bogami onda moraju i dzikicu i gordicu da isplate pare jer su potpisani ugovori sa njima. sa gordicem na dvije godine. mislim da bi to bio los potez. da vidimo koji potez ce uprava nakon ovog poraza da uradi.
Printable View
bogami onda moraju i dzikicu i gordicu da isplate pare jer su potpisani ugovori sa njima. sa gordicem na dvije godine. mislim da bi to bio los potez. da vidimo koji potez ce uprava nakon ovog poraza da uradi.
Nije Gordic slaba karika. Pogledajte bolje sve meceve od pocetka sezone. Vidjecete po tajmingu gresaka ko je to. Cak ni to kad se kaze greska zvuci bezveze jer svako moze da pogrijesi, ali je bitan rezon u necemu sto radis. Pogledajte kako saigraci reaguju na necije greske i vidjecete ko je ta karika.
Ostade Džile.
Mislim da smo jedina ekipa u Evropi koja poslije 5 poraza ne otpušta trenera, a sad idu gostovanja Bajernu i Zvezdi, vjerovatno nas čeka 7 poraza za redom....
Nista sad kad je dosao Kol nek Gordic grije malo klupu dok se ne dozove sebi a za Dzikica sta da kazem, kostace, ali kad ne ide ne ide
Sto cinite sa gordicem alo nije on kriv, nije on madjionicar. Trener je kriv
5 poraz u nizu, pa idu sad jos 3-4 pakao
Nema preporoda ovdje
Ima li koji trener da je slobodan
Aahaahah citam sto je dzile pricao tacno sam znao.
Igraci krivi, promasili slobodna hahahaah
Dushe mi ochine ne ulazi mi se da chitam kad pomenu da je Gordić krivac,alo bre pa zna se ko je kriv moramo li ponavljat po 100 x???
Dobar si,simpatichan,ali ne ide ti brate,evo ovaj bonus uzmi za sve shto si uradio i ostajemo prijatelji,nishta strashno,posa je posa i zdravo.
Tako je. Gordića drzi do kraja skoro druge četvrtine i tek onda out. Pa zašto ovoliki roster Ajde onda Probaj mijenjaj češće pa probaj. Noćas je trebao Barovića ubačiti da se bije sa ovim Krkinim centrima a ne ovako. Probaj, probaj, mjenjaj češće, traži rešenje kad ne ide a ne kad je kasno
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Namjestio protiv bivseg tima.
Dzikicu majstoreeee ...
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
odradise oni ovo za sve moguce kladionice, jedini favoriti u ponedeljak
Jes coce za kladionice, posto su svi plate i zimnice stavili na Buducnost na 1.12 kvotu... neka coce...
Samo ko veze sa zivotom nema vidi ijednog krivca osim Gordica. To je jasno kao dan. Prvi Dzikicev tajm-aut nocas ko je slusao (na 12:2 cini mi se) sve mu je jasno...
Podrska za Dzikica... maksimalna.
Slušajući njegove tajm aute kao da pravi sam sebi alibi. Svaki put istu priču priča, samo je noćas obrnuo, pa je počeo na engleskom I told you that they will play like that, a to što nemamo jebenu akciju i što imamo najstatičniji napad ikad i što za 9 i po minuta Krki ubacimo 3 poena... sigurno je za sve ovo Gordić kriv. Nemoj Vlaca majku mu.
On samo izgleda kao da je spreman ali ne znam za sto je spreman. Za kosarku nije sigurno. Mozda da nosi gajbe pa mu treba biceps, za kosarku mu ne treba. Njegove lateralne kretnje su na nivou basketasa. Igra laznu odbranu. Odraz ima ali ne moze da dodje u situaciju da ga iskoristi. Svako njegovo primanje lopte daje protivniku vremena da se namjesti za napad, da se postavi. Razmislja toliko dugo da svaku pripremljenu akciju dovede do besmisla. Ako nekog zezne sa onim basketaskim fintama i driblinzima krece na ulaz gdje opet ima problem da realizuje polaganjima jer mu je zavrsnica na obrucu ocajna. Napad na obruc nepostoji. Trancizija sa loptom u rukama vrlo slaba jer mu je handling vrlo rizican i lopta cesto odskoci kao kod pocetnika. Ne uvidja situacije na terenu, ne ubrzava igru cak naprotiv i kad se vidi sta igramo tu je da potezom viska ili manjka omoguci protivniku da stabilizuje odbranu. Njegova odbrana od pika je na nivou Filipa Covica. Gibson je za njega Lebron u svim kosarkaskim elementima. Slaba karika tima koju je gestikulacijama na terenu prvo pokazao Dzoni a kasnije Gorda i Erl.
