Ne znam za Njegosevu ali znam da je Bijelo Polje grad sa najboljim ljudima u CG
Printable View
Ne znam za Njegosevu ali znam da je Bijelo Polje grad sa najboljim ljudima u CG
knjaz nidzo :D
Sjutra sam cio dan u BP, ima li sto da se radi ili da citam knjigu citav dan ? :D
potrebna mi je pomoc svih ljudi bijelog polja da pronadjem jednu devojku koju i danas ludo volim...hvala unapred...ko je voljan da mi pomogne ?:)
Ako ti kako iz PG ili sa CT mogu pomoc samo reci.
Svaka cast!
kada bi samo uspeo da saznas imena radio stanica u bijelom polju, to bi mi bilo od velike pomoci.... verujem da se ona i dalje bavi tim poslom... tj, nadam se...
http://www.radiobijelopolje.internetmontenegro.com/
Adriatic radio 050 430 208
Radio + 050 433 251
Radio Fokus 050 430 184
Sun TV 050 433 710 [email protected]
hvala escobar...cenim...
zaboravio je Amigo radio.
Bjelopoljski biznismen preživio sačekušu
Denis-Hele Durović (40) sinoć je u Bijelom Polju pukom srećom preživeo rafale iz sačekuše. Dok se Bjelopoljac oko 21 sat vozio u svom džipu, nedaleko od kuće u kojoj živi iz automatskog oružja na njega je ispaljeno 18 hitaca.
Napadač ili više njih nalazo se u šipražju pored puta. U trenutku kada je naišao Durović, ispaljeni su hici na prednji dio džipa. Da bi izbjegao rafal, Bjelopoljac je dao gas, sletio s puta niz strminu od tridesetak metara, iskočio iz vozila i pobjegao.
- Otkazale su mi kočnice - izjavio je Durović policiji, a nijednom riječju nije spomenuo oružani napad.
Durović se dovodi u vezu sa Darkom i Duškom Šarićem. