God bless niggas!
http://www.youtube.com/watch?v=SQZftqwU9PY
Printable View
God bless niggas!
http://www.youtube.com/watch?v=SQZftqwU9PY
Nema ti tu više toga. Evo ti moj drug pipnuo knjigu nije od 30 bodova zakucao 25.5, najbolje uradio. Prepisao od jedne đevojke koja sabija ona uzela 24 a on 25,5. Niđe veze. :D A oni koji su učili 300 stranica i unaprijed jedno 10 dana su pojeli *****.
Najgori su oni kolokvijumi koji su na zaokruživanje, a svaki odgovor isti. Ono staro je najbolje bilo, usmeno ili pismeno pa ako znaš pričaj ili piši, a ne ovo klasično maltretiranje sve isto 20 pitanja za 14 minuta. Klasična fora da se studenti sasječu.
Totalno su mi nejasni ovi koji su tu samo da prođu... Ja bih krv svoju za fakultet i znanje dao. Mada na kraju sve to dođe na svoje, kad tad. ;)
Ne nosim rekvizite, al kućna posjeta u najavi. Sa sve tapšanjem po ramenu. Uh.
~~
4. Na spoljašnjoj i zadnjoj strani desne butine, u srednjoj i gornjoj trećini, nalazi se nepravilna, široko zjapeća rana, promjera do 30 x 20 cm, dijelom ravnih, nenagnječenih i krvlju lako podlivenih, a dijelom neravnih, nagnječenih i krvlju podlivenih ivica i strana, dubine do 10 cm. U prostoru rane nalazi se razoreno i nagnječeno meko tkivo sa krvnim sudovima te višestruko prelomljena butna kost. Koža je do prednje ivice rane, na prednjoj strani butine, nepravilno, promjera do 2 x 2 cm – lišena natkožice, ogoljena kožica je suva, čvrsta, mrkocrvenkasta, a cijelom površinom prednje strane butine – krvlju podlivena, modroljubičasta.
5. Na spoljašnjoj strani desne potkoljenice, zahvatajući srednju i gornju trećinu, nalazi se široko zjapeća rana, promjera do 25 x 15 cm, dijelom ravnih, nenagnječenih i krvlju nepodlivenih a dijelom neravnih, nagnječenih i krvlju podlivenih ivica i strana, dubine do 8 cm u čijem prostoru se vidi razoreno i krvlju prožeto meko tkivo te djelovi smrskane golenjače.
.
.
8. Na zadnjoj strani desne nadlaktice, u donjoj trećini, nalazi se koso postavljena, nepravilna, približno elipsasta rana, promjera 15 x 6 cm, dijelom ravnih, nenagnječenih i lako krvlju podlivenih, dijelom neravnih, nagnječenih i krvlju podlivenih ivica i strana, dubine do 4 cm, gdje je nadlakatna kost uzdužno „presječena“.
.
.
.
12. Na nadlanenim stranama obje šake nalazi se bolnička gaza zalijepljena flasterima; desna nadlaktica u cjelini omotana bolničkim zavojima; desna noga u cjelini zamotana bolničkim zavojima a u ranama se nalaze zelene bolničke komprese, koje su natopljene krvlju.
13. Desna noga “kraća“, “usukana“.
.
15. Leš je bio pokriven bijelim bolničkim čaršavom koji je natopljen krvlju, a dopremljen je u bijeloj, plastičnoj vreći. Na lešu nije bilo odjeće.
16. Sem opisanih, spolja na lešu, nema drugih povreda, niti promjena.
.
.
.
.
.
.
Bih da se kladim i dobijem jedno 200e.
Slava, jelo i piće, društvo, priča i zezanje bez kraja.. :)
Ja sam ono sto nema cijenu, posten i siromasan.
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk 2
konačno se završi i ova dusa od čišćenja poslije slave...rintale smo do maloprije...
Crko' gladan.
Od kad pogledah Gravity, svaku noc kad bacim pogled na nebo ocekujem da vidim Sandru Bulok gore kako seta. :roll:
Zamisli kretenke..
http://www.youtube.com/watch?v=R-GZxNSip_w
- Razmišljam se što ne idem često u pozorište... lijepo mjesto, kulturno, izolovano od polusvijeta. Lijepo uđem, sjednem i zavalim se, stavim mobilni na sajlent i gledam ljude kako mi igraju ispred očiju i glume da su neko drugi, vičući, plačući i smijući se, koristeći sav svoj talenat i ulažući ogroman trud da me ubijede da su oni neko drugi, da su veći i dopadljiviji od onoga što uistinu jesu kada sami sebe ocjenjuju, da su neko ko će na mene ostaviti utisak.
- Onda izađem napolje, i vidim sve to isto, i to u mnogo boljoj izvedbi! Samo bez plaćene karte i udobne fotelje.
O bando cdm-ovska, ste mi dobri? :lol:
everything that kills me makes me feel alive
joooj, još samo nedelju dana i odmor!
Nešto sam njaaaaaa :( pih
Kako me majka lijepo probudi u 9 jutros da učim, ne znam dje mi je glava..
Ima li goreg osjecaja od cekanja rezultata ispita po 15 dana...