svaki klub ima pravo na 300 karata pa vam je najbolje karte preko kluba sredit. nama je problem jer će doć više od 300 navijača juga, bar su takve najave
Printable View
Lagana pobjeda protiv cattara...ne znam kako su mogli budvu dobit...jedino ako su budvani potpuno digli ruke od svega iskreno se nadam da nisu.Ali najjaci trenutak:dvoje preskacu ogradu,stizu do djurkovica koji intervjuise chapra i stavljaju mu sal primorca na glavu:D:D:D
E jesam se odvalio od smijeha tad ahahahahah :DD mi pjevamo djurkovicu picko novljanska on kaze na tv i morao sam pozdraviti navijace primorca koji me podrzavaju ahhaahah :DD
Budvooooo morassssssss dobit jadrana :DDD
Danas mi u Primorcu niko nista nije mogao rec'...
***** ih nesposobne. Nasa Uprava nije vrijedna ovih rezultata...:mad:
Protiv Cattara pobjeda sa pola snage, be kaznjenog Kissa (niko ne zna zbog cega) i Milica koji je presjedio na klupi. Ona svinja od Adzica me opet iznervirala...:mad:
Cattaro je jedva dao i ta 2 gola, jedan sa igracem vise, a drugi iz nepostojeceg peterca. Mi u odbrani odlicni, zona dobro funkcionise, a Radic briljira! Nocas je imao sigurno 15-20 odbrana.
Sutra cu morat do Budve svratit'...
Ovo sa Dugom je postala zestoka zajebancija, jao kako cemo se u Rijeku druzit... :D
Budemo li cekali upravu, ispusicemo ga, 1000000 %, zato, drz se mene Cattaro
Zavrsi ti onda za karte sa Upravom, ti si dobro sa njima... :p
Neka,neka vidjecete kad na f4 Dugo postane najvatreniji navijac primorca:DJos ce pocet u kop dolazit:D
To ti je zavrseno :D
Ako je bilo u prenosu, valjda je neko snimio ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Dak7TyFCFZY
Dugo u prenosu (al Jadran vs Primorac 8:9)
Ovo sa Cattarom i salom se ne moze (jos) nidje pronaci
http://elcuervowaterpolo.blogspot.co...ontenegro.html
Nadjoh Djurkovica i "prenos" Primorac - Cattaro
Ovo je radio neki Spanac "el cuervo blog", tako da je snimao samo golove a ne sou program by Dugo :(
meni je nekako logičnije da on preuzme partizan, nego da se vrati u cg (kako reče dugo). partizanu treba trener, a cg klubovima ne bih rekao. možda budvanima (mislim da je ipak bolji od đuha koji ne vodi posebno dobro budvane-budvani imaju igrački veoma jaku ekipu), a primorcu i jadranu za sada ne (odnosno mislim da je sličnog kvaliteta sa musturom i perovićem-da nije puno bolji).
posebno što bi opet bilo "pobune" u cg klubovima ako bi se vratio.
pero je pregovarao sa budvanima koliko je meni poznato. sumnjam da bi se vracao u novi, jer vjerujem da postoji obostrano zasicenje, ali odnosi igracha i mustura navodno nisu bash najbolji, pa mi nije nemoguce da i jadran potrazi novog trenera. opet, nije bash neki ogroman izbor..
da, i emil nikolic mi je pao na pamet, vec su ga i prosle godine pominjali. ima vremena, u svakom slucaju, jer ce partizan sledecu bitnu utakmicu odigrati za nekih 8-9 mjeseci.
Slazem se, sve si rekao. Ovo za odnose u jadranu nisam znao, ali Mustur se javnosti prije svega predstavio kao jedno nevaspitano celjade, a slozicemo se da za svo ovo vrijeme koliko je tu jadranu nije donio nista novo. Ako izuzmemo sto je dosao Smith te Ivovic igra mnogo vise na zgodnog vanjskog, a samim tim i sutira vise (iz faulova). Neki igraci mu se naprosto gube, a posebna je prica sto 20-ogodisnji Klikovac stagnira...
Emil u Partizan? Bio bi to apsurd (vratimo film vise od 20 godina unazad), ali u Primorcu mu nema srece (imamo trenera, a i nemamo para), tako da nije nemoguce... Mislim da bi tu Partizan dosta dobio, Emil im moze donijet evropsku titulu, ima iskustvo u tome.
