ne sa takvim osobama ne zelim da imam posla :D
Printable View
hahahahah pazi svi cemo mi muskarci ako je dobra riba zavrshiti poso sa velikim uzivanjem , sta vise se i potruditi da dobijemo to sto zelimo ...
ali sam na pocetak napisao da takvu osobu kasnije ne mogu da shvatim ozbiljno i imam sa njom neku ozbiljnu vezu ... ja znam da je problem u meni ali jednostavno to je jace od mene ... sama pomisao na to ako sam ja prvu noc, koliko ih je onda samo bilo kad se tako lako daje :D :D :D
čaj sa dosta limuna :)
Nije problem ako se mala satirala od... nečega. Problem je ako jeste, a meni se pravi fina. Neka bude dosljedna.
Kako se ono kaže... Razlika između k.u.r.v.e i k.u.č.k.e je u tome što ova prva oće sa svakim, a ova druga oće sa svakim, osim sa tobom. Ne treba da naglašavam ko mi je mrzniji.
Brate da ti ne bi gata' je li udaraljka ili nije. Kad upoznas djevojku prvo krenes od pretpostavke da je *****. Pa ako se na kraju ispostavi da nije, onda je li bog da...
Treba doves neku sa planine neke, zakljucat je u kucu, napravit joj djecu i ne pustat je ni za novine. :biggrin:
Je li moguce da takvo misljenje o zenama imate? Vi sad pricate jedni drugima za majke, sestre pa vidite kako cete.
Ja da se ogradim. Ima dobrih zena, ne velim, ali jedno 80%, ako ne i vise su olosi. Mozda sam malo reka' 80%.
Tako da su velike sanse da coek ozeni olos, pa treba vidjet da sto manju olos nadje. Aaa, kako sam ga reka'? :)
Mene nikad nije zanimalo koliko ih je imala prije mene niti mi je to padalo na pamet. Ne znam sto bi se o tome razmisljalo kad upoznas djevojku. To mi dodje kao neki licni strah ili kompleks. Stvarno nikad nisam spavao sa djevojkom na prvom sastanku ali jesam na drugom...nista to ne znaci, sve je individualno. Ja licno ne bih volio da imam djevojku koja je bila samo sa jednim momkom prije mene ili jos gore ni sa jednim. Jos ako tu bude ljubavi, jebe mi se jeli ih imala 0,1,5,7,10....
A i ne moze se ocekivati od djevojke 25+ da nije spavala makar sa min 5 momaka, ali opet, sta to uopste znaci....
Oni koji isprave "bucaju" obično o tome i ne pričaju... Al' dobro, što znam.
Moram Vam reći da me je čitanje topic-a baš začudilo. Je li moguće ?!
Jedna je stvar priča o prošlosti, ako si sa nekim dovoljno blizak, to u nekim situacijama dođe prirodno da dijelite neke stvari. Ali postavljanje nekih brojki i limita koje ŽENA (jer se u ovom slučaju priča svela na to) može da ima je van svake pameti. Zatucano. Jako.
Ne nego još i inkviziciju da uvedemo. Pa da se lagano vraćemo u srednji vijek...
Eh nije ti se desio taj magnetizam na prvom sastanku pa zato pricas tako :peach: mozda ti se dogodi pa ces vidjeti da nije to tako crno-bijelo.
Ja sam nesto sklonija da cijenim onu koja iskreno UZIMA na prvom sastanku nego onu koja folirantski DAJE posle 2 mjeseca ;)
Iskrena namjera, iskrena emocija i kad covjek zna sta zeli... sve ostalo pada u drugi plan. Samo eto zazirem malo od promiskuiteta i ne bih se vezivala za osobu sklonu istom. Jednom svaler vazda svaler :boxing:
što se napravi :lol:
ja mislim da je maximalan broj partnera onaj kad se umorite od svih njih. sad, koliko ko može da podnese, to je pitanje :lol:
Nije sve tako crno-bijelo. Sve zavisi sta ocekujem od te veze. Ako je neka opustena varijanta, stvarno mi ne bi bilo bitno, ali ako sam vec zagrizao kao pitbull za tu osobu, bilo bi mi bitno sa kim imam posla.
Ove price da se neko promjenio poslije mnogo iskustava, ne piju vodu. To se desi jednom u milion slucajeva. Taj sto naleti na neku "postenu" poslije 50 partnera, neka pocne da igra loto, jer su otprilike iste sanse da nadje takvu ili da dobije "Sedmicu".
Ako ja nijesam muska ***** i ako nijesam sklon mjenjaju partnera, ne znam zasto bih to uopste tolerisao partneru.
Treba imati malo samopostovanja.
Nista, samo nevine trazimo.
ni to se ne može sa sigurnošću utvrdit :)
Na tehnicki pregled povest pa da se utvrdi cinjenicno stanje, koji je vlasnik po redu, je li kilometraza vracana... imalo bi tu posla iha ha.
I to se teze sad otkriva,trebaju posebni detektori,evo sad krpe ove djevojke,neke su vracale kilometrazu po 10 puta..:D
A ko zna ko ih je vozio,mozda su i u "taksi" radile,masu to predje,treba bit oprezan! :D
Bi li vam više smetalo da je isprangijalo 20 kineza ili 5 crnaca...? :D
hahahahah, bolje 20 kineza nego jedan crnac :)
treba provjerit jel joj otisa taster 5 na telefonu :)
Treba vidjet da ne dusi slucajno na pipak,jer ako tu dusi,je*alo majku..:)
Naravno da mi je bitno, tu 2-3 moze se i pregristi, ali vise... Posebno znajuci kakve su cure u CG, sve preko nije u redu. Jedva i jednome daju a ne 5,6...
Ne pitam, ali kod se "zblizimo" pokusam to iscackati iz nje.
Ono, pocnes da segas, a lufta ima za 3 kom... :D Ne ide to.
to si ti segao previse pa ti se obrusio :)
Mislim da je gotovo svim muskarcima sa vrlo malo izuzetaka koji god im broj djevojka kaze je previse. Uglavnom oni nece da znaju a oni koje hoce da znaju cak djevojka i 1 da im kaze obicno bude ono: Nije strasno a koji je to? I onda kad se ona zezne i kaze koji je on joj skoci na zivot: S njim? S onim jadom? pi!! :))))))
Tako da bilo koji broj je preivse. A zene uvijek pitaju koliko, mozda ne direktno ali izokola zanima ih, umiru da saznaju :) Pitanje jeste mozda tinejdzersko sto rece neko ali imao ti 13 ili 30 ili 40 uvijek ce biti postavljeno
mene jedan drug inace je vulkanizer prije no shto je ozenio ovu njegovu sadashnju zenu potopio je u onu kada za ispitivanje guma i kad je vidio da nema balona iz nje odveo doma...