Zbog toga sam ja ishao Golfom u BD ;) A nisam ni pio neshto ;)
Printable View
Zbog toga sam ja ishao Golfom u BD ;) A nisam ni pio neshto ;)
Aaaaaa cus u Bd, jesi bio na trg :D
Xaxa, ja stvarno nisam imao nesto pretjerano para i ostao sam kuci :D
iha..odje ima i magla edition kola hahahaha
:D
imamo smola edition..case logic..
sad magla..tek sad kapiram zasto ti trazio ono crno za lajsne! ahahahah D:
xaxaxa John Cena,ja ne bih vise :D
Moje su avanture barem bolje,a sad da ja pisem koja sam auta pretica ,pa ni ja ne pamtim :D
Jedno pitanje: Jesi li ti to prirodno glup ili se bas trudis?
Ja se nisam hvalio da sam preticao auta vec sa se zezao sa CVX-om.
A te tvoje avanture ce ti kad tad doc glave no i kad ti se desi neces znat sto ti je bilo.
Nedje ces nekog pokupit sa tom tvojom glupom voznjom a ti slobodno i dalje tripuje da si "najbolji" vozac i to kako prkosis miliciji i svima ostalima.
Sta reci osim "bravo kralju".
A cuj,ja koliko god da se hvalim ovdje ja u voznji gledam za bezbjednost onih koje vozim i onih drugih,ali brate moras malo da se opustis u voznji, nekad saobracajne nezgode izazivaju upravo vozaci koji bas bas postuju saobracajne propise...
Ova ti je najpametnija koju si rekao od kako si se uchlanio na CDM ;) :respect:Quote:
nekad saobracajne nezgode izazivaju upravo vozaci koji bas bas postuju saobracajne propise...
Treba se malo opustit, a i pazit... Nikad ne valja pretijecat na rizik i jos po koju glupos' radit tipa: voznja u alkoholisanom stanju :razz: Ne zbog sebe, evo ja prvi da se sprcam nedje s kolima, ko me j***, no je najjcrnje poves' u smrt nekoga ni kriva ni duzna ;)
Znam to CVX,toga se najvise bojim :(
Ti si brat moj.... :D
Jbt John jesam li ti se ja zamjerio sto :D
Ajmo sad normalno da pricamo,nemoj da me napadas stvarno, pa svako voli ponekad da nagari svoje auto, pa volim i ja,ali da se razumijemo 95% moje voznje kroz grad je voznja jednog penzionera :) , smorena, jer me nerviraju guzve i auta. E kad izadjem na magistralu tad volim da vozim preko ogranicenja ali u razumnim ciframa, necu u neku krivinu ulecet sa 150 coce :D
pa po tvojim pricama ti si ulijeca i "brze" u krivine,mislim sta je za tebe 150 km/h? Kad je vectra mogla da uhvati za 7-8 sec 100 sto ti tek cini calibra,ona sigurno za jedno 5 sec vata preko 100 sto znaci da u krivinu mozes ulecet 190 jel tako? A to "malo" preko ogranicenja...hmm... Bjese li ti onaj isti momak kome su oduzeli vozacku pa je falsifikova papir pa si tako vozio 3 mjeseca?
Pa ni tad nisi moga da se smiris no si i dalje divlja .Kroz grad voznja penzionera? kad vec vozis kao penzioner kako uspje da se popnes na ono ostrvo na kruzni kod DAN-a?oce to tako da covjeka izbaci kad vozi 20-30 km/h
Tad sam se bio utuka ka stoka i ta me noc u grad kostala 200e zajedno sa amortizerom i viljuskom tako da ne pominji :D
Pa dobro, i da vozim brzo,sto mi mozes,da neces policiju da mi zoves :D
Moj drug ima jedan motor , ali nema vozacku za A , nagovorim ti ja njega 1 put da se vozimo i zaustavi nas policija,i jedva mu ja vratim motor iz Zetatransa.Na sto veza, i sad to je bilo na ljeto,i od tad mu stoji ispred ulaza,znaci ne vozi ga jer se plasi. A ovamo ja sam 3 mjeseca vozio bez vozacke put mora,od avgusta i neregistrovan 20x ,i on je tu bio i kaze mi svaka cast :D . Ja se jednostavno ne bojim policije ,vozim pa sta bude, uglavnom do sad oni su me zaustavili u 5% prekrsaja . Hocu da ti kazem, da ako se bojis i strepis tad ce odma da te zaustave. Pa sta ako sam neregistrovan,ja ga vozim normalno :D
E taj ti je drug kralj zesci cim te podrzava u tome. A s obzirom kako vozis kad se nedje zalijepis (a iskreno se nadam da neces) sjetices se ove price al ce biti kasno.
A sto se mene tice ti ga ceraj kolko oces i po mogucnosti da ne pretices u krivine kao retard neki e ces nekog zalijepit.tolko od mene
Nikad ne preticem u krivinama,iskreno radije bih ga gazio 160, nego da preticem , nesto se bojim preticanja i uvjek to nerado radim :(
nerado se mijesam (al moram)
znaci dzone srocio si mu ga najstrasnije... svaka ti dala... al sve je dzzabe kad mu govoris to ti, koji si za njega samo lik sa neta (nzm znate li se)... kad on nema oca i majke da ga obuzdaju a ti drugovi ga samo podrzavaju u tome i glumo hrabrost...
barte ja da se za***** nedje da sjedem sa tobom, i da uzmes da garis... samo bi reka... macak stani mi tu da se ispisam... kad izadjem ne bi me nikad vidio sa tobom u auto... pa neka bi mi 100 puta reka da sam ckapi... tebe i takve ka ti je najvise strah da im ko ne kaze da su *****... nisam ***** ako necu da poginem pri 160na sat, ***** sam kad necu da uskocim da te izvucem iz tuce, da te odbranim...
propade nam omladina u pm xD
Izvini Fuilipe,evo necu vise da ga garim :(
Vidis, sjetih se kad sam vozio jednog lika u Goljfa 1.6 dizela, bila je noc, napusteni put... Sve max bezbjedno... Pocese gume da skripe, momak je poceo da place/histerishe/da se gubi (znaci, auto jos nije pocelo ni da zanosi) tek je pocela "voznja".... Ja ono, usporih: dje, sto, kako... I lagano ga vratih doma nekom brzinom 40km/h
I nemoj ;) Recu ti ja dje se smije :devil:
nemoj da te zamolim tih 160km/h
obradovali bi me kada bi mi na sledeci nacin darovali poklon za 2010.
koji automobil vozite
koje je boje
koja su prva 2-3 slova na vasoj registraciji
kako bih vas zaobilazio u sirem krugu da me utuceni ili izmeraceni ili nesto trece nedje ne pokupite
jer je planiram za 20 i kusur godina 2m pod zemlju zbog vas i vama slicnih
vi slobodno nastavite sa "voznjom" samo mi recite sto vozite da bih sebe sacuvao :D :D :D hvala unaprijed
ja isti vozim po 160 al to je zato sto vozim mnogo iza onih koji voze 30 na magistralnom putu, tako da kad svi budu vozili 70-80 nece biti ni nas sto brzamo toliko...
vazda ce se nac neki :D
ja na livadu nize dolova svu je izorem. fica nema tablice
Mene toliko kosta start :)