A dao je maksimum i posprdao se sa Benzovima.
Printable View
A dao je maksimum i posprdao se sa Benzovima.
Nešto ne viđeh da se neko posprdao sa Hamiltonom, bez on sa svima ;-)
Nije se Hamilton posprdao sa svima, da nije bilo timskog naređenja da ga Rozberg propusti, ne bi imao šansu za pobjedu.
Likujes skoro kao ekipa sa Skaja 😀
mozda ga ne bi pretekao na.stazi ali preko boxova bi sigurno...ali je onda pitanje da li bi dobio trku...brzi je bio i luis i seb od njega
Sve je to ok, samo pričati o Luisovoj dominantnoj pobjedi nije realno. Nije se odlijepio od Ricchija a na ovoj stazi nema mjesta za obilazak. Vozio je koliko je bilo potrebno, da sačuva gume i pobjedu, i to je ok.
Meni je realno Dani bio vrh, da ga nije tim opet ispalio tu bi se moglo pričati o dominantnoj pobjedi. Ali...
Lujo je prvo dobio pomoc od Mercedesa sto su rekli Britniju da ga pusti i onda pomoc od RBRa. Pobijedio bi moj *****.
ovo je idiotluk totalni, bore se za sampionat i tim naredjuje jednom vozacu da pusti drugog i to na ovakvoj stazi
Pa zato sto je taj jedan imao problem sa bolidom. Bio je sporiji od Ricca 2-3 sekunde po krugu.
opet je glupo...
zasto je glupo ako je taj tim uzeo pobjedu? valjda je to najbitnije za tim...da su ga zadrzali iza rb bi uzeo pobjedu lagano a luis.bi vjerovatno svakako zavrsio ispred nika
Da je ostao iza Britnog zavrsio bi iza Vettela mozda.
Nije li pretprošle godine Mercedes tražio od Luisa da propusti Rozberga a ovaj je odbio rekavši da ako Niko hoće da ga obiđe treba da se približi dovoljno i pokuša obilazak (možda nisam baš doslovce sve zapamtio, mrzi me sad da googlam). Nisam siguran, da je kojim slučajem danas Luis bio ispred Rozberga i kočio ga, da bi ga Luis propustio pod timskom naredbom. Mislim da je Rozberg danas podvio rep da bi mu produžili ugovor, da je odbio da ga propusti, bilo bi ćao za 2017.
Monako, po Tedovoj knjižici:
https://youtu.be/ZQu-Psrf6mA
NSX, sjeti se prošle godine i poklonjene pobjede Rozbergu, tako da ovo nije strasno, iako smatram da ne treba da ga pusti jer su direktni konkurenti, sve da se vuče po stazi, nije trebalo da ga pusti, pa neka ga pretekne ako može i ako je već brži. Mercedesov potez ne odobravam iako navijam za Hamiltona.
ToJeMojBrat, Hamilton je tad bio u pravu, Rozberg nije mogao da mu se primakne ispod 1sek, a Mercedes je tražio da ga propusti, što je bilo u tom trenutku presmiješno.
ne mos to poredit tu su zaebali situaciju nisu rekli nikome da propusta nekoga, to nema veze jedno s drugim
Čitava poenta timskog naređenja nije da vozač bude/ne bude u pravu, već da posluša to što tim kaže. Kao što rekoh, da je danas bila obrnuta situacija nijesam siguran da bi Luis propustio Nika (propuštanje je ispalo pravi potez), a vidim da mu se zahvalio na "džentlmenskom gestu".
Sezona se izgleda pretvara u takmičenje Ferarija i Red Bula, hoće li Ferari uprskati više trka Fetelu ili Red Bull Rikardu?
sjecam bio sam na stazi :) to je bila potpuno drugacija situacija od ove
u ovoj situaciji koliko sam vidio mercedes je.od rosberga trazio da ubrza a onda ako mu to ne bude islo propusti hamiltona...koliko je sporiji bio od Danija vidjelo se jer gubio makar sekundu po krugu a mislim i vise...
na bilo kojoj drugoj stazi niko bi ko zna koji bio sa tempom koji je imao u trci
Pa to je jedina razlika, sto ovdje nije mogao zbog toga sto je staza posrana.
I jos favorizujes Britnog...
samo sam realan :) isto bih rekao da je bilo obrnuto
Naravno da ne bi.
ganjola je profesor shto se tiche f1 i to je chinjenica pa sad moze neko da ga ne voli to je sasvim druga stvar...
naravno da bih :) trkaju se za titulu kakve veze ima sto je ovaj ispred u nekom polukvaru, neka ga ovaj obidje pa ne bio prije mislit o poziciji
Na taj nacin bi izgubili prvo mjesto, a mozda i drugo. A milioni su u pitanju.
koliko dobijaju para za pobjedu
Par miliona.
ako su pare u pitanju to je drugo onda
ne no za lizalicu se trkaju...
LolČina.
308 je smeće.
Helmut Marko je toliko ljut na mehaničare Red Bulla da je riješio:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...84688939_o.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cjx8e4yVAAEf2Y_.jpg:large