A šta je sa predlogom Demokrata koji je Kimi maloprije postovao?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Printable View
A šta je sa predlogom Demokrata koji je Kimi maloprije postovao?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
po zakonu mora biti neko od njegovih pomoćnika. ja ga nisam pisao, svi se pozivaju na to da će se od sad zakoni poštovati. ovo je uradjeno u skladu sa tim, najduže može biti pola godine na toj poziciji. smatram da će se brzo po raspisivanju konkursa mjesto popuniti
Tapatalk
Predlog izmjene zakona mora da se u skupstini usvoji, do tada v.d. mora biti pomocnik Veljovica, to je zakon. Ovo oglasvanje DF-a je klasicni populizam.
Pokusavam da shvatim poentu ovih njihovih ucjena, jer ne vidim da imaju neki konkretan predlog, nije tajna ko su pomocnici, pa neka predloze. Sta treba, da Dritan novog predlozi, a da oni opet nadju razlog da ucjenjuju.
https://www.cdm.me/politika/pratite-...jednice-vlade/
Na pitanje novinara o imenovanju v.d. direktora Uprave policije, on je odgovorio da će na čelu Uprave policije biti Vesko Damjanović.
eto, nije taj koji ne odgovara DFu. da vidimo šta će reći za ovoga.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jeroispovjesti
Premijer Zdravko Krivokapić rekao je da su danas usvojili izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti.
"Sjutra će mjnistar pravde Vladimir Leposavić imati pres i dati sva potrebna objašnjenja. A mi smo nastojali da zadovoljimo sve strane", kazao je Krivokapić na pres konferenciji.
sad će DF naći zamjerku i za čovjeka koji je v.d ANB, iako je sa njihove liste
Je li moguće da ne mogu interno riješit ovo pa dat neko konačno rješenje no eo drugi ili treći put da se naprasno mijenjaju odluke ?
https://www.vijesti.me/v/495771
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Hoće li sad i Blagojević da kuka CdM-u i Vijestima kako je ispaljen? :D
Manje loše rešenje za poziciju VD ali se očekuje bolje rešenje za stalno.
Ne znam ko je taj advokat iz Kotora za direktora ANB-a?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Interno sa DF-om očigledno ne postoji komunikacija jer su kao što vidiš u neprijateljskom raspoloženju prema Zdravku... U ovom slučaju imam razumijevanje za odluku DF-a. Mislim da bi i Dritan i Zdravko izdimili da Slaven recimo imenuje nekoga ko ih je maltletirao. Svakako je DF najviše kriv zbog ove nezdrave situacije. Ne kažem da su URA i Zdravko uvijek u pravu ali ovi iz DF-a stvarno mi nisu jasni koliko su tenzija i nezdravog posijali nakon izbora.
Bogomi će morati da postoji komunikacija, pa kakva-takva inače će ih dovjeka ovako ucjenjivati, abera nemaju.
Koliko sam shvatio Vuksic ce isto biti na celu ANB-a do februara, kad ce se raspisati konkurs.
Da do 21 feb... Dva mjeseca
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
SPC je dobila podršku od 45% na parlamentarnim izborima 2020. Mi bi trebali da imamo 41 poslanika koji podržavaju pravoslavne Crnogorce, a to je 40 poslanika opozicije i Filip Adžić iz URA-e koji podržava CPC. E sad ako Filip Adžić izda svoj grad i sve ono za što je bio cio život onda se moraju povest demonstracije, jer ako se ne budemo čuli dabogda nas ne bilo.
Ovi su ludi.
Pustili advokata da bude na celu Anb-a dva mjeseca i onda ce neko drugi.
Prvo kako advokat da bude na celu Anb-a koji nema iskustva u vodjenju drzavnih institucija.?
Drugo kako advokat kavackog klana i advokat koji bio osumljicen da dobija poverljive informacije iz policije.
Ovo je gore od goreg.
Vala su mogli naci nekog drugo.
Sprdnja.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
A sto se cini ljudi moji. Ovo je najneozbiljnija vlada ikad, ovi nemaju 5 ljudi u skupstini podrske.
Nakon po ure mijenjaju zbog meda odluku.
Ekspert na celu ANB, advokat kavcana, lik iz DFa
Sto radi Dritan, sto rade partneri iz EU.
Ovamo URA potpisuje u skupstinu opstine podgorica za zemljiste, a clanovi vlade iz URA glasaju protiv na sjednicu vlade
Kakve mahinacije
Advokat kavčana, šalite li se to? :D Daj neka neko javi Krivome [emoji23]
Bez zajebancije, ništa o njemu ne nalazim bez da je bio izabran kao predsjednik SO Kotor...
Dritan be like :
Prijete mi kavcani
3 months later
Izaberem advokata kavcana za sefa ANBa
Aooo kakav pakao za ANB.
"Direktor ANB ne može biti član političke stranke niti politički djelovati", član 25 zakona o ANB... Ovo se može oboriti odma.
Evo ja ti kazem.
Neko mu odavao poverljive informacije iz murije. (nikad dokazano)
Advokat Bozovica jednog od navodnih vodja kavackog klana.
Pretpostavljam posle februara ima da ga svi zovu da ih brani [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
@Djalac
A znam za to ali nisam znao da je to ovaj lik qq....