ako slovenija izgubi... igra srbija sa englezima...jer srbija tesko moze biti prva....jer se i njemacka pita...
Printable View
Srbija ako dobije prva je,jedino ako gana dobije,onda je gana prva....
Gleda se gol razlika, a Njemačka ima +3, Srbija 0
A pusti cojeka, vidis da ne zna dje je :)
Kad dvije ekipe imaju isto bodova gleda se medjusobni duel,ako tri tima imaju isto bodova gleda se gol razlika....;)
Jel' dozvoljen facepalm :D ?
Genijalno. :D
Hahahahahahahahahahha
Naravno. :)
Brits out. :D
vrati se u realnost :)
AE. evo kapelo glupi napravio normalnu postavu :
[ 4-1-2-1-2 ]
GK: David James
RB: Glen Johnson
CB: John Terry
CB: Matthew Upson
LB: Ashley Cole
DMF: Gareth Barry
CMF: James Milner
CMF: Frank Lampard
AMF: Steven Gerrard
CF: Jermain Defoe
CF: Wayne Rooney
Dobro je makao onu majstoriu on heskija.
Brate on moze da pukne kad god oce :) a ovo je mec u koji moraju da pobijede. :) Zato mora da se potrudi. A tu je i Stiv Dz da ga pupma pasovima ..
Neeeeeeeeeeee. :(
Slovenija gubi 1:0
neka ostane ovako, i Slovenija prolazi...
nego, je li baš morao ovaj juda da ga da. :)
konachno rooney lichi na neshto...
teri krenuo sa zemlje glavom da blokira udarac svaka cast !
Amerikanci i više nego zasluženo, dva čista gola poništena u dvije utakmice, ali šteta za Sloveniju...
e u p...m.....ispadose slovenci mada su amerikanci zasluzili.
slovenija :(
ko je sad prvi, a ko drugi?
Skoro da mi je zao slovence :mrgreen:
1.amerika
2.engleska
znaci, Srbija treba da vreba drugo mjesto u grupi, kako bi se sudarila sa USA u osmini.. a ne sa Englezima...
Nece Slovenci nocas spavati, nema sanse. I neka su ispali, vala znam koliko mrze sve komsije..i Srbe, Crnogorce, Hrvate....tako da..pa pa zmajceki.
Za Srbiju sjajan rasplet..ako budu drugi veceras ( a to je najrealnije), idu na Amere u osmini finala, a izbjegavaju Argentinu u potencijalnom cetvrtfinalu.
Amerikanci pokazali simpatičan karakter u ove 3 utakmice i bili možda najkorektnija ekipa u prvoj fazi tako da zasluženo idu dalje!!!Englezi takodje zasluženo prošli dalje ali sad ih čeka ili bolja igra ili bruka bez obzira ko im dodje iz grupe D!!!Iako sam glasao na ovaj poll da dalje idu Englezi i Slovenci ispalo je da je to promašaj za cijelih 2 minuta igre tako da su se predstavili više nego dobro ali neki drugi put će bit više sreće!!!
England 4ever:) Pricam ja odavno,mozhe to josh uvijek do titule...
Zhao mi Slovence,ali vratila im se neodgovorna igra protiv USA i ponishteni regularni gol...
Kakva dva arhaneprijatelja cekaju TRI LAVA na putu do polufinala, ako sve bude po planu. Ovo ce biti mecevi za istoriju :)
England 1:1 United States
Algeria 2:2 Slovenia
England 0:0 Algeria
United States 2:2 Slovenia
England 1:0 Slovenia
United States 1:0 Algeria
tabela
United States 3 - 4:3...5
England 3 - 2:1...5
Slovenia 3 - 3:3...4
Algeria 3 - 0:2...1
sad Srbima nikako ne odgovara da Ganci i Švabe podijele bodove.. Njemacka MORA da pobijedi ako Srbi hoce Amere u osmini.. i ako Švabe misle u osminu uopste ;)
Dakle, veceras navijamo za POBJEDE Slovena i Germana! Sve osim toga NIJE OPCIJA!!! :cool:
Haaaha. Napokon prava formacija za Engleze. :) Dobra utakmica, mada malo je bilo guzve pred golom Jamsa, ali tu su Terry i Upson :) Ajmo sad Srbi na Engleze :D Runi majka :) Sad ce on sve bolje i bolje da igra. Majka je.
kako me odusevio Teri kod jednog bacanja da blokira sut....sklonio ruke da ga slucajno ne pogodi lopta u ruku i tako nije imao zastitu prilikom pada nego se razbio :D svaka mu cast :)