kojim brate suzavcem?
i kako ga ja nisam o$etio
Printable View
kojim brate suzavcem?
i kako ga ja nisam o$etio
neko bachio suzavac...nijesam ni ja osjetio samo vidjo masu trchi da se skloni :D
ne znam....znam samo da im je organizacija kod ulaza katastrofa, imadosmo se ugushit :mrgreen:
To jedino ako si ga u Savoy pio...3 funte pinta, biraj u koji cesh pab u Londonu da ga popijesh:) A van gradova, u onim njihovim country pubs, josh i manje.A pivo mnoogo bolje, domaca proizvodnja:)
E da, postoji i druga varijanta, da si naletio na nekog gazdu/konobara Pakistanca ili ne daj bozhe nasheg, kojem je specijalnost kad vidi stranca u kafani da ga odere:)
http://www.whatprice.co.uk/food-drink/beer-prices.html
Skup grad, nidje zensko da valja, a i to sto valja proleti na biciklu da nemas kad ni vidjet...mrtav narod, cak i bebe su smirene...dosta frikova...stadion odlican, utakmica njesra, navijanje onako :)
E ili su ga odrali, ili ga je pio u Savoy/Claridges, ili je malo slagao. Cetvrtog nema:D A da ne bude da ja avetam, evo ti tu cjenovnik. A cijene u Irskoj su slicne ovima(malko manje), stoga ukoliko izvucemo Irce da znate na cemu ste kad se bude u Dublin ishlo :)
Sad moze lock ....lagano :)
ja evo sad stigoh...ludnica po tramvaja... i meni su zene bile fine... tj dosta finih vidjeh za razilu od milana.. stadion prelijep.... itd itd.. ne mogu sad kucati :D inace moglo se kupiti 6.piva u limenci 0,33 za 7e :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43672200_n.jpg
kolege, vi koji ste bili u bazel a isli ste u svojoj reziji , kako ste kupovali karte?
mene je didi donio ;)
Ne mora lock, nego neka preimenuje mod temu u Cheska-CG, da se tu raspravlja i o tome, da se ne otvaraju 2 topica bez potrebe.
ja sam promijenio naziv teme , pa ako DIDI-ju bude smetalo neka otvori novu temu a ovu zakljuca.
Ovako imamo pricu na 2 ,a bilo bi i na 3 topica sto je mnogo.
DIDI moze da promijeni ponudu u prvom postu.
da pitam i odje..
NA KOJI STADION SE IGRA?? ako je slavije prag... kapacitet je 20,21 hiljadu?? znaci samo 2000 karata bi dobili???
markirajte topik ko sticky....dje cesh bitnije od ovoga :D
nadam se barem da ce karte dobiti ljudi koji ce otici tamo da navijaju a ne da sjede i gledaju utakmicu :)
Bolje zakljucajte topik, no da se prica kako su ovi nasi krali gore i kako im je dostini zabranjen ulazak u Svajcarsku...vazda smo bili za primjer...
Ja bi prije posao da vidim taj prag pa cemo lako za utakmicu :)
Kako da se dodje do tijeh karata??? Ili ce to da bude nemoguca misija???
Didi, molim kartu!!!! znaci dolazim iz Engleske u Prag da potrosim ovaj glas i dlanove!!!
JEdva cekam!!!
da li se znaju cjene aranzmana otprilike? avionom i busom?
ima li mogucnosti da se uzme karta za nas koji nijesmo u cg, ali bi dosli do praga :D
ovo mora biti jeftinije nego za bazel to je sigurno, mada je put gori tj ima mane autoputa
Didi zakljucaj brate temu pa otvori novu , ovo je haoticno stanje :D
Meni se čini da je GRAND imao neke ture do Praga doduše turističke čini mi se oko 400 eura sa tri noćenja e sad ne sjećam se jel bilo avionom ili autobusom mada sumnjam da će ponuda biti takva u ovom slučaju.Sve turisitčke agencije će gledati da se omaste za ovo putovanje.
Vi bogami ka' da smo bogataska zemlja pa svi tamo svi onamo :D