Daleko od toga da branim momka, al eto vidjecemo posle uvidjaja sta je bilo i koliko je isao....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Daleko od toga da branim momka, al eto vidjecemo posle uvidjaja sta je bilo i koliko je isao....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Video sam sopstvenim ocima celu situaciju dok sam cekao bas na stanici to vece !!! Vozio je 100km/h, ako ne i vise, devojka je na zeleno prelazila, bez greske (ja sam na crveno presao 30s pre nego sto je poginula), a ovo sto je on rekao da je kocio i svirao i tako te gluposti, to nije tacno!!! Policija nije nasla tragove kocenja na mestu nesrece i LAZE KAO KER DA JE SVIRAO.... Moram da kazem, da moram da se slozim sa covekom koji radi u prodavnici, nikada necu zaboraviti tu citavu scenu koja se desila devojci!!! 2 noc kako ne mogu da zaspim!!
Ajmo se kladit da nece bit iza resetaka preko 2 godine.
Sve sto bude preko 2g ja cu prelezat umjesto njega
Sent from my SmartHD using Tapatalk
U ova golfa koliko god da ides ako udaris poginuces, kakva limenka...
evo javise da je mitrovicev sin vozio izmedju 55 i 64 kmh i da je na kamerama iz obliznje mjenjacnice snimak uzet na kojem se vidi da je ova presla na crveno... kad je pokusao da je izbjegne na drugu stranu je bio covjek koji je isto prelazio na crveno valjda..
sigurno da je tako...snimak sa fiksne kamere se moze premontirat za par minuta bukvalno sto je 99% i uradjeno, a to za brzinu kako da ne na kraju ce ispanut da se ona zalecela na njega i bacila mu se pod auto
sramota
shta sam ja rekao prije 2 dana odje,na kraju ce onu mrtvu djevojku osudit na smrt iako je vec mrtva...
Nista. Znao sam da nece u tvorza.
54 i 66 u trenutku udara, tj poslije kocenja? Koliko je onda prije kocenja?
I zar 54 nije prekoracenje za naseljeno?
Izmedju 54 i 66.
CDM CSI. :roll:
Časkom li sve elaboriraste, premontiraste snimke, završiste istragu i odrediste kaznu. Kakva ekspeditivnost svaka vam čast.
I onda neko pročita ovo http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/395...c-Cistoce-kriv
e pa kad se zbog ovoga matica za koga niko nikad nije cuo montiraju snimci sto li se radi sve za ovoga...
Na ovom konkretnom snimku fali (zadnjih) 5 sekundi , ništa nije montirano. A to nije isto.
Link je postavljen čisto informativno da vidite da ikako je bio pjan i vozio preko ograničenja nije predmet tužbe.
Inače, da bi se uspješno i kvalitetno montirao snimak, a da te neko ne provali treba dosta znanja, tehnike i vremena. A s obzirom da je Mitrovićev udes snimala neka "niskobudžetna" kamera u mraku onda je vrlo vjerovatno da je montaža teško mogla bit urađena a da se ne primijeti. Pogotovo ne što su isti tren skinuli snimke sa obližnjih prostora.
Nije ni tebi bilo upućeno nego ovim CDM istražiteljima koji znaju ko će koliko u zatvor i ko je kriv.
Ni oni ni novinari ne znaju za onu niko nije kriv dok se ne dokaže.
pa najmanja je kazna za ubistvo u saobraćaju.
plus on ima 20 godina, što mu i ide u korist.
žalosno, ali tako je.
csi gooz, pozz
jeste, kad se isijece dio snimka (i to vrlo bitan) to se takodje naziva montazom
pa nije zato sto isto zna "ljude" i ima para da zavrsi to, dok su sa druge strane djubretari koji nemaju ni kuceta ni maceta
ako neko ima ekipu za montazu onda ima mitrovic, a prilicno sam siguran da i sam umije oko toga jer nije glup... kamera koja je snimala je staticna, a sto losiji snimak to je i montaza laksa...u ovom slucaju dovoljno je da uradi overlap semafora sa momenta kad je bilo crveno na momenat kad je bilo zeleno i eto, bukvalno par sekundi posla
ovo su ovdje sve divlje drzave tj. pasaluci i "zavrsavale" su se mnogo teze stvari od ovih...
