Nijesi izuzetak tu, no pravilo :)
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Printable View
Nijesi izuzetak tu, no pravilo :)
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Ja se, na zalost/na srecu, uvijek svega sjecam...
Ja sam jednom u životu imao prekid filma od šljive domaće. Nisam tada znao kakvo je to zlo [emoji3]
Sent from my F3111 using Tapatalk
Od alkohola samo pivo. Vino nista, zestina nista...
To je kao pjani sex. Pojavi se gospođa sa đetetom i veli ovo je tvoje, jedva te nađoh, a mala ima 5 godina. I ona te ubjeđuje da ste imali seks tada i tada, tamo i tamo. A ti znaš da si možda bio na tom mjestu u to vrijeme ali da si sigurnio bio mrtav pjan pa onda moraš da ideš na deneka.
Kad pomenuste šljivu, e kako se oštetismo od dvije boce Jezdića sinoć... I ona je izgleda postala smeće, sebi cio dan ne mogu doć...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Od dvije boce vode bi ti pozlilo a ne od rakije :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
zamisli kakve ste vi zivotinje kad ste popili 2 boce, ao.
4 čoeka na dvije 0.7 boce, vala ne bi trebalo biti problem no se ostara...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
je reko da vas je bilo 2, dobro onda.
Rent a car iz BG mi evo 20 dana ne vrace pare na karticu (depozit)
Svaki dan ih zivkam, oni prebacuju na moju banku, blabla... a ja kod moje banke provjerio ima samo da je cijeli iznos skinut, sto da cinim? Tacno bi ih tuzio :D
Situacija je tekla ovako... 240e skinute (zamrznute)
Vracen auto trebalo je vratiti tih 240e tj 190e (50e je na kraju bio rent a car a ne 40e zbog toga sto va vratih u 6h a oni tek od 8h rade)
Meni od tog dana niti su skinute 50e niti vracene 190e ....
A dzabe mi je drug na taj sektor :D
Kaze da nema rezervacije, nego kao da su full iznos naplatili, a ovaj me masti nesto...
"Naša banka je skinula 3.09.2018. 6171,00 dinar ostalo oslobodila, sa vašeg računa tako da kontaktirajte vašu banku i vidite gde je zapelo..."
A meni toga dana niti je skinuto sta niti je vraceno...
Evo se javih jednoj djevojci u hb pa rece da ce vidjeti u ponedeljak ona :D
Plus su me odradi 15€ za rani povratak (6 ujutru) jer rade od 8h pa mora zbog mene da dodje, a to sto je jos troje u tom terminu mu vratilo, i sto je svima naplatio..... pih gabelji! (Mada moja greska, na sajtu u uslove koriscenja pise to)
I ne mogu da vjerujem da od 30 google rezencija svaka je bila 5, ali naravno tu sam ja da pokvarim prosjek [emoji48][emoji23]
A dzabe ti je jbga stiskaj tvoju banku jer je to kradja.
skoro je bila situacija sa nasom jednom rentakar kucom. Ljudima nestane torba sa pasosima saobracajnom i papirima rentakara.
Dobiju iz policije dokumente da im je nestalo, nazovu kompaniju i oni kao - skinucemo vam depozit jer tako stoji u ugovoru :D
Poyy za njih
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Zato fino kad uzmes auto pregledas ga sa svih strana, slikas sve ogrebotine i ne mogu ti nista.
A to dal pokriva kasko , pokriva ali jeli se napravio zapisnik da bi se to moglo pravdati??
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Za male stete nije trebao zapisnik. Dodjes i prijavis.
Sto se kasko osiguranja tice to se ne isplati prijavljivati
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Imam neki laptop za kuci sto se kaze dell e6510. E sad. Slomljeno mu je ono da se moze zatvorit i poklopac od diska. Ima li neko to da radi ovdje ili da ima rezervne djelove?
Bih to da sredim
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk