Do kad je ova hlamidija?
Printable View
Do kad je ova hlamidija?
Do marta.
Lijep dan bijase, pogotovo kad ga doma provedes :mrgreen:
Kakva magla jutros na Brajice, a radovi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slaba kisahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6c2254719e.jpg
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Stari grad u KO je vazda bio 'odlicno' napravljen sto se tice vode... Kao da cekaju gondole da 'voze' po njemu...
A tamo vazda potop.
Ništa je to kako je Budva juče izgledala, kako će se sva od nelegalne gradnje jedan dan suturat.
@Jakuza, ko će noćes zanoćit u istu postelju? Bogomi se meni čini da će noćas zajedno vuk i međed, ma i Šako i Riki zanoćit:D
Đe je Micev, oće li okretati na buru? Ne preferiram mokru hladnoću
pušti Miceva, umoran je malo, a kad je umoran ne bih mu ja vjerovala:D
Napokon kišica! A pribojavao sam se da će novembar proletiti bez šarmantnog sivila :wink:
A bas mi nekako danas prija. Inače je ne volim. Taman da se lijepo odmori čovjek (mada sam se probudila u 7 ćukova). Valjalo bi da umijem popodne da odrijemam.
Evo opet neke boje kao da je Armageddon.
ja ne razumijem kako neko može kišu da voli....stvarno...razumijem da voliš da je oblačno, magla i svašta, ali kiša? Kad počne da se uvlači vlaga u kosti pa čini mi se sve gnjilo okolo...aooo kako mi je gadno
najljepše je kad dune sjeverni u PG onako kako zna :) čist vazduh, obučeš se dobro i ljepota.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moj vrh drug obozava kisu. Kad pocne on je kao ja na skijanje ili na plazu. Sav treperi. Jbt ja ne znam kako.
Jedino za sto je kisa dobra je spavanje
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ma ni za spavanje nije dobra, ja jednako dobro spavam i bez kiše :D
Kakav pomet, jebeNti.
kakav raj za ves
Obozavam Śever
Sto fali? Malo da pročisti :)
Meni uopste nije tako hladno...
E meni jes, prsti mi sa noga opadaju...
Bice sam hot not.
Kako ga ugrija na primorje... Gotova je zima.
Lijepo li reze...ljepota...
Uf kako sam doobro prosetao veceras.
Divota..
uh kako sam se pomela noćas, grozota! :D
I ja sam se dobro prosetao plus smrzao. Divota i grozota :D
Studeno li je danas u Podgoricu ili je do mene? Pomet.
4 zadnja dana, kiša, shever, sunce, relativni pomet
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
ja mislim da mi je dormeo jorgan sinoc bio naopacke, na hladnoj strani, jer sam se smrzla ko...
Sinoć je bilo iznenađujuće hladno u Pg. Laganije se obukoh, po automobilima inje..
Pada snijeg.
Pada kisa.
E pa kakvi su ovi strucnjaci nasi,vise ne mogu da pogode prognozu ni za naredni dan.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
"crveni meteo alarm" pa na***** vam se nane nanine, garantujem-potpis-pečat da će da bude najobičnija kiša od par sati praćena južnim vjetrom, ali ne, mora to da zvuči dramatično, da Bog da se tome ko je ovo smislio crvenilo taman iznad svoje kuće.
dosadno ljudima, pa ono kao da ispane da rade posao kako valja. kad god su napisali 'crveni meteo alarm' nista znacajno nije bilo. upozorava se veli na kisu pracenu malo jacim juznim vjetrom. e pa. :lol:
Za sjutra predvidjaju jak vjetar, cak i ovdje https://www.windy.com/42.442/19.262?41.511,19.262,7
I ovdje https://www.weather2umbrella.com/vre...egro-me/7-dana