Ja imam osjecaj da u Pink TV ima barem jedan frajer koji odlicno znaju kako se montiraju klipovi, bilo koje kvalitete.
A i da nema, sef de dati grdne pare da se nadje jedan takav i da se rijesi problem.
To što je sin vlasnika pinka i što vozi x5-6 koji li već, automatski znači da je kriv...? Okle ovoliko zlobe u ovaj narod da mi je znat...
ne, kriv je zato što je ubio dijete vozeći preko dozvoljene brzine i zato što je pobjegao sa lica mjesta a nije pružio pomoć (za to si po zakonu kriv čak i ako nisi učestvovao u udesu)
to valjda niko ne osporava
E ni meni nije jasno odakle ovoliko negative. Tragedija se desila a sve sto znate jeste da vi posaljete nekog u zatvor i odredite na koliko. Ma na svakom cosku odisemo "crnogorstvom" - sve znamo i u sve se razumijemo i za sve smo u pravu, a dje se petorica nadju imamo 7 misljenja i svako je u pravu.
Ostalo nek se dokazuje, ali ovaj mali mora malo odlezat jer je pobjegao sa mjesta.
još će ispasti da su forumaši natjerali djevojčicu da se baci pod auto da bi sina velikog čoeka stavili u zatvor. sprdnja, časti mi...
niti ga ko brani niti ko krivi djevojčicu. komentarišu ljudi tok istrage, što je problem?
svako vidi ono što želi da vidi.
Komentari su počeli odma nakon objavljivanja vijesti, bez ikakvih izjava svjedoka... Svi su odma skočili kako je divljao, samo jer je sin vlasnika pinka i jer vozi dobro auto... Pritom skoro niko nije pominjao to što je pobjegao (za šta je jedino dokazano da je kriv)... Svuda na svijet važi "nevin dok se ne dokaže suprotno", jedino je kod nas "kriv dok se ne dokaže suprotno"...
Montaža je kad prepraviš originalni snimak. Skraćivanje snimka nije montaža na koju si ti mislio. Ne pravimo se ludi ;)
Kidanje snimka koji je mogao samo da eventualno pokaže da je postojala Opel Insignia sa kojom se ovaj BMW navodno trkao bi mnogo pomogla u ovom slučaju a? Nemoj NSX molim te.
A sigurno je Mitrović odma poslao ljude da skinu snimke sa svih DVR-a a i znao je tačno gdje se nalaze, odrade to i vrate na DVR. I sigurno policija nije istu noć obezbijedila sva ta mjesta i pazila te stvari.
Svako prškanje po DVR-u se evidentira inače. Ne znam jesi li imao ikad dodira sa sistemina za video nadzor, znao bi da to nije lako uradit kao što se u filmovima čini da jeste ;)
Lijepo ti stoji ovaj facepalm. Taman ti ga treba nakon svakog posta kačit.
Što si očekivao od "stručnjaka". Da je stvarno udario 100 na sat djevojka bi bila u komadiće rasuta po asfaltu ne bi odlećela od auta. Nego naš mentalitet...
Ne mora ni to. Može da se tvrdi da je bio van sebe, neuračunljiv, mlad, neiskusan. Koliko oćeš olakšavajućih okolnosti. Pitanje je oće li ih sudija uračunat. To što je sin vlasnika Pink imperije ne treba da mu bude ni olakšavajuća ni otežavajuća okolnost.
To i ja pomenuh. Ali Crna Gora je to...
koliko ja znam on je već priznao i da je udario i da je pobjegao...
ti si se kretao dozvoljenom brzinom on nije(po sopstvenom priznanju), zakonski gledano to je stravična razlika
inače imao sam i ja takvih situacija i psovao im sve redom ali ako se vozač kretao nedozvoljenom brzinom zakon ga smatra prvim krivcem jer se smatra da vozač mora bolje poznavati saobraćajna pravila pratiti situaciju itd.
herculese ne da sam imao dodira nego sam ih i ugrađivao u banke prodavnice itd. jeste to bilo relativno davno(nekih skoro 10ak god. već) i tehnologija je napredovala ali je tehnički i dalje izvodivo mnogo mnogo toga ;)
montaža je montaža, kratio dodavao prespajao prepravljao tehnički se sve to naziva montažom, a ako je snimak skraćen 5 sekundi postoji razlog zašto je to urađeno, a to sigurno nije da bi pregledanje snimka i suđenje trajalo 5 sekundi kraće
ovaj momak je izgleda osuđen sve da je 30 na sat išao, trijezan a pješak mu se bacio pod auto! Pobogu ljudi, ne sudite da vam se ne sudi!
koja je muka na vas?! Vi isti (mislim na nas Crnogorce) ođe branite čovjeka kojega poznajete, koji je u dva dana imao tri udesa i u trećem poginuo od vožnje 100 na sat po Brajićima, znate da je brzo vozio, a ovdje sudite a pojma nemate o momku...samo to što mi je otac vlasnik pinka ga je osudilo!
Uopšte, NSX tebi je ovo upućeno, uopšte ne priznaješ da je ISTINA da je mali vozio 60 na sat, da je mala prelazila na crveno, i da kamere nijesu premotane i montirane?! Ti znaš da je neko ovo montirao i lažirao?
ja sam rekao 99% jer znam kako se po BG ponašaju tatini sinovi(nije ni ovdje prevelika razlika, bilo je više postova na forumu o tome) i onda kad se desi nešto "a moglo je svakome", naravno da je moglo svakome ali mnogo je veća vjerovatnoća da će se desiti njima...zato im roditelji i kupuju kamione od po 2 i po tone da bi oni bili sigurni u slučaju udesa a ostale ko... tatica će to svakako srediti, pa nije ovo prvi (na žalost vjerovatno ni zadnji) ovakav slučaj, prije godinu dvije u NS tatin sin isto na pješačkom ubio neko dijete i odležao nešto sitno i napolje i nikome ništa
ovaj trijezan jeste bio što je moguće olakšavajuća okolnost(ne znam kako pravo na to gleda nisam stručnjak) ali je priznao da je išao brže od ograničenja(što automatski po zakonu svaljuje krivicu na vozača) i da je pobjegao sa mjesta udesa, ovdje još malo ispada da ga osuđujemo za ono što je priznao...
ne znam koga pominješ to sa Brajića, Duška J. možda pošto je to bilo skorije? Ja ga nisam pominjao na forumu, znao sam ga i znam kako je vozio i nisam ga nikad branio ovdje ni bilo gdje...
"uopšte ne priznaješ da je ISTINA da je mali vozio 60 na sat"
ne priznajem, to je 15-16 metara u sekundi i nemoguće je da ga ona noću ne bi viđela pri tolikoj brzini sa upaljenim farovima(a i on nju), onda nalaz kaže da je ona odlećela 30 metara a ako joj je njegovo vozilo prenijelo inicijalnu brzinu od 15 m/s prosjek je 7.5 što znači da je lećela 4 sekunde...to ni u filmove nema tako sa sve usporenim snimkom, jedan komšija ovdje na Zabjelu udario je Fordom u Petra Matovića babu koja je odlećela otprilike isto toliko i ustanovili su da je išao 170 km/h što je mnogo više od 60
i pazi sad ovo
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...-od-mesec-dana
"Vozio sam oko 70 kilometara na sat, bilo je zeleno na semaforu, rekao osumnjičeni"
znači on priznaje 70 a ovi sad kažu 55-64, to ispada prvi slučaju u svijetu da krivac kaže da je išao brže od procjene...
Pregledala sam sad dosta snimaka ove nesrece u Spaniji. Uzas :(
Jedan od vagona je zavrsio gore na ovome zidu, ima neki amaterski snimak. Tijela svuda razbacana :(
Jedni kazu da je uzrok velika brzina i postavljaju uporedni snimak kako ovuda prolazi inace voz, neki kazu da su ovi vozovi napravljeni da idu brzo.
Ko ce im ga znati, uglavnom tragedija.