Jos malo cemo morat varit felne ....
Printable View
Jos malo cemo morat varit felne ....
Ima neki sigurnosni saraf sa kljucem tj 4 komada nedje oko 30 € u kastelanu .Na svaku felmu stavis po jedan i miran si. Jednoj mojoj koleginici su ukrali na parking zgrade dolje u podrum (da ne povjerujes) felme i gume i ostavili joj auto na blokove ,pa joj je neki mehanicar koji joj je dolazio tu na parging i stavljao gume rekao da ima taj saraf da se kupi.
Ovo nije loše za te šarafe mada mi nije jasno kakav je to ključ koji lupeži nemaju. Našli bi oni sve kad nešto namerače :)
Pa to, podje u kastelanu i kupi kljuc.... vjerovatno postije 3-4 kljuca koja se vrte....
dobro ostavio mu je blokove bar da mu ne legne auto :)
Bas je povecano kradja i ostavljanja kola na klocnu. Nema ko se sve ne zali u sred dana skidaju cak ih kamere kod delte snime
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
Ti sigurnosni padaju za 5 min, svi.
Uuuu,kako ovo iskusno zvuci :)
Bogome ako ti se nameraci skinuce ih pa i da su zavarene ja vjerujem .haha
Ko ima sreće da ufati lupeže u toku krađe pa da im priđe bezbolkom da uzmu milost od vladike...
Alo, a zamisli vidis ga kako ti operise oko tockova, aoooo, ako bi se mogao obuzdati da ga ne premlatim na mrtvo ime ne maka se.
Puna je Podgorica alžiraca azilanata. Eno ih po Koniku čuda čine. Čuo sam da su vlasnika kuće kod kojeg žive izbili, lomili mu boce o glavu a sve zbog toga što se komšiluk žalio i zvao vlasnika kuće da ih smiri jer ne mogu živjet od njih. Možete mislit kad koničanima smeta što ti čine. Ovaj došao do njih a oni po njemu...
Inače ti alžirci su po starom aerodromu slomili šoferšajbne, bočna stakla itd na desetak auta a kod većine auta nije bilo ni muzike ni ničega. Nasumice tako lome pa što nađu. Isti takvi mjerkaju auta po vas dan po Podgorici. A tek narkomani. Ja sam ih fatao đe u sred bijela dana kradu vodomjere...
E ali mi imamo evropski zakon, ako ga ufatiš da krade pa ga izbubecaš on može da te tuži pa si ti naj*bo.
slusaj.... neka oni taj zakon macku o rep... ja vjerujem da vecina nas ne bi mogla a da ne reaguje na takav nacin... na kraju krajeva kad ga izmlatis i odes, on da bi te tuzio mora te prijavit i reci sto je radio :) a ne vjerujem da mu se isplati :) jer ako bi ga prijavio samo, vjerovatno bi vec sjutra bio na ulici opet
eo prije par dana ukraden neki kombi od neke firme, stao mu iza elastika ona sporedna ulica, gurali ga i tu ga ostavili... stajao je 2 dana tu poprecke zaboden...
Dobio bi on po prknu svakako :)
Jedan za sve.
Ja i drug smo juce kamere ugradjivali na zgradu 2gi put mu obijaju auto u mjesec dana stim sto su prvi put polomili brave necim a ovaj put su pajserom ili necim slicnim komplet vrata izvalili odozgo da se moze ruka lagano provuc...
Da nije ovo u pitanju???
http://www.youtube.com/watch?v=N31qM6hOTEw&NR=1
Slicno, ali home made, by me.
samo da vam kažem da izbjegavate da ostavljate auto kod bolnice. čoeku su ukrali pasata.
a nije prvi put da lopinjaju tamo.
kantu kiseline pa ruke da drži u njoj jedno sat vremena.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/uk...ao-da-ih-proda
čuješ zbog sumnje a našli mu ukradene predmete...u takvim slučajevima presuda na licu mjesta društveno korisni rad u visini pet puta većoj od načinjene štete pa kad ih desetina budu okopavali po Bjelopavlićima da nadoknade to kad upeče ona zvijezda na 40 stepeni neće im više padat na pamet, debili
ao jeli realno sto se cini....Dje nece doc u moju ulicu koji da se malo izivim na njih,a na usput pustim psa da se "igra" sa njim
Jes ti lud...da ti krepa pas ako ih izije :)
a i to sto velis,no fino repetiram AK47 pa da widimo sto i kako,mada bih radije to fizicki odradio,ovako na cijev nije merak ;)
Jes' da nije neka kradja ali evo peti put mi kradu kapice sa ventila. I to sam ovaj put stavio crne metalne da nisu upadljive.
Ne znam zasto je BM omiljen medju lopuzama.
meni to niakd nece biti jasno :D jel moguce da djeca to kradu u tolikoj mjeri...
ja sam nedje bio u castelanu, i kupio metalne sive, sa gumicom koja se stavi tako da kad i skinete kapicu ostane da visi sa ventila... i to sam vozio u auto sigurno 15 dana... i onda sam ih stavio jedan dan...pogadjate, sjutra ujutro ih nije bilo :D , a nisam ih stavio na parking ispred zgrade pa da me neko vidio od djece :D
Ja kapice od kad su mi skinuli vise i ne stavljam.Bacene pare
Inace, blok 6...
Ni celicne felne nisu sigurne...
http://www.dodaj.rs/f/27/em/4xw2j0cf...0902-large.jpg
Ovo su ih prekinuli u po posla
nema srece u ovu nahu drzavu nesretnu dok neko nekoga lopova ne oladi u sred posla...