Ако буде ове Владе, биће зовите ме Сабахудин Лучај.
Није да имам нешто против Сабахудина.
Printable View
Moram reci da je zabavno kmečanje prikrivenih ljubitelja Dfronta po internetu,kao ono ne valjaju oni ništa ali trebaju biti u vlasti[emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemaju dzabe ameri sistem da biras izmedju plavih i crvenih, za glupe narode to je vise nego dovoljno.
Trebalo bi taj sistem preslikat i ovdje, jer smo prevelika krem bananica od drzave za ovaj kurta murta partijski sistem.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kao sto rekoh nedje na pocetak pregovora, ako neka ambasada odluci da DF ne moze u vladu tako ce i biti, ovdje je uticaj Njemacke ambasade koja je postavila uslove DF-u da bi bila dio vlasti, ovi nisu prihvatili i ajte zdravo, ne znam cemu price ovima sa 7 mandata ovoliko a DF-u samo 3 mjesta u vladi, pa najbolje je da im se daje sakom i kapom a rade sve kontra EU zemalja, uozbiljite se malo, strane ambasade se pitaju ovdje i tako ce uvijek biti, ako se ne pitaju USA i EU pitace se Kina ili Rusija, jednostavno, biras sto je trenutno bolje za CG, a to je EU i kraj price...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
dakle, plakanje dfovaca is on. muzika za uši svačije [emoji3] sad da Spajk stvarno nešto uradi i da tu udbaško izdajničku partiju utuli dodatno
inače ovako se pravi pritisak na predsjednika. da vidimo Džejkoba. jel mu miliji sns/df il CG
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-izborne-volje
ono što je 100% jeste da od danas mašina koju kontroliše sns u CG (borba, in4s, adria) i svi mediji u Srbiji kreću u pljuvanje, targetiranje, nalaženje nekakvih kvazi afera Spajiću. a sve sa istim ciljem i radi jednog razloga
тапаталк
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...kamo-snp-i-ucg
Ako im je ovo ES ponudila,bas jedu [emoji90]
Odjednom se evropa sad pretvara u antisrpsku i antipravoslavnu stranku 🫣
Dogodine
ne es. no Spajk lično. sad kreću natpisi kako je vazda bio za dps, protiv Crkve, kako mrzi pravoslavlje, kako mrzi Srbe i onda ona čuvena a srpskim glasovima si došao tu (to je stara taktika dfa, prisvaja sve Srbe, kao drugovi im iz dpsa)
ostaje im nada Milatović, al mislim da će ih i tu utulit ameri. pa neka idu da se žale bolesniku iz Kremlja [emoji4]
oće ljudi da predsjednik države blokira sastavljanje vlade jer njih nema [emoji1782][emoji23]
тапаталк
Ali teza da je DF podržao Milatovića za predsjednika kao odlučujući i presudni faktor pobjede na predsjedničkim izborima na kojima se btw glasa za osobu a ne stranku. Pa Manda je pjenio i pjenio samouvjereno da prolazi u drugi krug i zbog toga nudio podršku Milatoviću računajući na povrtnu izjavu i podršku (sjećam se da ga je Milatović doktorski iskulirao u debati). I sad im valjda Milatović duguje nešto nakon što je dao mandat?
Spajić je dobio mandat,može da predloži vladu kakvu hoće, manjinsku, većinsku, nacionalnu, crkvenu, vrati mandat... biće sad drvlje i kamenje na njega a plakanje je počelo. Meni je samo interesantno da se izborna volja,šta god to danas značilo, pominje samo kad DF (demokrate i SNP included) smatra da nešto zaslužuje a ostali ne zaslužuju ništa...
I mislim da ovdje svjedočimo veeeeeeelikom preokretu df-a koji niko ne pominje. Njima su ponuđena mjesta po dubini koja su oni sa prezirom odbili,ne zato što misle da zaslužuju više,čuš mene sve,ne,već zato što iskreno žele da u skladu sa gandijevskim preobraženjem svog lidera za predsedničke izbore, prekinu sa praksom zapošljavanja po dubini. Zato su im potrebna sva ministarska mjesta i sve ambasade i svi pomoćnici ministara da bi prekinuli sa tom nezdravom praksom [emoji6]
Može li se DF predomislit sad, u 5 do 12, ili je kasno?
Naravno da može. Radili su i ljigavije stvari. Mada čisto sumnjam, već su pljuvačku mašinu naložili do daske. A valjda Spajić nije lud da im ponudi ono što oni misle da ih sljeduje.
Demokrate i BS su najjače partije u CG trenutno.
Stabilni su, nema mogućnosti raspada a kakva god vlast da bude, oni će se ušunjati. :)
prelistavanje štampe
https://borba.me/borba-saznaje-vanre...erencija-zbcg/
Koalicija “Za budućnost Crne Gore” zakazala je za danas vanrednu pres konferenciju u 15 časova u prostorijima Nove srpske demokratije, saznaje BORBA.
Kako saznajemo, očekuju da će im se do tada obratiti predsjednik države Jakov Milatović od koga su danas tražili određene odgovore.
znači ljudi misle/nadaju se da će predsjednik države da se miješa u sastavljanje vlade? mada pošto njihov šef iz BGa obavlja sve funkcije u državi onda misle da se to tako radi i odje
https://borba.me/otkrivena-veza-odov...rvinove-skute/
dakle sad su i demokrate protiv Srba u vladi [emoji23]Quote:
Stranka Alekse Bečića se u dobrom dijelu javnosti doživljava i kao glavna smetnja ulasku predstavnika Srba u vladu
dobar dio javnosti = mediji koje je sns kupio za df
тапаталк
Gori od Dps-a, a svi znamo koliko je to tesko postici
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ako je tako, onda bi to bila prva smislena stvar koju je planski odradio otkad se pojavio na političkoj sceni.
