Sta kaze struka, ovaj start Schaara nad Fodenom u 16 minut?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
Sta kaze struka, ovaj start Schaara nad Fodenom u 16 minut?
Penal 1/1, nije ni pipnuo loptu, svejedno mi je milo.
Tu es mon hero.
struka kaze 'zapalit' VAR'.
sta se sve danas sudi, ili zakasnjeli start ili visoka noga bi trebali bit dovoljni za penal, a ovdje je bilo oboje.
Od kad je BPL, 6 klubova koje su imali ovu prednost posle 12 kola su osvojili titulu, Arsenal title incoming?
Jes da su mi postali iritantni, ali valjda je vrijeme. Liverpul u krizu, Siti nije vise isti, fali tu kvaliteta dosta nego li prije, a nerealno mi je da se Celzi bori za titulu citave sezone...
Realno, ekipa je sklopljena odlicno, i rezerve su im jake, Zubimendi je vjerovatno jedan od boljih transfera ljeta i upravo ono sto im treba nakon posustajanja Parteya, kao i dovodjenje Ezea i Gyokeresa. Maltene prije ako se jedan povrijedi od Odegarda ili Sake, nastaju muke, a sad svudje imaju dva igraca.
Morao bi epski choke da se desi ili Siti da odjednom klikne. Realno, oni bi trebali proljece da docekaju lagodno i da napadaju LS isto.
imaju na svakoj poziciji po 2 igraca od po 50 miliona. bas ne vidim kako mogu prosut ovo, bez da im se u februaru skrse tri golmana.
ne igraju gabriel, odegaard i havertz? nema veze, tu su hinkapie, eze i merino.
Evo jos nisam vidio do sada.
Opali samar svome igracu i dobio crveni[emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Svaka čast Keaneu za hladnokrvnu reakciju, "you're mental" i sve to po redu umjesto da je uzvratio fizički. Lee Bowyer i Kieron Dyer mogu mirno da spavaju znajući da najjača tuča saigrača i dalje pripada njima.
Bravo Moyesy. Ne samo zbog večeras, tanka je i bez nekog igračkog kvaliteta ekipa Everton, a on ih za sad drži u sredini tabele.
Što reći za United? Taman misliš da su kliknuli, desi im se ovakva utakmica kući đe imaju igrača više cijelo vrijeme, katastrofa.
samar za amorima - moyes masterclass. prvo ih zbuni tucom saigraca, navuce ih da imaju brojcanu prednost, onda brzi gol i bunkerica do kraja. chapeau.
Chelsea pokazao da je dostojan trke za Arsenalom, da nije bilo crvenog vjerovatno bolji ishod za plavce
Arsenal dosao po bod kad im se ukazala sansa za 3 boda oni nisu znali kako do njih... Taman kao da sam gledao river boka tuca i previjanje na obje strane
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ništa bolje nego kad čoek ubode rendom utakmicu da valja poneđeljkom veče kad nema ništa drugo na TV-u. Haos i ludilo od preokreta i lagano utakmica sezone.
mogao sudija da pusti ovo do 120 da se igra.
i mogao je brooks da donese prvi 1-2 prelaz na traffordu od 84-e.
Ovo za vođstvo na poluvremenu je najjača stvar, baš dobar podatak. Neđe govori dosta o Unitedu, nekad nije ni bilo potrebe da se taj podatak izvlači i potencira jer su sve redom gazili, sad je bila realna šansa da se desi prelaz. Iščupao ih je golman na kraju, i ipak nisu zaslužili da izgube nakon svog ludila.
Vjerovatno bi bilo previše očekivati trku u troje, pogotovo što bačih pogled na predstojeći raspored Ville u ovom najcrnjem dijelu sezone (za igrače i klubove, ne za mene ispred TV-a, meni je odlično). Vaskrsnuo ih je Emery nakon očajnog starta, ali da vidimo na kraju januara đe su i što su pa da se onda eventualno uzbuđujemo oko napada na titulu. Arsenalu je bukvalno sad ili nikad, otvoren autoput, mada City hvata zalet jer su konačno sastavili nekoliko utakmica na kojima nisu primili gol inače mi i dalje nije to to kao što Pep umije.
na drugom kraju ljestvice, kako je krenulo, tottenham i west ham ce se dogovoriti ko ce u championship. za sad nam gol razlika ide u prilog.
