Psihichkih nazhalost, chim je uradio ovo... :(
sent using tapatalk
Printable View
Psihichkih nazhalost, chim je uradio ovo... :(
sent using tapatalk
Uzasno...
Znao sam da ne znaju da sisaju po Evropi ali da mi se ovako jedna frizerka počka po glavi stvarno nisam ocekivao. Ne zna ni da sjenci, ni britvu da koristi... Srecom rekao sam da cu samo sa strane, mogu mislit kakve bi stepenice gore napravila.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Sprdas se da te nije umjela osjencit da valja...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
a što baš u te sitne sate? nikome ne dune odjednom da se ubije. toliko ljudi oko nas, a u suštini nas briga kako je kome i kako se ko osjeća. svi na tuđu nesreću pomisle " au, oko čega se ja nerviram" i bude srećan sa svojim malim problemima. svi smo radoznali i svi bi da čujemo šta se dešava, a onda bude "jbg". na kraju krajeva, kad poznaješ nekoga, ne možeš da ne vidiš da se nešto dešava. nije on poor, poor su svi okolo. praštaj, ništa lično.
Da ti je, daleko bilo, neki prijatelj na fb ovo objavio...isto bi ga covjek na neki nacin provjerio. Ne znam...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
sa ovim se ne slazem u potpunosti. oces da kazes da su oni njemu najblizi ijednom pomislili da bi mogao ovakvu odluku da napravi. ni na kraj pameti.
mozes ti poznavati osobu citavog zivota i prolaziti kroz sve najbolje i najgore s tom osobom, ali ne mozes da vidis sta se sve desava u glavi te osobe. cudna je ljudska sorta.
Poor kid sto nije umio da zatrazi pomoc, a poor svi okolo sto nijesu mogli osjetit bar djelimicno kolika je bol u njegovoj dusi da bi znali da mu je ptrebna ogromna pomoc.
Pijane muve
Мислила сам да се тај гел и остали додаци ноктима стављају да би се мање жалиле на пукнут нокат, међутим статистички нокти и даље пуцају једнако често.
Свакако горе од жене која се пренемаже и много прича је мушкарац са истим тегобама.
Какви анафилактички шокови спрам тога.
Budite u globalnom trendu i uživajte u gluten free verzijama slavnih slika!
http://sobadsogood.com/2015/11/11/be...e-gluten-free/
ljudi koji imaju dosta dosta para i onda odjednom pocnu da paze kako trose, velikani stednje, pametno da ih ko ne zajebe, ali to rade na cifre od 30-40eura. ono tipa pranje kola je 7eura ali sad on trazi nedje za 5... da njega ne prave ovcom radi 2eura
Mene vise od toga nervira kuknjava kako nemaju para i kako je grdno vrijeme i velike cijene. Ono da se ne ofiraju.
Kako je smorio whatsapp sa apdejtima.
Sve je smorilo sa update-ima... I whatsapp... I viber (i to na Desktop)... I Win10... I sve zivo... Ebali ih update-i.
svaki dan neki update i kod mene..smara zestoko :culpability:
Sad su svi slusali Leonarda Koena po cijeli dan ...
Jes, jes... Na konik ti se okupi grupa, posjedaju i jedan im recituje i tako dok ne mrkne.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
A vise ceca ima hitova
Podgorica me nervira... kako ruzan grad... bez parkinga, bez dushe, bez ljepote, bez idje ičega. Sav se ospem od muke kad moram PG...
I dodje neko i plaća 1300eur kvadrat stana... e majko moja sestro ujakovaaaaaa
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Reklame za kliktv i onaj debilni momak sa debilnim naglaskom..
dikić-sinđelić, velimirović-dikić, sinđelić-velimirović
ovaj bazdež i sumor od kiše....