Bravo Novak pa sad šta bude, finale je sasvim dovoljno za sada ;) :hardrock:
Printable View
Bravo Novak pa sad šta bude, finale je sasvim dovoljno za sada ;) :hardrock:
Igra za Srbiju, za mene je to dovljno da ga smatram Srbinom. Zamislite kad bi smo tako stvari gledali (kao vi sto ih gledate), onda bismo mogli reci da Francuska, Holandija itd. uopste ne ucestvuju na evropskim i svjetskim fudbalskim takmicenjima, jer im je vise od pola tima porijeklom iz Afrike i Juzne Amerike.
Finale je sjutra vece u 22 h:)
Zna se ko su pravi Srbi i ko je "video Srbina". Radovan Karadžić na primer, rođeni Beograđanin, mama mu ceo život živi u Beogradu, tata mu Srbin sa Kosova jednim delom ali ne lezi vraže deda iz Nikšića, da ne kažemo da je baš čist Srbin
Brao Mishko :respect:
ajmo politicari makar ovaj topic preskocite.
mislio sam na one koji su zapoceli da ispituju Noletovo porijeklo, ne na tebe, mada si i ti dao svoju rijec:)
Allez Rogeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čini mi se da su rekli u pola pet, to bi trebalo da bude pola 11 po našem. Što se tiče meča, zaista ne očekujem pobedu Djokovića ali videćemo možda Novaka krene a Fed da ima loš dan...U svakom slučaju ogroman uspeh Noleta, nema sumnje da će dečko osvojiti neki Slam, možda ne baš već sutra ali sigurno u dogledno vreme.
nema sta sjutra da izgubi, a i vrijeme je njegov saveznik, tako da je on sjutra skroz rasterecen.
E ne znam, do Montreala sam nešto mislio nikad ga Novak neće dobit! Sad nešto mislim da će i sjutra da ga plakne :) i da će polako ali sigurno da počne redom da ih dobija, i njega i Nadala...
Znači kad počinje tačno zna li se, između 22 i 23h po našem vremenu je li?
Hahaha samo sam se pitao kada ce poceti i na ovom topicu...
zalosno, zalosno...
Napred Nole Srbine!
SRBIJA ZEMLJA SAMPIONA...
Slažem se! Oće li ko odgovorit kad tačno počinje meč majku mu! ;)
Bar javite pola sata pred početak, bojim se da će doći do zagušenja što se online prenosa tiče.:D
evo vam schedule....
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html
Jednostavno, sve ce se veceras poklopiti!
Novak pobjedjuje Federera jer je trenutno u boljoj formi!Ipak je ovo malo sporija podloga te ce Federer imati velikih problema sa Novakom sa osnovne linije a izlasci na mrezu moraju Federeru biti fantasticni pa da Nole ne ,,prodje"!
I Davidenko je pokazao da nije strasno osvajati poene protiv Federera na US openu a igrao je katastrofalno!
Vidjeli ste da je vecinu poena ,,izgradio" i da je trebala samo prosta realizacija ali da je sve te sanse prokockao svojim neopisivim greskama!
Uloga Federera u Davidenkovim promasajima nije postojala!
Zato , slavlje moze da pocne!
Pocinje SMJENA!!!!!!!!!!
Nole moze da dobije, ali teskoooo... Navijacemo pa sto bude :)
U 10 pocinje :)
"After losing a point, the Spaniard kicked an on-court clock with full force, temporarily breaking the digital display. It was stuck on ``0:50'' for about 10 minutes.
So Ferrer managed to stop time.
He couldn't do a thing about stopping Djokovic.
Now it's Federer's turn to try."