@niksicanin24, kad ce ponuda? [emoji1782]
Direktor srpske dijaspore (i menadzer DF-a) je prije 5 dana znao da DFa nece biti u vladi. Najvaznije pitanje sada je popis veli...ako placenici Spajke i Milat i tu Srbe ne zajebu, pa maknu pitanja nacionalnosti i jezika sa popisa. Dritan brat najveci veli.
https://youtu.be/RcPcOdHhoIk?si=NgROmKvfMIGppdre
Zutokljunac odrza lekciju iz politike karijernim politicarima sa 30+ godina iskustva :D
Jos ako mu se partija odupre uticajima sa strane i ne pocijepa se, ode ex DF u zaborav.
Evo DF prihvatio ponudu:
"Ponuda je nama prihvatljiva ne zbog toga što smo mi slabi, nego da spriječimo DPS da preuzme vladu", kazao je Mandić
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ponudu-spajica
Sad Spajke da je pametan i kaže sad ne može.
Odma se vidi da će bit konstruktivni i da neće pravit probleme. Lako se njima svima igrat jer će živjet kao bubrezi u loju ko god bio na vlasti.
Kakvi su ovo stari igraci, nece se Spajic tako lako njih otarasiti kako je mislio, ovi ce ***** pojest samo da udju u vladu, bice veselo narednih dana...
Spajić vazda može da kaže da nisu prihvatili kad im je nudio i da se poslije njihovog neprihvatanja okrenuo na drugu stranu.
Za Svijetlu Buducnost Crne Gore.
https://www.vijesti.me/data/images/2...capture_ls.jpg
Poslije neka im ministre razrjesava kad god krenu da opstruiraju.
Tesko ce ta prica proci, DF nikad nije potvrdio da je odbio bilo sta, sad idu sa pricom da su trazili od Spajica da ponudu ucini javnom tako da su sad njega zeznuli i nema kud sad, ako odbije obice mu se o glavu...ovi su uz DPS doktorirali ovu kako da nazovem "splacinarsku politiku", jos je Spajic za njih zelen (i za DPS isto)...neka mu je sa srecom, bice mu gore nego Zdravinju sto je bilo...
DF dubina bi da nastavi da prima plate pa stisli rukovodjstvo.
"Ponuda je nama prihvatljiva ne zbog toga što smo mi slabi, nego da spriječimo DPS da preuzme vladu", kazao je Mandić.
kakav crni DPS e jadova xaxaxaxa
ako su odbili ponudu, samo pozdravit df i zafalit im se na saradnji
čekamo kolegu @p0smatrac sa novim insajd informacijama o tome ulazi li u df
тапаталк
isteče mi vrijeme za edit, propuštio sam nekako ovaj biser
velika borba be likeQuote:
"U kontekstu naše velike borbe, spremni smo da narednih dana sjednemo za sto i odbranimo narodnu volju. Imamo vremena, još 75 dana da sve dogovorimo", dodao je.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...196419f0c0.jpg
тапаталк
Наравно, испада некоректан у сваком случају. То је и циљ ЗБЦГ, не да уђу у владу већ да оцрне Спајића, што ће им код њиховог тијела сигурно проћи, а ако повјерује још неко ко није њихов гласач још боље.
Најгора ствар која из свега овог произилази јесте могућа прича да су "прави" срби хтјели у владу са мањинама а да мањине нису хтјеле са "правим" србима у владу.
Да су ЗБЦГ и мањине били у влади заједно не би се њихови гласачи завољели, али би видјели да можда могу да сарађују, овако се само удаљавају.
Значи Горњегоричани и Златичани, што рече један, ипак имају шанси да поред Плављана равноправно конкуришу за портире по Домова Здравља у ПГ.
Сјајно.
О чему ви причате људи. Ови могу да кмече још који дан и то је то. Кад саставе Владу крећу неке друге ствари , ко ће се више сјећати тога што Дф није у власти. Спајић није Здравињо.
Ако је стварно ово циљ, да се коначно Дф сведе на једноцифрен број, онда је стварно доктор. Да се ријешимо Дпс-а и Дф-а у распону од 4 године !!! Јер кад им смакну ухљебе по Епцг и сличним , нема ко њих да гласа без тупоглавци коју су екстремисти
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Komedija bez Mileve. [emoji23]
PES: ZBCG prihvatio ponudu koju su više puta odbili, pa onda tvrdili da ne postoji
https://m.cdm.me/politika/pes-zbcg-p...da-ne-postoji/
Tri bambija za kolegu Mistislava, koji je na temi iz raznih novina prognozirao upotrebu riječi "neozbiljno" za pesovo komentarisanje df-ovog naknadnog "prihvatanja" ponude.
ZBCG će imati veliki problem bilo da ostanu bez učešća u vlasti, bilo da se nekako "ušunjaju" u produžecima. Zamisli ti taj kredibilitet kad nastupaš osiono, nadmeno, bahato... (skoro isto značenje) a onda klekneš, moliš i kroz plač prihvataš neprihvatljivo.