Sve to bez izgubljenog seta. Rekoh Vam ja :-):hardrock:
Ali mi zao Shasrapove, ali pored one bikne se ne moze pi :mad:
Printable View
Sve to bez izgubljenog seta. Rekoh Vam ja :-):hardrock:
Ali mi zao Shasrapove, ali pored one bikne se ne moze pi :mad:
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...58278_orig.jpgAna Ivanović će sa na 'Torej Panpasifik openu' u Tokiju boriti za titulu sa Martinom Hingis iz Švajcarske. Anina protivnica, Šarapova, predala je meč u drugom setu, a Hingis je pobedila Dementijevu, 6:4, 6:3.
Polufinalni meč Ane Ivanović i prve teniserke sveta Marije Šarapove trajao je samo osam gemova. Naša teniserka u prvom setu bila je sjajna i dobila ga sa 6:1. Šarapova je u pauzama tražila medicinsku pomoć ali se vraćala na teren.
U prvom setu Ana je ubacila 70% prvog servisa, imala tri asa i iskoristila dve od tri 'brejk' lopte. Šarapova nije imala nijednu priliku za 'brejk'. Posle prva dva gema, koje su dobile igračice koje su servirale, Ana je ušla u seriju i sa 13 'vinera' za pola sata osvojila set.
Posle prvog gema drugog seta Šarapova je odustala. Meč je ukupno trajao 34 minuta.
"Uvek je teško kada ovako završite turnir," rekla je Ruskinja, "Nadala sam se da će bol biti slabiji posle pomoći, ali protiv vrhunske igračice ne može da se igra kada ne idu ni servis ni ritrn. Leva butina me boli od finala u Melburnu."
Ana Ivanović i Martina Hingis igraće u nedelju, a nagradni fond turnira u Tokiju je milion i 340.000 dolara.
Ivanović: "Žao mi je zbog povrede"
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...26652_orig.jpgReuters
Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je posle pobede u Tokiju nad najboljom igračicom sveta Marijom Šarapovom da se osećala sigurno i da joj je žao što je do finala turnira došla predajom Ruskinje.
Polufinalni meč okončan je predajom Šarapove zbog povrede zadnje lože pri rezultatu 6:1, 0:1 za Ivanovićevu.
"Žao mi je što je morala da preda meč. To nije način na koji želim da pobeđujem. Osećala sam se sigurno. Igrala sam agresivno što je važno kada se igra protiv Marije, jer njoj ne treba dati vremena", rekla je Ivanović.
Šarapova je posle meča objasnila:
"Počela sam da osećam zatezanje u nozi još na Otvorenom prvenstvu Australije, ali ovo danas nije bio isti bol, sada je bio mnogo jači".
Prema njenim rečima, ona je odlučila da prekine meč kada je shvatila da bol ne prestaje i da ne može da igra kako bi želela.
"Ana je odlično igrala. Veoma je važno biti dobro pripremljen za njen servis. Ona je imala kontrolu poena", rekla je Šarapova.
Bez obzira na to kako je stigla do finala, Ana je bila zadovoljna pokazanom formom.
"Za vreme pauze između sezona radila sam na servisu, takođe, radila sam i na kondiciji. Srećna sam što se vidi rezultat", rekla je Ivanović.
U finalu Toraj Pan Pasifik turnira u Tokiju Ana Ivanović će se sastati sa Švajcarkinjom Martinom Hingis, koja je u polufinalu savladala Ruskinju Jelenu Dementijevu sa 2:0. Nagradni fond turnira je 1.340.000 dolara.
Poraz Ivanovićeve u finalu Tokija
http://www.b92.net/news/pics/2007/02...06353_orig.jpgAP
Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u finalu Pan Pacifik Opena koji se u Tokiju igrao za nagradni fond od milion i 300 hiljada dolara. Ona je izgubila od Švajcarkinje Martine Hingis sa 2:0 – po setovima 6:4, 6:2 u meču koji je trajao sat i 10 minuta.
Hingisova, koja je prošle godine u finalu Tokija izgubila od Elene Dementijeve stigla je do trijumfa zahvaljujući snažnim udarcima sa osnovne linije. Teniserki iz Švajcarske ovo je rekordna peta titula u japanskoj prestonici, pošto je prethodno slavila i 1997, 1999, 2000. i 2002. godine, a tako je prestigla Lindzi Devenport koja je u Japanu četiri puta bila najbolja.