Tako da tvrdnja da je spreman ne stoji. Mozda je spreman ali kosarku nije sigurno. Uz to je najskuplji igrac ekipe a doprinosi nicemu sto kod ostalih ima los efekat i uticaj. Ja ga ne mrzim, on je igrac moje ekipe do god je tu ali nema svrhe ne reci svoje misljenje o tome ko je po meni slaba karika. Otpustiti njega nije radikalan potez jedan igrac manje ili vise. Vratice se dzoni, to mogu pokriti ostali, tu je sad i Bell.
Ja konkretno po pitanju zalaganja i odnosa prema igri ne vidim problem kod niti jednog od stranaca.
Kad jedan Erl Klark koji je za njih sve tamo bog košarke može da se trudi i igra pošteno, ko je Nemanja Gordić da smjenjuje trenera? Malo realnosti nije na odmet. Koti Klark se trudi, Bel je tek stigao, cak se i Dzekson trudi ALI JE LOŠ. Barovic se trudi ali je los, Popovic, Nikolic, Sead, Suad... nikome se ne zamjera na kvalitetu, ali na ponasanju itekako. Dzikic daje sve od sebe, vjeruj mi on nema sto da trazi alibi - otisao sad ili za 5 mjeseci ili za godinu ipo - iste pare ga sleduju. Covjek je kosarkaski trener, ima prejak tim i profesionalnu ambiciju da napravi rezultat.
Evo, da sacekamo Norisa Kola i njegovu igru na poziciji 1. Bude li igra ka sad sa Gordicem (ili gora), ja cu se odjavit s ove teme i vise vas necu opterecivat.
Pazi, pricas o igracu jedne francuske, koja ima samo takvu bazu a ispada da pozivaju jednog divljeg igraca. Nisam bas siguran da si u pravu. Kako ja vidim, tu nema loseg kosarkasa, samo su lose uklopljeni, neuigrani, dato im previse slobode i ugovori koji im dopustaju da to rade. Trener i uprava su krivci. Erl Klark se posle zvizdika itd dozvao, Koti radi sto mu se rece i mislim da tu nema price, Kraft je zrtvovan a valjao bi nam i sad. Koga god da dovedes ako se ne uklapa aj zdravo, samo bacene parw.
Nije dobro resenje Iker to, najskuplji igrac je, sto bi placali coskara kad je Suad bog coska. Najljepse igramo bez njega. I nocas smo ih stigli bez njega.
Ko bi mogao biti naslednik na klupi, kad vec pricamo o tome? Sasa Obradovic mi nije rjesenje, a i on se svojevremeno ruzno razisao sa ovim nasima, nzn kakvi su tu sad odnosi. Ko je slobodan?
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
@Dutch
U vezi Edvina Dzeksona - on dres reprezentacije Francuske moze samo da sanja. Na njegovoj poziciji (2) su igraci kao De Colo, Causeur i Beaubois. Igra samo kad je neko od ovih sprijecen. Svakako, posjeduje odredjeni nivo kvaliteta (iako je trenutno u ocajnoj formi), ali daleko od toga da za Buducnost igra neki bitan clan reprezentacije Francuske.
Ja sam ti naveo sto po mom shvatanju kosarke on pokazuje ili ne pokazuje. To sto je reprezentativac francuske i ima sa njima samo jednu bronzu u kojoj nije zapinjao a kad god su osvajali jace medalje a bilo je toga dosta , tada ga nije bilo.
Nije ni vazno uostalom, rekao sam sto mislim. Necu smarati vise o tome nocas.
Ali svakako je to Francuska,može da bira koga će na toj poziciji. Ova trojica su ludaci a on dođe posle njih. Po meni da je kod trenera sa autoritetom i da radi uigrane šeme o ovome se ne bi pričalo. Ne znam, meni je od starta za sve kriv trener pa koliko ga god branili. Posle onih pobjeda sam ućutao al opet se vidjelo da to nije ok, čim ne ide šut moralo je do ovog da dođe. Uglavnom, za 10-15 dana će se vidjeti. Ako ode Džikić a ostane isto stanje nije bilo do njega, ako odu igrači a ostane stanje jeste i završena priča. Cilj je isti, ABA liga. Evroligu treba zaboraviti i tu uigravati ekipu i ćao. Dobar trener za ta dva mjeseca ih može spremiti(ovakve igrače) da u polufinalu CZ očiste. Ako se povuku dobri potezi naravno. A šta su dobri potezi, mislim da na ovom forumu samo možemo da pretpostavimo, niko od nas to ne zna sigurno.