Mickey slomio Isaku nogu, out do Aprila.
vidim drvlje i kamenje na mickyja... uklizao da blokira sut u prazan prostor gdje je ovaj doskocio nakon suta. da mu je gadjao stajnu nogu, pa i nekako. ovako, da je 10 cm lijevo doskocio, ne bi bilo nicega, 10 cm gore ili dolje, zabio bi se u butinu jedne noge, 10 cm desno, izbusio bi mu testise...
Kako je omrčio sudija Njukastl.
2 crvena je ovaj Džejms trebao da dobije.
Jedan za start sa leđa u kaznenom a drugi u 96-om minutu kad je povukao jednog igrača Njukastla a bio zadnji igrač.
Smiješno je kako se ova ekipa provlači a veze nemaju.
Ubio ih je Njukastl.
Semenyo ide u city
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Znaci trka za titulu se za*****va. Nadam se da ce ga Pep zakucat na desno krilo, kad se Doku vrati imace nenadjebiv napad.
Ne znam sta ce im, vise dodje kao bolje mi da ga uzmemo nego neko drugi.
stara milanova taktika iz 90-ih. vjerovatno bi savinho ili marmoush mogli da pakuju kofere.
Boxing day, 16.00, još i petak, i ovi kraljevi nemaju nijednu utakmicu. Vaistinu "utter woke nonsense". Samo je jedna na programu, ali večeras, i opet je United u epizodi "mi smo primorani da ovo gledamo".
Srećom niže lige ne razočaravaju i drže do pravih vrijednosti, a ni Arena začudo nije kiksala i evo puštaju Chesterfield - Notts County iz League 2.
dycherizza vjerovatno nikad nece dobiti neko vece priznanje ili priliku da vodi neki jaci tim od foresta, ali vjecito vadi 120% iz svega sto mu dodje pod ruku. daleko od toga da je forest totalni skart - igraju evropu i slupali su 200 miliona ljetos.
sudar titana, osvajaca prestiznih trofeja iz prosle sezone, i iznenadjujuca pobjeda gostiju koji se priblizavaju gornjem dijelu tabele.
nego, gdje napabirciti jos 15 bodova do kraja sezone?
lepi brennan u palaceu, 35 merleona. deako povuce nogu, pa jos nekolicina da krene za njim.
pod nekolicina, mislim makar desetorica.
Taman sam se ponadao na poluvremenu, ali ništa. Sudija, kao i kolege mu, standardno na nivou najbolje lige na svijetu, ali ni to nije opravdanje za 4-0. Predobro izgleda Arsenal, za promjenu su dali samo jedan gol iz prekida i zapravo igrali odličan fudbal.
wolvesi 2/3 bodova ove sezone uzeli protiv proslogodisnjih finalista lige evrope.
Ispratise Maresku, bas steta...
0:0 se zavrsi, al odlicna utakmica Sitija i Sanderlenda.
Cherki magija, champagne football.
Idealan početak 2026. za Arsenal
E kako mi je milo, dako konacno osvoje... Da imaju krstenog napadaca vec bi 80% bilo zavrseno, prosto ne vjerujem kakvo je drvo Djokeres, kako ga nece.
I samo hejt da bacim na Witrza, koliko je los cojek, pogubljen, 0 doprinos bukvalno.
Tu es mon hero.
Nije gledan slucaj da se tim proseta do titule prosle god, ulozi 500m i dozivi ovo.. Vjerovatno ce sad sve da usmjere ka LS
Moje lično misljenje da nije kriv Djokeres nego da su oni toliko dugo igrali bez spica da mu niko ne daje lopte u prostor nego kad dodje do toga da lopta ide njemu ili na krilo ide na stranu,a i Saka i Martineli idu da sutiraju i onda se svodi na to ako pokupi neki odbitak to mu je...
Sent from my iPhone using Tapatalk
bournemouth 11 utakmica bez pobjede, pare nije uzeo samo ko nije igrao.
95min dosao,pa nije bio toliko siguran
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
death, taxes i tottenham prima gol u 90+. sigurizza, ne brini.
Nekoliko baš dobrih utakmica sinoć. Da li može i noćas u ritmu iznenađenja ili će Arsenal ovjeriti prvu meč loptu za titulu...
Kako bi Liverpulu pala pobjeda, u paketu sa Sitijem i Aston Vilom... Teško da oće ali i prošli meč je riješen jednim slobodnim udarcem od 90min tvrdog fudbala.