Emil Nikolic je nedavno u jednim novinama rekao da "cilja" na mjesto Ratka Rudica, tj. da postane selektor Hrvatske kada (jednom) Rudic napusti selektorski posao...
meni je recimo na pocetku sve izgledalo drugacije, bolje. ne bih sad sirio priche koje sam chuo - izmedju ostalog, nema tu nekih spektakularnih stvari - samo sto nije toliko sjajno koliko je na pocetku izgledalo.
kako god, ne znam sta ce biti sledece godine. jadran, koliko znam, ima para i nece tu biti nekih problema ni naredne sezone. ako smjene mustura - koga da dovedu, nema bash gomila vrhunskih trenera. bila bi fora da uzmu udovicica :D
Pero ce u Budvansku Rivijeru vidjecete.....ko ce ako nece svoj svoga :))
Nece oni smijenit Mustura, bas iz razloga sto boljeg trenera tesko mogu nac'... Sem ako ne zele (opet) dat' sansu Krivokapicu :rolleyes:, mada je ovome puna kapa sto mu je jadran nabacio mjesto koordinatora svih mladjih reprezentativnih selekcija. :shock:
jadran je prije svega lose selektirao ekipu... U danasnjem sportu da ti sve zavisi od 1 igraca...tesko to ide. Neko ce reci da je i to dovoljno bilo za titulu, a ja ponavljam da jadranu titulu nece donijet sjajne igre iz prvenstva, vec ona famozna 2 boda.
U onom intervjuu Press-u sam je rekao da se to izjalovilo, ne njegovom greskom. Ako je budva stvarno sa njim pregovarala to dokazuje koliki je smrad i folirant (lopov) Ticic, jer su upravo on i VK Budva bili najzesci kriticari nekadasnje Perove dvostruke funkcije (jadran+reprezentacija).
Treba stvarno bit' ''covjek'', pa poslje godinu dana uradit' ono zbog cega si nekad pljuvao druge. :rolleyes:
Za sat vremena mec koji moze da rijesi pitanje sampiona. Ja se nadam da nece.
Pero ce u Primorac 100%
2. put u zivotu se tresem od zelje da budvanska pobijedi...:)
josh poluvrijeme do skoro obezbjedjene titule. sumnjam da ce jadran ovo ispustiti, ali ko zna. valjda ostanu skoncentrisani :)
Budva Zeta je, Budva Zeta je, Budva Zeta je, Budva Zeeeta je !!!
Utakmica zavrsena prije no sto je i pocela...al mogli su bar malo prihvatljiviji scenarijo da naprave ovo je ipak previse providno.Jbt prije bi prihvatili da budu deklasirani u svom gradu no da mi osvojimo titulu.A bas me zanima kako ce protiv nas odigrat!Samo kompleksi,kompleksi,kompleksi...
a jel moguce da se ijedna utakmica zavrsi bilo kako drugachije osim zakljuchkom: primorac je pokraden. dzizsfakinkrajst...
Niko nije reko da je pokraden. Srecna vam titula :clap: ipak ste vi bili bolji od JUGA !
******* se u tu titulu.Al eto nek vam je sa srecom
igraju budvani jos jednom sa jadranom :P,mada nece bolje no sad odigrat
potpuno zaslužena pobjeda jadrana sa kojom je 90% osvojio i titulu-svaka čast.
msilim da je jadran zaslužio bar nešto da uzme ove godine-budvani kup, primorac f4, red je da i jadran uzme nešto-zaslužio je dobrim igrama tokom čitave godine.
Ne znam što se dogodilo Budvanima u drugoj četvrtini. Čini mi se da je skoro svaki gol prolazio Šefiku kroz uši zato ga je i zamjenio Đuho...Jedine svijetle tačke su im bili sidruni koji su bili baš na nivou! :)
Sad koliko su zasluzili ne znam, ne bih se slozio da je i Primorac nije, barem podjednako zasluzio
Ma Jadran je zasluzio titulu koliko i Primorac !!!!Odlucio je mec u Zagrebu protiv Mladosti i na osnovu toga i one pobjede(kad su nas isto malo sudije zajebale) Jadran ce osvojit ovo prvenstvo....BUdvani su nocas mogli malo bolje odigrat al se vidjelo da ih boli K***C za sve u igrali su kao neki juniori .....fala budvanima na ovom nesebicnom gestu!!!
A novljani ce doc u Kotor i isprasicemo ih da dokazemo ko je trebao uzet titulu !!!
ovo s nikolićem ne vjerujem da je istina, mislim da će preuzet partizan. on bi mogo preuzet mladost dok rudić ne odluči poć u penziju ili dok ga ne maknu ako nastavi s debaklima na kormilu reprezentacije
Potpuno zasluzena pobjeda jadrana. Odavno nisam vidjeo bolje sudjenje, onaj mesar od Franicevica jedino protiv nas moze da radi sto ga je volja. Nocas je, sto zbog kontrafaulova, sto zbog svog (ne)kvaliteta, izgubio preko 10 lopti.
Poslje lakrdije od Kup takmicenja dobili smo prvenstvo dje se sampion dobio poslje 2. kola.
Jedinstveno takmicenje u svjetskom sportu.