Ja Volim Vettela.Prisustvovao sam njegovoj prvoj pobjedi,u Monzi.Od tada ga je krenulo :p
Nego chuh da se vrace Kimi "Iceman" Raikkonen!
Printable View
Ja Volim Vettela.Prisustvovao sam njegovoj prvoj pobjedi,u Monzi.Od tada ga je krenulo :p
Nego chuh da se vrace Kimi "Iceman" Raikkonen!
http://www.youtube.com/watch?v=EReiD_d7E1c&NR=1
"Frankly said, Michael made rest of the field look like monkeys" :)))))))))))))
obozhavam shumija, i sigurno je najveci u istoriji, ali po meni vettel ima potencijal da dodje do tih nivoa. pocevsi od ove godine :))))))) na kraju krajeva, shumi je svoju prvu uzeo sa 26 god, vettel ima 23 i ove godine mislim da je njegova. na kraju krajeva obojica su njemci, a voze jako slicno, nemaju stida ni od koga. Ja nikad necu zaborawiti scenu kako je vettel vozio preprosle kad je bilo massa vs hamilton, i kad je hamilton trebao da bude 6 da bi massa osvojio, zadnja trka. U tom trenutku je hamilton bio 4 cini mi se, i kako ga je vettel stigao i prestigao, sa pet puta losijim bolidom, i kako je mrtav ladan naprawio sampiona te godine smijesnim, da mora da se spashava tudjim ispadanjem u zadnjem krugu.
http://www.youtube.com/watch?v=ILu0YxlyiP8
samo obratite paznju na ivice...
Svaka nam ga daje...
http://www.youtube.com/watch?v=vp_px...eature=related
Kocnica. Sta je to? :))))))))))
Nego chuh da se vrace Kimi "Iceman" Raikkonen![/quote]
još ako dođe u red bul umjesto vebera biće :dring:!!!
još ako dođe u red bul umjesto vebera biće :dring:!!![/quote]
Hoce ha? Za koliko? Za 40 miliona??
Ili je mozda smanjio cijenu.
NAJVECI kaze da imaju jos posla:
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-...k-ahead-of-us/
Samo treba on jos da se vrati i ovako ima tih budala po stazi koji prave probleme,a znamo kolika je on opasnost na stazi,cak ne umije obic' zaostale vozace no jase preko njih...
Mali Sutil je pocinuo od kad ga nema.
sutil, shumi i ostali su osjetili opasnost od njegove vožnje kad god je htio i bio raspoložen za vožnju.. a prave budale su ovi što u nemogućnosti pobjeđivanja namjerno udaraju ostale vozače jer su zaštićeni ka bijeli međedi.. KIMI je jedan od svijetlih primjera pravog trkača, a ne plačipi*ka kojoj ako cijela f1 mašinerija nije podređena ne može boda uzet..
Ne,ne,ne i ne.Koliko je samo puta bio u borbi za titulu,ispusio ga svaki put.
Unistavao bolide samo tako i uvijek je ispadalo kako je maler,kako je baksuz,ali kako se to nije njegovim timskim kolegama desavalo u tolikoj mjesri?
Koliko se samo puta iz cista mira zabio u ogradu,u druge vozace,izletio sa staze,u MC bolje vise da ne vozi!
Sve u svemu uz Kekea Rozberga i Zaka Vilneva(postovanje za Zila,bio je vozac i po) najprecjenjeniji vozac svih vremena,tolike godine je vozio i imao konkurentan bolid,a ima svega 18 pobjeda,a titula znamo kako mu je dosla.
Posle Kekea i najgori sampion kojeg je F1 ikad imala!
Jao sto nije vozio sa Luisom kako bi ga samo taj unistavao,a NAJVECEM bi taj svijetli primjer bio vodonosa i nista vise ;)
Sve je bilo cisto,to je F1,nije balet,da malo pratis formulu znao bi da su se sa staze(NAMJERNO) izguravali i Sena i Prost,a samo je NAJVECI kaznjen zbog toga!
edit:A sto se tice onoga u kvalifikacije u MC-u,kaznili su ga,krenuo je iz boksa i na trci pokazao zasto je NAJVECI!
Nemas pojma!
Jesu jedan drugog ali nisu ostale(a i bili su u istom timu..). A njega su kaznili onda kada je to bilo apsolutno nebitno (mislim nije bio vicesampion, big deal).
tačno, svaka mu je titula čista, to što nikad nije postojao drugi vozač u njegovoj ekipi, što je fabrika radila gume po njegovom načinu vožnje, a ostali neka se prilagođavaju, što je imao ubjedljivo najbolji bolid i što su pored svega toga morali da ga pustaju pred ciljem i da taktički udara kolege da bi osvaja poene i titule.. one sramne scene iz tih godina srozale su f1..
može imati hiljade rekorda, ali je kao čovjek i sportista NULA ... a tu pokušava da ga slijedi i njegov klon hamilton..
Imao ubjedljivo najbolji bolid :facepalm:
Pustali ga pred ciljem :facepalm:
Ljudurina je,covjek za primjer van staze,miran,porodican zivot vodi,nikad ga nisu pratili skandali,na stazi onakav kakav treba da bude,nemilosrdan,takvi su veliki sampioni
Luis je vozac samo takav,to se mora priznat',tvoj Kimi prosjek,ali precijenjen da je to nenormalno nesto!
Naravno
U startu si bio osudjen na propast ;)Quote:
facepalm zato što se upustih u ovu raspravu
Kimi, nemas pojma.
Kimi NEMAS POJMA!
To ce ti rec' i Macho man!
Mercedes u Monaku s kraćim međuosovinskim razmakom-a ni sami vise neznaju sto da rade