO PUNO SE PRIČA DA EVIANU SUCI JAKO POMAŽU IMPRESIONIRANI IMENIMA NA LISTI DIONIČARA OVOG KLUBA.....
u wiliam kvota na tenis [email protected] a tr 1:[email protected]
sto mislite za ovaj wba - nothingam forrest?
nottingam u goste nema poraza na 12 meceva- 3 pobjede i cak 9 nerijesenih
po netu predlazu golove tj. od 0-2 a kvota je 1.75 u lob.Wba je pobjede ostvario nads timovima sa dna tabele dok je sa malo ozbiljnijim suparnicima imao problema.
ja mislim da je tu xpp najrealnije, a moze i jedinica konacno.
wba-noth.forr. X-1
2/1 kvota 30 naravno da cu probat :D
evian 0-2 a wba 3+
wba 1-1 odigrah
good luck m8 ;)
ne moze se igrat kad je pola utakmica odlozeno....sjutra jedino... 3 utakmice premier lige odlozene
ccc... barem ce igrat ovi sigurni ... man utd i arsenal i chelsea... imace sjutra i francuski kup i malo od spanske i italijanske ... skrpice se nseto.. sjutra najjaci fix ... rio ave-benfica 2 (1.60)
fulham,sunderland,liverpool ... i jos jedna ne znam