Ja znam milion slucajeva tako da im je stiglo nakon vracanja para i nikad nista, stavise ni ne vjerujem da oni "odgovaraju" da je uruceno ili tako nesto, bez ako ima tracking pa ovi vide.
Printable View
Ja znam milion slucajeva tako da im je stiglo nakon vracanja para i nikad nista, stavise ni ne vjerujem da oni "odgovaraju" da je uruceno ili tako nesto, bez ako ima tracking pa ovi vide.
Ja u posti kad preuzimam,traze mi licnu kartu i potpis da sam preuzeo. Kad mi na kucu dostavljaju dam postaru 1 euro i vidimo se,nit licnu nit potpis.
Kad tebi tako dostave taj dres,niti imaju dokaza da ti je uruceno,niti te ikako zavedu,ama nista.
Da podizes u posti i da te tamo zavedu po licnoj karti i potpisu,ponavljam,tehnicki,nesto bi i mogli da urade.
Ovako na prag od kuce bez identifikovanja i potpisa,vidimo se...
A i kad potpisujes to je čisto radi njih, mislim da te niko nece gonit za to, nema zabiljezenog slučaja haha. Možda Rakuna jedino jer on sve ima takva iskustva ili mu drug neki.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Cek zar to nije njihova dministrativna greska?
O tome ti pricam. Upravo tako.
Ako nema licne i potisa,nista ti ne mogu,jer bukvalno nemaju dokaza da ti je uruceno.
Sve da ih iz Reala pitaju "dostaviste li vi ovome momku onu majicu" ako kazu "jesmo",na sledece logicno pitanje
" imate li dokaz" ovi iz nase poste ce samo da slijegnu ramenima.
Eto kako je internet trgovina i dostava regulisana kod nas.
Ti dres zdravo nosio,a naravno ako imas neko moralno cimanje,sajtu Reala se uvjek naknadno mozes javit i platit.
Pa evo meni su prosle nedjelje sa SD poslali umjesto neke muske jakne, zensku trik majicu Nike. U roku od 3 dana sam dobio refundaciju za jaknu, a trik majicu ni ne pominju. Pretpostavljam da im je kutara da placaju postarinu zbog svoje greske. Vrijednost je mnogo manja naravno od dresa (majica je nekih 17€) ali logika je slicna. Ozbiljnim trgovcima je u takvim slucajevima najvaznije da sacuvaju reputaciju i da je kupac zadovoljan...
Ma meni jedini problem sto sam to potpisao tamo.
A druga stvar malo mi cudno da bi neko parnicu otvorio sto bi ga duplo skuplje ispalo.
U svakom slucaju kako god dres je kod mene i to je to.
U slucaju ako nesto budu trazili mogu ga vratiti svakako.
Ne bi ga skuplje ispalo. Po zakonu ko izgubi plaća troškove.
Nije aliexpress ili kineski sajtovi isto što i Real Madrid, znate li što bi im Turci i Indijci odradili da nema zaštite.
Po vašoj priči možete da kada artikal stigne, vi ga preuzmete i tražite refundaciju jer nije došao. Po vašoj priči ko će dokazati da nije došao...
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Bugi moze to na svaku stvar koja nema broj za pracenje, posebno sa eBay-a. Samo sacekas dovoljno dugo.
Znači da ne može na njegov, jer o njegovom slučaju pričamo :)
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Dres od Madrida nije imao tracking number.
Eto tako, uzivaj
Društvo, da li neko ima iskustva sa USPS tracking kodom?
Drug mi je poslao nešto iz US i tamo prilikom slanja su mu rekli da taj broj važi samo dok je u US pošiljka. Kada izadje iz Us nema informacija. Meni je trenutno status (unazad nekoliko dana) da je napustila US.
Sada me interesuje, za one koji imaju iskustva, da li će na njihov tracking status pisati kada stigne u PG?
Ovo pitam jer nisam trenutno na adresi gdje treba da stigne posta pa da li da se oslonim na status ili da podjem do pošte i provjerim?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Nece
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Za naručivanje sa SD, hoće me zvati ovi iz DHL-a Posto mi je od petka roba u PG.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Stize poruka od DHL-a kad mozes da podignes paket.
koliko dana treba paypalu da poslalje novac na karticu , za koliko dana mogu da podignem ?
Attachment 136844
jel ovo znaci da su mi vracene pare sad sam bio na bankomatu i nema nista kako too??
evo slika koja se bolje vidi http://prntscr.com/9gsikp
Isti slucaj sa mojom posiljkom. Pozovi poslovnicu na aerodromu pa ih pitaj o cemu se radi, ja sam prosli put pozvao poslovnicu pa su mi rekli da mogu doci da podignem, a poruka mi je stigla 10 minuta nakon toga...
Ja danas svakako ne mogu da podjem do tamo inace bih pozvao da pitam...
Koji sajtovi su dobri za kupovinu mobilnih telefona?
Ljudi, ima li ko kakav kupon za neki minimalan popust na sportdirectu? 153,59 mi je obračunato sa dostavom. Dakle, ova 3,59e mi stvaraju problem. U pitanju je odjeća, skijaška jaklna i pantalone. Još me zanima, ima li neko iskustva sa ovim NEVICA brendom što se tiče veličina? Jer viidm da nemaju mjere baš za taj brend, sem ovako generalno.