Aj sa srecom da se organizuje nesto da valja! To je ovaj Vuglavic cedo malo sve zamijesio dobro
Printable View
Aj sa srecom da se organizuje nesto da valja! To je ovaj Vuglavic cedo malo sve zamijesio dobro
a vi kupite vitlo za taj lc e ve necemo vadit kad se usadite u malo sodera
Zasto bi se usadili idje ol mi rec, sasvim pristojan dzipic, moze bilo koju turu proc dje ono tvoje smece neopjevano prodje sa sve cirkusantskim reflektorima :p :p
Problem je sto ni ja ni kedown ne znamo da upravljamo njime, al naucicemo u hodu..:D
heheheheheheheh zamisli da ga vuk dofati, na krov u mjesto bi nasao nacin da se prevrne, prosa bi dje ja ne mogu, niz kakve litica hahahahahahah zapravo to je vec uspio, sa citroenom zamisli ;p
Hahahha samo vi hejtujte ja se ne predajem ispred tebe cemo turu zavrsit gomno centrasko
Ne mere bit komplikovano previse to, samo malo lijevo desno avojding obstikls hahahah
aha , samo nemoj da ih avojdujes ka prije nedjelju dana sa cetinja kad se dodili ;00000
Nijesam ja sofer bio ne brini da jesam ne bi kuca sad odje. Ja obavim posa kako valja. :D
hahahahahahhaa istina ziva
Sparco ide taj lc ima on da opegla i mene i tebe ako mu gume ishta waljaju i ako su wozachi po malo ludi i ne shtede ga......Ja cu mozda sa L200 ic da usdedim jedno pola miliona na gorivo... :)
a ja skidoh gume sa land rovera...stavih neke stare, mada nisu toliko lose...ove nove stavljam zimi za snijeg...greota ih cijepat po tome krsu :D
kad god ;) jedva cekam da vidim, samo da mi stignu gnjili amorti do tad ;)
lc sa opremom za ovakvu turu..
http://www.onelifeadventure.co.uk/images/LC120AT44.jpg
a sto sparco ne voli lc.. bruka :D
jer je grdnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ocaj zivi kolko je grdna , otrov grdna, a i na testu su truba skroz, recimo obican lc uzmimo onaj pravi proper ne 120 seriju, ne moze da mrdne niti pola da izadje dje prado sa dodatnim paketom opreme sa lsd nazad, a opet obje ne mogu da mrdnu dje moze treca za arb air lockerima recimo, smijesno ;p nisu sto su nekad bile, dok recimo, serije 40 do 70 , koju god kakvu god samo mi je dajte mmmmmmmmmmm njam auto, serije 40 na tenerife sam gledao nove u salon za 20k eura, ne bi razmisljao trena
ja se nebi zalio ni malo za jednu kruzerku.. :) starija novija nebitno.. lise one 120 sto ti kazes..nesto mi je uh.. "uska" je previse..volim velika i glomazna auta..ali hamer mi je odvratan da bog mili sacuva.. :D lc v8 recimo uh.. :)
Momci nema prepirke oko auta zna se chije je najbolje :D :D :D...Nego da vidimo da odaberemo turu vise :)))
jes , zaisto hvala na izboru mog kao najboljeg, cmok pusa, posto je snijeg udario na sve strane pa i po pipera kuca svudje, jedino ako ga nema na voodoo turu tamo idemo, mada do 8 maja okopnice, svakako sam ja za uskrsnje praznike ko zeli samnom par nas idemo na voznju kroz moju turu
vooodoo tura je snow free :)
ako budem i ja sta organizovao prije 8 javljam!!!
Sparco zaboravio si sta ja wozim :D :D :D...Aj vala da idemo i na tu tvoju al ti nosish jaja :)))
ok voodoo idemo ka po dogovoru vi snimite vasu mi za uskrs nasu i dogovaramo koja se ide po slikama ;)
Ima li koliko km makadamskih puteva na studeno...mislio sam ako nadjem wremena da podjem da se provozam gore :)))
mozemo skupa , naslo bi se nesto, mada ovi teren imamo da precesljamo to je 40 50 km krenemo sa dvije rute zavrsimo na istu tacku i prepricamo dogadjaje a ja ponesem rostilja sledeci vikenad
sparco, losmi...ajde ako planirate sto javite mi...i ja bih se prikljucio vjerovatno...samo da mi javite na vrijeme
dogovoreno, u cetvrtak sklepamo dogovor i vikend se bega bice praznici ne radi se
*****tisunce kako ce da bude dobro.. ja cu dobit i jedan objektiv na pozajmicu taj dan, bice fotki ludilo :)
ps. Mogu dat i malu finansijsku injekciju ako treba za sto (pice, hrana, gorivo itd..)
Ja cu najwjerowatnije da idem u subitu ili nedelju za studeno pa ako neko oce moze mi se prikljuciti...cisto da podjem nikad nisam bio gore a tako je blizu :)))
zdogovoreno stevanne mozes sa namam na turu upoznavanja rute ;) next weekend , a losmi ja ne mogu ovaj nikako, al ti javi kakvo je stanje,
odlicno idemo da upoznamo rutu next week
cmok,i odrostiljamo malo
Cmok i ja idem
Idem i ja na upoznawanje :)
tebi cemo Case ovo da oezbijedimo za svaki slucaj
http://www.plasmainfusion.com/SW-153...r%20Helmet.jpg
ok dakle pocetna ekipa za obaranje dvije rute kroz pipere, sparco vs case vs stevann , i loshmi und ekv i ako ko oce druga ekipa
Hhahah ide i pcintaaa naravno, a EKV ne pomaze to pri kroviranju kicma puca vidjeces i sam :p
extra , one car ? ili dva ?
sve mi se cini da ce se ova tura upoznavanja pretvorit i jedan dobri off-road gathering :D
to je nesumnjivo i jedan dobar off road krkanluk