Kambijaso jetse veoma dobar igrac ali i jedan i drugi diara su kad su zdravi korisni kao malo koji igrac veznog reda,posebno u kidanju igre,odnosno bolji su oihahaa od kambijasa
Printable View
Kambijaso jetse veoma dobar igrac ali i jedan i drugi diara su kad su zdravi korisni kao malo koji igrac veznog reda,posebno u kidanju igre,odnosno bolji su oihahaa od kambijasa
To je vise slabost Intera, nego kvalitet Kambjasa. :)Quote:
Originally Posted by CaseLogic
Da li se to navijac INTERA sprda ostvarenjima Real Madrida?Quote:
Originally Posted by CaseLogic
O kuku... :rolleyes:
u zadnjih 5 godina, Real je užas u LŠ, tako da što se tiče toga perioda mogu da prime kritike od bolo kojega tima! To je period na koji se treba osvrnut kad se priča o šansama neke ekipe za osvajanje u LŠ! nezahvalno je sad gledat kako je real igrao lš prije 30 godina...
naravno to ne znači da inter iili real nmg dobro odigrat LŠ ove godine
"Braca" Diarra bolji od Cambiassa???
Case, nemas se sto prepirati s momcima, jer definitivno, ili ne prate nesto fudbal, ili definitivno se ne razumiju. Odavno jace provale nisam cuo.
Vlado, Inter ima svo pravo da se sprda s Realom, jer kao sto FC Barcelona kaze, zadnje 5 godina ste gori od nas u LS (a ruku na srce, to je tesko biti) :D
Da to je svega par klubova kao real,milan,united,pool,barsa,juve koji mogu imat uspona i padova,ali nikad nemogu bit u nivou sa klubovima drgog ranga
prošlost gleda onaj koji nema sadašnjosti... a ni budućnost mu ne izgleda ružičasto, pa ide na foru, "mi smo bilo ovo, mi smo bili ono, a đe ste bili vi tad".... uff bataliteto to svega vi... pogotovo ti režimski timovi
Upravo tako, pa se vi milanisti tjesite. A ja sam pricao na osnovu rezultata u LS, tokom zadnjih 5 godina. I zbog toga kazem,l Inter moze da se nosi sa Realom.
Inace, nemojte vi o istoriji. Ovi sto su osvojili 5 LS zaredom, koji su sa Frankom vladali ( " Asi, asi, asi gana el Madrid" - poznato??). Ili ovi drugi sto nisu znali gdje su suplji dok im na mjesto gazda nije dosao najveci mafijas, pedofil, lopov Italije... Miliji mi je Scudetto (koji vi komsije drage, mozete samo da sanjate) i Kup Italije cisti, nego svi vasi trofeji na gomilu ( ukljucujuci one dvije godine u Seriji B - i to ste igrali zbog "postenja" ;) )
vi sto zivite da kup italije osvojite to je druga stvar...
zanji put sampioni LS davneee 65-te, a Mi cak 6 puta od tada...
nego necu vise da se raspavljam, dosta je puta predjene ova tema, a ovo je ipak topic o spancima...
gatsbyy,procitaj post FC_BARCELONA,tu ti je sve objasnjeno.....:)
Momak, samo pratim fudbal, a wikipediu i pametovanje cu ostaviti tebi. Posto je bila prica o broju Spanaca naveo sam one koji su ugovorom vezani za Liverpool.
Brate, ako se tako posmatra ima i Arsenal brdo Engleza, jer su tu
Kerrea Gilbert
Craig Eastmond
Kyle Bartley
Luke Ayling
Gavin Hoyte
Thomas Cruise
Emmanuel Frimpong
Henri Lansbury
Mark Randall
Jay Emmanuel-Thomas
Jay Simpson
Sanchez Watt
Rhys Murphy
Luke Freeman
ali naravno, i ja i ti znamo da to nije to. ;)
Villareal je dobio 4-1. Protivnik: Juventus :D
Juventus igrao očajno. Možda ovaj šamar bude dobar za ekipu, bar se nadam.
Kako ima da cijepa villareal sa nilmarom i rosijem to je strasno...
Btw -vididm izgleda zavrseno-mata u barsu za 20 mil?
http://www.youtube.com/watch?v=TMpBN7zSq7Y
debitovala pojacanja,mec za 10 uzivanje i laganini 5-1 :))
Raul
Raul
Benzema
Ronaldo
Robben
Pregaziše ovaj Toronto, mada su stvarno loši.
Ali raduje činjenica da trozubac Kaka - Ronaldo - Benzema u svom prvom zajedničkom nastupu zavuče 5 komaTa. Biće veselo ove godine, veseloooo... :)
btw, kakvu su akciju napravili negdje tokom meča kad je Kaka' promašio, UHHHHHH...
Kapiten Espanjola Jarque (26) dozivio infarkt u sobi na pripremama u Italiji. :confused:
a je li moguće da se ovo dešava... što je to brate, svake godine po 1 tragedija se dogodi! sad će opet milion tužnih scena, ka i sa Puertom nesretnim! Užas...
Igrao je za sve mlađe selekcije Španije i 173 meča za Espanjol. Ove godine je trebao da bude kapiten. 26 godina...
neka počiva u mir... RIP
stvarno mi je zao coveka, jedan od boljih odbrambenih igraca u spanskoj ligi
Rip ! Nmg da vjerujem !
A sto je ovo brate,ispade fudbal rizican sport,svako malo neko umre od infarkta ili sl....RIP.
U danasnje vrijeme, pomislio bi covjek da je sportska medicina naprednija.. RIP
nije uopste rizican, al se odlicno zna ko smije a ko ne smije da se bavi sportom, najbitniji su pregledi al sve je vise slucajeva da ti pregledi nisu obavljeni kako treba i da se pustaju ljudi, mladi, sa srcanim manama da igraju, sto je jako opasno, to su krivi klubovi iskljucivo