zna li neko dje se moze naci
ili ako imate br tel, hvalaQuote:
Unutrasnji dio blatobrana, plasticni, desni prednji- Audi A6 2005 god limuzina
zna li neko dje se moze naci
ili ako imate br tel, hvalaQuote:
Unutrasnji dio blatobrana, plasticni, desni prednji- Audi A6 2005 god limuzina
Imas li kataloški broj?
Probaj i rokšped..
To treba nac na otpad zdravu jer ove zamjenske-kineske i sl su za bogu plalat
A eno završava posao, ali sam se o jadu zabavio da ušarafim sve šarafe, jer se rupe ne gađaju baš 100%.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Polovnu OEM.
Prekjuce na c4 jedan bi stavljena ova 12 13 eura...
Pitah da nisu model promasili :D
Pedja je dobar al je preskup.
Sent from my Aber kutija
Skup jeste ali bas odradi kako treba, meni je odradio jedno auto jos prije 10god, nije fabra mrdnula nigdje, jos se vozi takvo...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Moze li preporuka ako ima neki dobar serviser u PG za Renault Kangoo, da znam gdje bi odrzavao automobil?
Isto tako me zanima neki otpad sa rezervnim djelovima, da je u PG (da znam moze valjati nekad :) )
Znam za Rakocevice put Danilovgrada, ali mi se nesto ne plati do tamo, a i čuo sam da su stalno bukirani...
jos kad bi se naslo.
elem, steam, kad zoves telefonom, oni ne znaju jesu li dosli ili posli, ima-nema. kad dodjes tamo i vidis pogled iz tudje glave, sve ti je jasno.
ne mislim samo na ovo nego i za prethodni put
edit:
za reno je imao babovic koji ima ac babovic, koliko me sjecanje sluzi, bio je u tolosima, ne znam dje je sad
usla mi je voda u stop svijetla (vidi se magla) i desni stop (full LED su) svijetlo jako slabo. Ima li ko da to moze da otvori sredi i potencijalno zadihtuje nekako da se to ne desava vise?
Kolege imate li preporuku za reparaciju alternatora u PG?
Treba mi za drugara za nekog džipa dje nema ni polovnog ni novog da kupi pa mora reparacija.
Dje kupiti original NGK svjecice?
U Next, Scekic.
Đe da sugerišem bratu da povede Jettu 2012. godište 1.6 D), kvačilo da se pogleda?
Preporuka za najboljeg ili skoro najboljeg limara i lakirera? Hvala unaprijed
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Milan Cvijovic za mene limar broj 1.
Zlatica.
Lakirer GLUVONIJEMI u Tuzi. (Jako skup)
Meni je momak koji je u Toyotu glavni lakirer isto super lakirao, npr Ljetopis kod njih šalje auta na farbanje…
@stefke ovaj iz Toyote jel' nedje kod trafostanice u Zagorič