Iako je prirodno, ne valja svakoga prema sebi procjenjivati. Ne pate svi od podjednakog "manjka moralne supstance".
Printable View
Posto DF ne moze nikudj bez njih - nikad nece imati tu matematiku. Vazda ce im biti blizi Dritan od Mandica.
Ono sto je daleko vjerovatnije da se moze desiti je formiranje umjerene Krivokapiceve struje u DF-u i postepena marginalizacija ljubitelja vuciceve derriere.
Ko vam je najbolji izbor za 2godine kad bude se izlazilo na predsjednicke?
Meni tu Becic figurira kao najbolja opcija.
Ja sam pesimista.
Ono što je DF juče uradio u parlsmentu je bilo iznuđeno, jer da nijesu to uradili rastrgli bi ih njihovi glasači.
Drugo, MMP ekipa ne odustaje od ministarskih mjesta.
Manda se baškari kod Sarape u emisiji i uzdiže Vučića, baš pregadno.
Dalje, https://pink.rs/politika/235612/mand...g-naroda-video
Neka što su udarili na Vijesti i URU, nego i na MCP i Amfilohija doduše u zavijenijoj formi.
"Mandić kaže da on i Milan Knežević i DF-a nikada ništa nisu uradili bez blagoslova patrijarha srpakog Irineja i da je mitropolija i eparhija budimljansko- nikšićka deo SPC-a na čijem čelu je patrijarh.
-Ta crkva ima i svoj sveti arhirejerski Sabor i sveti arhijerejski Sinod. Pokušaj jednog medijskog koncerna da u Crnoj Gori postoji neka druga crkva, koja nije deo SPC nije samo na štetu crkve, već na štetu ukupnog srpskog naroda - rekao je Mandić."
Mislim da URA treba da podrži neke ljude u vladi, možda čak i Blagoja Grahovca koji je etnički Srbin kao primjer da im nije bitno nacionalno određenje, a da političari iz URE ne učestvuju u radu vlade ali da traže da tako postupi i ekipa iz DFa.
Meni je ta priča o 66% resora u vladi prebolesna. A što ćemo sa premijerskim mjestom, ono dođe gratis ili vrijedi makar nekoliko ministarskih?
Iskreno, jedina nada je da MMP ekipu Krivokapić stavi pred svršen čin, al ne vidim kako može da ih zaobiđe.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
pa ne čudi ovo od ‘osobe’ koja je javno rekla u Parlamentu jedno a onda pošla za BG na instrukcije. privatnim avionom vlade Srbije. pokušao da brojnost litija pripiše DFu. mislim da se boje naroda jer svaki put pošto su ovako vrdali odma’ sjutra bi mijenjali mišljenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
On krade od prvoga samostalnog nastupa u politici.
Pravosudni sistem je zgazen 1997 kad je presudama suda upisano izmedju dva izborna kruga oko 8.000 novih biraca a za svakog pojedinacno napravljena je poseban postupak i presuda o upisu sto nije moguce ni u teoriji.
Niko nije reagovao na to sto je Djukanovicu samo dalo jasan znak da moze da radi sto hoce i on je naravno unaprijedio lopovski izborni sistem iz izbora u izbore i cinjelo se da je nemoguce na izborima da izgubi.
Vjerujem da spoljne sile ipak kontrolisu ovu tranziciju vlasti i zato sam optimista da ce to ici bez vecih problema.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f370bf8e33.jpg
Ozbiljan bolesnik...
Meda na iduce izbore nece biti u parlament.
Nema srece do iducih ozbora. Dok se ovomalo ne procisti od Mandica..Medojevica i ostalih..
Medo će se izučavati na fakultetima političkih nauka, prišljamčio se braći Srbima i SPC, dobio poslanička mjesta i sad se kaki po glavama svima, i poziciji i opoziciji a evo kao što vidimo i crkvi. Što mu je cilj ne zna ni on sam.
Kad ljudi pričaju o "zasluženim" funkcijama, da li neko stvarno misli da pzp i dnp imaju glasača za po 5 mandata?
Medo attention whore. Bolan je put kad se covjek toliko divi svom glasu pa ga onda odjednom niko ne zeli slusat.
Drugar, kad ja nešto slično progovorim onda sam Filipović&Šuković. Izguraće se nekako i Vlada. Na sto jada, ali nekako. A ovako kao danas to će biti svakodnevnica. Na dnevnoj osnovi MMP pucaće šamare partnerima...
Nisam siguran koliko će trajat. A kucanje forumaša da će Demokrate stati na stranu URE nisam siguran. Target Demokrata su naredni izbori da budu pojedinačno najjači, jer će se drugi potrošiti u ovoj vladi.
Bečko predsjednik Skupštine. Mjesto đe ne možeš zajebat, ako ti je IQ preko 50, a možeš sebi top PR da praviš.... Pametno. A ne no će ruke u kanalizaciju da popravlja. Džentlemsnki će to ostaviti pratnerima. I za svo divljanje koje napravi DF crnogorcska provinijencija će nabijati na nos URI, niko Demokratama. Što misliš kome se nabijaju na nos popovi iz Budve danas, uprkos tome što je URA tamo opozicija, a Bečić vlast? URI druže. Hebi ga, Dritan potrča da preuzme da će on ishendlovat sve i biti superheroj. Sad izvoli... Kakav danak neiskustvu mladog Kengura...
Surovo, ali realno vjeruj...
Ako će ura da ispašta prilikom demontiranja sistema, neka bude tako. To bi bila njihova svrha koju su ispunili i usput postali žrtva. Na isti način Mandić, Knežević, Medojević, Radunović, Bulatović i slični treba sada da se izgube jer su oni svoju svrhu ispunili. Niđe ne piše da moraju dodatno da naplate dosadašnje političko djelovanje.
Nisu jedni te isti ljudi prispjeli za svaku namjenu.
Medo, Medo... A kad je glasao ono u Skupstini za Becica, morao i tad gaf da napravi. Trazi od Vucinica Jr. da mu da olovku, posto ona njegova nesto nece, nesto joj se ne da... Ono, kao, ne da mu se za Becica glatko da odradi glasanje. I treba da se presavije papir jednom, svi tako uradili, a on svoj presavio 5 puta, dok ga nije sabio u velicinu nokta. Da se zna njegov glas, uh...
Slusam Milana Knezevica na A1
Bice Boga mi muka sa sastavljanjem vlade a i posle
Pričamo o dvije potpuno različite stvari.
Ja pričam o formiranju vlade bez MMP, i bez stranačkih prvaka URE, uz Ćakija Lekića kao možda jedinog isturenog političara u vladi na mjestu MVP. Njemu niko iskustvo i znanje za tu poziciju ne može dovesti u pitanje.
Ti pričaš o nečem potpuno drugom. O tome da će DF da šutne URU iu vlad ei ostalim pričama.
Nek se formira vlada, izmjeni izborno zakonodavstvo, izmjeni KZ i uvede ozbiljna zatvorska kazna za pritiske povodom glasanja, usvoji zakon o porijeklu imovine, lustraciji, povuče ili izmjeni zakon o slobodi vjeroispovjesti, formira poreska policija i organi vlade MUP i UP prije svega, pa onda i neka padne vlada, dosta je urađeno.
Na sljedećim izborima, u boga se nadam, DPS i DF oba oko 15% i onda imamo zdravu državu. Ok, biće neka umjerena srpska opcija u vidu Krivokapićeve liste i SNPa, ali to je umivena normalna demokratska srpska priča, protiv koje ja kao partnera za građenje budućnosti nemam ništa protiv. Bitno je da se dogovorimo da je Crna Gora kuća svih nas, da nam je cilj izgradnja instituvija i ulazak u EU, a za ostalo ćemo lako.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Medo od čoeka koji je glasa za Ustav i 11 mandata sa Pokretom za promjene preko toga da mu smetaju odredjene stvari iz Ustava koje mi nisu smetale 2006. godine. pa onda glavni organizator šatorijade, pa brani pravoslavlje i sad je opet pro EU kad treba za fotelju
Daka Davidović.
Volio bih da mi neko objasni razliku između njega i ovih dps biznismena i da li ćemo sa njim u novu budućnost, da popravljamo institucije sistema.
Brze, ljudi!
Slomimo Zdravku noge prije nego i jedan dan mandata odradi! :D
Pa mislim da ni jedan ni drugi ne krijy da se poznaju...
Ne vidim sta je problem? Za sada...
Bojim se da ih ima u svom mnogo bližem okruženju koji će noge da mu lome.
Lijepo je to što bi ti želio, ali nije realno. Ni što se tiče sastava Vlade, ni što se tiče rezultata narednih izbora. MMP će u vlasti orgijati to št može, kao Mandić na Pinku i Carević u Budvi. A sve će se to nabijat URI na nos i koristiti za homogenzaciju nacionalnih Crnogoraca protiv postojeće nove vlasti, a u korist DPS i ostalih iz opozicije. Ili neke nove tvrde crngorske nacionalne partije koja bi preuzela glasače DPS.
Sa druge strane MMP će koristiti vlast da čvrsti svoje političke pozicije. Pričali smo prvo o ekspertskoj, a onda poluekspertskoj vladi. A vidjećemo do kraja što će biti.
Tako da nije realno DF i DPS ispod 15% na narednim izborima.
I đe nađe Ćakija poludementnog. Druže 73 godine.
Lomi ih on sam sebi.
Neće da osudi četnički pokret no veli neka sude istoričari.
Za Kavaju veli simbol otpora prema diktatoru.
Ovamo druguje sa Dakom Davidovićem.
Ali tiho priča i smješka se u intervijuima. Mora da je dobar ka leb.
Mislim, jasno je meni da pojedini oće da skrajnu Mandića i Kneževića(koji su potrošeni i pride vire Vučiću iz džepa) kao predvodnike crnogorskih Srba, ali da konstatujemo da ova zamjena nije toliko benevolentna kakvom se pretstavlja.
Finansijer... Što si mislio? "Dao si nam pare, aj sad mrš". Odrastite dječaci. Jedan forumaš je ovdje likova što su kupovani glasovi Dakinom kintom u smilsu "koristili smo oružje DPS". Pa sad premijer mora za trpezu sa njim. Još jedna žabica za danas da se ručki. Kasno je.Opustite se. Nema više ni jedna do sjutra.
Na klizav teren ulijećete kad revitalizujete prisustvo Dake Davidovića uz Zdravka Krivokapića.
Glede čitave ove priče oko formiranja vlade da pomenem da je ono što rade PZP (Pokret za promjene), NSD (Nova Srpska Demokratija), DNP (Demokratska Narodna Partija),... legitimno. Da li bi PZP zaista imao glasova za 5 mandata? Vjerovatno ne, ali, eto, ,,istrogavaše" te pozicije na listi. Da, formiranjem svog poslaničkog kluba (da podsjetim, na prošloj sjednici formirana su dva poslanička kluba: Crno na bijelo i SDP) počinju da djeluju samostalno čime bi se formalno i raspao DF.
Sent from my Motorola 8400
A ništa jbg,kad premijer ode u Njemačku,daće mu transkripte od Dake i reći ti vidi što ćeš.
https://netpress.com.mk/se-prodavalo...pred-mrtv-dno/