Jos bi vi Hrvati trebali da dobijete Estoniju pa udjete u istoriju kao ekipa sa najlaksim zrijebom
Printable View
Jos bi vi Hrvati trebali da dobijete Estoniju pa udjete u istoriju kao ekipa sa najlaksim zrijebom
fala igore.
ovdje nema euforije, znamo koliko mozemo a mozemo toliko da u slucaju da ne dobijemo portugal vec pocnemo razmisljat o putovanju za poljsku i ukrajinu. vi vidite kako se uklapate u te nase planove, i molite boga da nam se ne nadjete na putu. :D
Bolje lagan ždrijeb pa proći nego težak ždrijeb pa ispasti:)
Ovo mi zvuči kao natpis sa Grunfove majice:):)
I da ste u top formi, što niste, CG bi imala veće šanse od 35%. A s ovako lošom atmosferom u svlačionici itekako precijenjuješ HR.
Nadam se da to neće biti žrijeb zbog tenzija i gluposti, ali inače volio bih da gledam tu utakmicu. Možda nakon žrijeba mogu neku prijateljsku ugovorit...
Ovo je moje predvidjanje:
Crna Gora - Portugal
BiH - Hrvatska
Irska - Estonija
Ceska - Turska
Pljuni me ako ne bude ovako.
Hrvatska vam nije dobar ždijeb po mom mišljenju zbog dvije stvari..
1.Nakon očajnih kvalifikacija i kritika koje su doživjeli igrači će se homogenizirati i ginuti u ovim dodatnim kvalifikacijama tako damislim dće Hrvatska biti puno bolja nego ona koja je igrala protiv Grčke
2.To što vam više nije trener Kranjčar jer on puno bolje poznaj Hrv od Brnovića i mislim da bi tada imali veće šanse protiv nas
U svakom slučaju nadam se da se nećemo medjusobno odmjeriti pa da će moje teze samo ostati teorija:)
Prenos zrijeba je na kom programu? Ako ga ima uopste...
rtcg 2 sa grgurom :dispirited:
rtcg....
E i aj mislim da ce owako bit ka sto je Peko napisao. A Grgur baksuzni prenosi blago blago
Samo Brnovic da Joveticu i Vucinicu pridoda u napadu Damjanovica i za napad nema zime, mislim da bio ovaj trio ubijao protivnicke odbrane.
..ahahhahhah...
..ajde što ste odmah napali komšiju :)
..fala na željama osim na onu zadnju ukoliko se sastanemo sa vama,eto da uzvratimo i mi vama,želimo vam da pobijedite sve a ako naiđete na nas onda sve najgore vam želim u utakmici,dva pasa da ne sastavite sa loptom...
Uz sav kvalitet Hrvatske ja nesto ne bih bio pesimista da igramo protiv njih. Engleska nas nije dobila u dvije utakmice uz svu sudijsku pomoc a njima su dali cetiri. Svajcarsku smo dobili u prvu utakmicu a drugu izgubili sa B timom uz promasene dvije stopostotne sanse. Ne mislim da je Hrvatska bolja od bilo koje od ove dvije reprezentacije.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=678829
Kojeg protivnika priželjkujete u doigravanju za EP ?
Turska 31.82%
Estonija 30.68%
BIH 22.73%
Crna Gora 14.77%
imam neki hunch da ćemo izvuć Portugala vazda im mater hebem.
Ircima će poklonit Estoniju zbog one Anrijeve ruke.
Bosancima će dat Čehe da Platini opere nove grijehe.
Hrvati će se klat sa Turcima.
A nas ustupit Portugalu jer oni moraju igrat evropsko zbog velikih zvijezda pa bolje nas mać nego ove veće države.
Vidis, imamo isto misljenje vjerovatno zbog toga sto mislimo da ce zrijeb bit namjesten, a onda:
Crna Gora - Portugal
BiH - Hrvatska
Irska - Estonija
Ceska - Turska
Ircima ce da se iskupe zbog onoga sto im se prosli put desilo sa Francuskom, pa ce im dat najlaksi tim, Estoniju.
Zeljece sto manje ex-Yu selekcija pa ce spojit HR sa BiH tako da samo jedan tim moze proc.
Treci ex-Yu tim ce dat Portugalu da ga izbachi, CG.
I ostaju dvije selekcije, Ceska i Turska.
Ovo samo u slucaju da je zrijeb namjesten, a ako nije, onda ce bit loto.
O kako bi bilo lijepo da nema ovih avetinja pa da mozemo ka ljudi poc u ZG a i oni u PG da bodrimo svoje i dobro se zabavimo
Pih Balkan posrani
Ej moj rebel nije ti ovo Hrvatska ili Crna Gora pa da sve bude namješteno:)
Izvlačit će se ekipe iz kinder jaja pa će ipak o ždrijebu odlučivati sreća a nenamještaljka:):)
Hrvati nisu vise jaki kao prije 3-4 godine. A i volio bih da vidim Vucinica opet protiv hrvatske odbrane, pojacan sa Joveticem, mislim da bi im bilo veselo u odbrani.
..ne valja ova vaša priča ništa..biće ovako...
Na EP idu:
Crna Gora
Hrvatska
BiH
Irska
ljudi sto je ovo vi vec znate ko ce sa kim da igra ne mlatite ka boga was molim ne prizivajte protivnike ko nam doce nece dobro proci a ovo vracanje duga za irsku glupost vecu odavno cuo nisam da niste culi kad mozda za losu sudisku pocjenu iako je ono bilo vidjeno sa neba koliko je bilo takvih nepravdi pa nikom nista
ja vjerujem u grgura baksuznoga, odma ce pocet sa pricom da nam ne bi valjao portugal i odma ce nas spojit...
Nažalost sudačke odluke su nešto sasvim drugo..Ždrijeb sigurno neće biti namješten i to je po meni besmislena priča..A što se tiče sudjenja žalosno je ali je tako da dvojbene odluke suci donose u 80 posto slučajeva u korist velikih a protiv malih
Ako ce bit vracanja dugova neka nam dodje Irska. Ukrali su nas za penal u prosle kvalifikacije.
Mi njih u CG za 2... Od kojih je jedan bio kao i taj za koji su zakinuli nas u Irskoj.
Imali smo sreće kolo pred kraj kvalifikacija, sad nam treba opet.
Ne znam za vas, ali ja mislim da je Irska jedna jako fina zemlja. :)
Ewo zasto ne Portugal http://rutube.ru/tracks/4900838.html...a72469f3e0b9d7
Sudije mogu da rade sto oce, kao Bosni..
vjerovatno ceka na poziv,nama mjesta.Prizeljkujem Cesku i invazijy na Prag
U Prag, pravo kod Slavka Perovića :D
ima li đe prenosa izvlačenja na internet?
ima http://www.streamhunter.tv/index.php...n=com_lsh&view, za 10 minuta ce izac linkovi za prenos
U Prag bi bila ludnica, sve legalizovano, naspidirani Crnogorci na tribinama :D