Ja ne znam kako ti pada na pamet uopste spavanje poslije svega ovoga...
Printable View
Ja velikog brata ne gledam, a knjige citam svakodnevno, nego nebitno.
Ovdje svi hoce da budu posebni, a u stvari to nisu, nego su najobicniji kompleksasi.
Svako uzivan na drugaciji nacin, ja bih volio da pojedini pronadju ono u cemu bi mogli da uzivaju, a pivo ih moze malo opustit i uputit na pravi put, nista drugo.
p.s. i na kraju krajeva, bolje visit u kafani mrtav pijan, nego pisat izdrkotine po forumu mrtav trijezan :lol:
ja cu organizovat zurku da se svi lijepo provedu na dan svoje smrti..haha..a do tada cu ja lijepo da se provodim i manem se crnjacenja.
ZAO MI JE PORODICE NASTRADALIH, ZAISTA..AL NE VIDIM NISTA LOSE AKO SE COVJEK I NASALI..
JESTE TRAGEDIJA DA MOMCIC OD 22 UZME PISTOLJ I UBIJE RIBU I SEBE-TU SU NERVNE KOCNICE POTUNO OTKAZALE..
Nesto mi ne ide u glavu da bi Kapisoda nekog ubio,djelovao je kao dobar momak.....svasta....
Ali sad ce bit najjace kad se zavrte Xenijine pjesme i postanu najslusanije na ex yu prostorima....
Zamolio bih moderatore da zakljucaju topic..Nema smisla da se debilcad javno sprdaju sa tragedijom...
Zapitate li se kako se osjecaju majka, otac, braca, sestra Filipova?! Ili majka Ksenijina koje je mrtvu pronasla?!
Bolesnici gadni..
Ja mislim da vas sve treba banovat.
me lijeci komplexe na forumu..a poslije ide u kavanu na narodnjake.ccc...
tuzno svakako-smrt ovo dvoje nesrecnika i dzapanje , shikaniranje odje..ne mozes ni misljenje rec odma si iskomplexirani kreten , bolesnik..djao je izio ovaj forum..avavavv
lock this shit up.dusebriznici i psihoze
Filip će živeti dok živi njegova Crna Gora i dok i poslednji Crnogorac hoda ovom zemljom čuvaće uspomenu na njegovu mučku smrt kojom nas je sve zadužio i položio svoju žrtvu za ime i čast Crne Gore i Crnogoraca, da vas podsetim ona je njega prevarila i povredila mu ugled i čast, a nije znala da je to kod Crnogoraca svetinja. Ovo im je opomena ali i nama amanet da čuvamo sećanje na njegovu veliku žrtvu.
RIP Filipe Crna Gora će biti večna dok ima vernu decu kao što si to bio ti
Ovde se gleda ko ce prvi otvoriti topic da bude in...
pa bili su javne licnosti, ksenija je bila zaista dobra al zaista samo za gledanje i jos ponesto( prosto prosirenu recenicu krstenu nije umijela svezat) al o pokojnicima sve najbolje. Nego kako je bila extra atraktivna, vulgarna i provokativna-eto nas odje te se komplexiramo:)
Bolesnice jedan nenormalni..Istim ce ti se vratit...Sve se vrace, sve se place. ;)
Razmisljas li kako se osjecaju mozda otac, majka, braca, sestra Filipova?! Ili majka Ksenijina koja je mrtvu nasla?! Fino su te kuci vaspitali..Ne daj boze da ti koji Kapisoda procita ovo, za tebe bi se topic kacio..
Filipovi po ujcevini su kuca preko puta mene na selo. Super je momak bio. Ka i sva mu familija.
Stidite se guzice kad obraza nemate. :ass:
Fala brate! Prosuli smo ih! :D
ma ljudi forum je najmanji problem,kad je umro toshe proeski nije se moglo po godine zivjet od patetike shto curi sa svake televizije,treba razumjet ovu ironiju i zaebancijiju iako preeeecerana