Na moju srecu nece mraciti bar se nadam.
Printable View
Nemojte zamračivati RTS sutra.
Otkud to da TVCG ne prenosi? Prenose Ligu Evrope, ali ne više oba termina, već samo onaj od 21.05h. Sutra je na programu Totenhem - Lacio.
Koliko znam RTS ima pravo samo na utakmice Partizana tako im dala Arena tako da ne vidim razlog zbig cega bi se zamrcio RTS
Partizan Nefci - Arenasport 4.
2045, potvrdjeno.
Potvrdjujem ;)
bice ga veceras. arenasport4 ili 124 za korisnike optike.
Ovo je sramno, sto mene briga za partizan i nefci, odakle vam pravo da ukinete arenu 4 i ukljucite neku tamo arenu BiH???
nemate ali apsolutno nemate nikakvo pravo da mi ukinete arenu4 jer ja placam arena paket u kome su arena2 arena3 i arena4.
Nemam ja sto sa tobom da pricam, ni da objasnjavam sto je problem...znam da placam svaki mjesec arena paket u kome se nalaze odredjeni kanali i odlukom T-coma na cem nemaju pravo sklonili su jedan kanal iz ponude...
Ja sam vatreni navijac Fenerbahcea, placam arenapaket, u ovom trenu je na Arenasport 4 mec Fenerbahce Marsej...ja sam platio Arena paket ali nemam arenasport 4...
Citizenu, sumnjiv si.
oce li se prosirivati lista kanala na EXTRA TV Webu?
Citizen, dzabe se nerviras, vidis da mogu da rade sto oce...glibovi
O cemu ti Sale?
Uživajte u Extra zabavi za svaki dan!
T-Com Vam predstavlja Extra TV, novu generaciju televizije vrhunskog kvaliteta slike i zvuka! Očekuje Vas preko 60 najaktuelnijih domaćih i stranih kanala, svrstanih u šest paketa:
- Mini paket (paket sa najgledanijih 30 kanala) / 5,95€
- Start paket (osnovni paket sa 57 kanala) / 9,95€
- Plus paket (dva sportska kanala, jedan dokumentarni i pet kanala za odrasle) / 4,9€
- HBO Paket (dva vrhunska filmska kanala, HBO i HBO Comedy / 4,9€
- HBO Premium (Cinemax, Cinemax2, HBO GO i HBO On Demand, uz pretplatu na HBO paket) / 4,9€
- Arenasport (Arenasport 2, Arenasport 3 i Arenasport 4) / 4,9€
- Crtaći (Orlando Kids, Bambino, Disney Jr, Duck TV i Baby TV) / 3,9€
Ovdje jasno pise sto ja placam 5€ mjesecno, a odlukom vas koji to prodajete ja nijesam dobio ono sto sam platio, vec sam dobio ono sto vi mislite da ja treba da gledam. I tvoj komentar na to je:
Dobio si 4 kanala. U saradnji sa arenasport nasim korisnicima je ponudjeno ono sto je u tom trenutku bilo interesantno i ekskluzivno.
Ovaj tvoj komentar da sam dobio 4 kanala, to prevazilazi sve sto sam dosad cuo, vjerovatno mozemo uskoro ocekivati da nam umjesto neke utakmice lige sampiona i arena4 ubacite na zahtjev gledalaca koncert cece ili jelene karleuse...
Ovo je totalno neozbiljan pristup, nepostovanje onih koji placaju i svjesno i namjerno sprecavanje onih koji nesto plate da dobiju da ono sto su platili..
ako ste vec mislili da izadjete u susret pretplatnicima imali ste lijepo Arena 1 Srbija i mogli ste umjesto njega ubaciti Arena 1 BiH...
A ocete li mi objasnit zasto se zamraci kao npr RTS u sred utakmice lige evrope? da bi doplatio i paket sa svim arenama?
Promasio si temu.
Evo mozes odje pitati: https://forum.cdm.me/showthread.php?44354-TV-prava