"Veoma sam ponosna na moje rezultate u Tokiju. Znala sam pre finalnog meča da ću u slučaju pobede postati rekorder", rekla je Hingisova.
19-godišnja Ivanovićeva stigla je do finala odličnom igrom, a u polufinalu joj je zbog povrede predala meč prva nositeljka turnira Marija Šarapova.
Ovo je bio drugi međusobni duel Ivanovićeve i Hingisove. Naša teniserka u prvom je slavila sa 6:2, 6:3 u finalu turnira u Montrealu prošle godine.
Ovo je prva titula za Švajcarkinju posle pobede u Rimu prošle godine.
Sjutra opet djokovic na federera (cetvrtfinale Dubai mastersa).
Prognoziram mu 2 gema maximum da ce uzet :mrgreen:
19:00 eurosport
Ja gledam na DubaiSport :) Na Hotbird. Nemam niti jedan eurosport
U koju uru igra Nadal, kad ovi završe ili na drugom terenu?
Djokovic poveo 2:0! Bravo mali, samo napred!
Ko ima Total TV moze na "Avali" da gleda.
6:3, federer, prvi set:(
1:1 u setovima!!!
kako je zavrsen drugi set ???
Izgubio Novak 2:1!
Novak je dobio 2. set 7:6.
kraj, 3i set, 6-3 za federera... i nikad bolji nole, dobice ga ove godine.
Meč Ivanišević - Ljubičić u Sarajevu pratit će oko pet tisuća gledatelja!
"OVAKAV interes i nas je iznenadio. Nismo očekivali da će se ulaznice ovako dobro prodavati. A prava navala tek ima uslijediti." - presretni su organizatori teniskog humanitarnog meča između naših velikana Gorana Ivaniševića i Ivana Ljubičića, koji će se u petak odigrati u olimpijskoj dvorani Zetra.
Naime, do jučer je prodano čak četiri tisuće ulaznica, pa je u prodaju pušteno još tisuću i pol ulaznica. Tako će naši tenisači odigrati egzibicijski meč, od kojeg sva zarada ide za Pedijatrijsku bolnicu Sarajevo, pred prepunim tribinama i organizatori su uvjereni da spektakl neće izostati.
"Ove vijesti su nas jako razveselile jer su Ivanišević i Ljubičić zaslužili da ih pozdravi što veći broj Sarajlija i ljubitelja tenisa." - kaže prvi čovjek organizacije Senad Hadžimešić.
U međuvremenu je međutim došlo do malih izmjena, obzirom da Ljubičić u Sarajevo stiže u četvrtak iza 22 sata, a ne ujutro kako je najavljivano. Kako je konferencija za medije dogovorena u popodnevnom terminu, naš prvi reket, na žalost, neće biti u mogućnosti najaviti veliki meč.
"Istina, Ljubičić je morao promijeniti vrijeme dolaska. Ima pretrpan raspored i zbog nekih svojih obaveza morao je odgoditi dolazak za nekoliko sati. Ako svi problemi ostanu na ovome, bit ćemo prezadovoljni." - govori Hadžimešić za Dnevni Avaz
Singles Main Draw - Quarterfinals
[1]R Federer (SUI) d [7]N Djokovic (SRB) 63 67(6) 63
Youzhny (RUS) vs [2]R Nadal (ESP) 7-6 6-3
[5]T Haas (GER) d O Rochus (BEL) 60 62
R Soderling (SWE) d F Santoro (FRA) 61 67(2) 60
ispade nadal.dobar djokovic.
bicje djokovic veeliki teniser bez sumnje
:respect: DJOKOVIC
bice bice samo malo da se smiri jer je previse nervozan.I ubuduce da ima vise srece prilikom zrijeba jer se uvijek nadje na put Federeru.
Finale DUbai Mastersa 16:00 h
Federer-Youzhny
Eurosport, Dubai Sport
Federer-Youzhny 6-4 6-3 bye bye
pi kako me iznervira ovaj federer,cudoviste od covjeka,al doci ce dani kad ga vishe ne bude bilo
da da
:)
Kakav post jbt...
mora doc dan kad ce se covjek povuc a do tada ima da terorise svudje dje se pojavi.Jednostavno je straaaaaaaaasaaaaaaan!!!
bogomi,lako mi je za njega slobodno:p
sledeci turnir i to veliki pocinje od 9-18 ovog mjeseca u INDIAN VELS
NAGRADNI FOND IZNOSI 3.285 miliona dolaaaaaaara!!!!
P.S da kazhem jos da je nenad zimonjic sa svojim kolegom santoroom osvojio ATP turnir u dubaiju
ovo je inace druga titula zimonjica:D
ATP lista muska/zenska
djokovic se popravio za 1 mjesto i sada se nalazi na 13 mjest,a prvih 10 nije bilo promjena
sto se tiche zhenske ATP liste jankovic je stigla do 9 mjesta,a ana ivanovic ostala na 14 mjestu:)
muska:
1. Rodžer Federer, Švajcarska, 8.120 bodova
2. Rafael Nadal, Španija, 4.480.
3. Endi Rodik, SAD, 2.830
4. Nikolaj Davidenko, Rusija, 2.825.
5. Fernando Gonsales, Čile, 2.685.
6. Džejms Blejk, SAD, 2.585.
7. Tomi Robredo, Španija, 2.555.
8. Ivan Ljubičić, Hrvatska, 2.395.
9. Tomi Has, Nemačka, 2.115.
10. David Nalbandijan, Argentina, 1.995.
11. Mario Ančić, Hrvatska, 1.975.
12. Tomaš Berdih, Češka, 1.785.
13. Novak Djoković, Srbija, 1.715
zhenska:
1 (1) Marija Šarapova RUS 3824
2 (2) Žastin Enan BEL 3791
3 (3) Ameli Morezmo FRA 2933
4 (5) Svetlana Kuznjecova RUS 2710
5 (4) Kim Klajsters BEL 2630
6 (6) Martina Hingis SUI 2361
7 (7) Nađa Petrova RUS 2071
8 (8) Elena Dementijeva RUS 1869
9 (10) Jelena Janković SRB 1807
10 (9) Nikol Vajdišova CZE 1742
...14 (14) Ana Ivanović SRB 1463
Poslije 47 uzastopnih pobjeda Roger Federer izgubio mec i to u 1. kolu Indian Wellsa od Guillerma Canasa 7-5, 6-2.i to se desava :)
Pochistio ga je, gledah to sinoc.
Svi su proshli chini mi se, + Tipsarevic, koji je dobio Hjuita.
jankovic je prosla u osminu finala WTA turnira u indian vels,jeca je pobedila u 3 kolu martinu miler 6:2,6:4 i sledecem kolu znaci igrace protiv kineskinje NA LI :)
evo i djokovic prodje u osminu finala
DJOKOVIC-JEVGENIJ KOROLJEV 2-0 6:2,6:1
ma federer je bio povrijedjen, ne bi taj gubio bez "gusala"
evo mene bachi ova prasica safinova, izgleda da joj je brat juce kupio kartu da idu skupa kuci
ana ivanovic se takodje plasirala u osminu finala !!!
ona je u 3 kolu savladala lako sa 6:2,6:1 australijanku alisu molik:)
u 4 kolu ce igrati sa austrijankom sibil barner inace 10 nosilac
ana ivanovic i jelena jankovic nisu uspjele da se plasiraju u cetrvtfinale!:(
ana ivanovic je izgubila od sibil bamer sa 2-1 u setovima 7:6,0:6 i 3:6
jelena jankovic je izgubila od NA LI sa 2-0 u setovima 6:3,7:6
znam, i meni oburdale jedan tiket :)
djokovic se plasirao u cetvrt finaleee !!!:p
djokovic je u osminu finala savladao ZILIJENA BENETOA U 2 SETA 6:3,6:1(ubedljivo:D )
U cetvrtfinalu djokovic,koji je dvanaesti nosilac,sastace se sa cetrnaestim nosiocem davidom fererom iz spanije.Ferer je pobedio zemljaka karlosa moju u 3 seta 1:6,6:2,6:3
Djokovic vodi 3:0 u prvom setu. Ajde mali!
EDIT: Dobio Nole prvi set 6:3!
ja ne znam jel zbog podloge ili se meni cini da ova kamera nesto nije kako treba(standardna) na ovom Inidjan velsu.
3:2 za nola u drugom, napravio brejk, sad ide njegov servis...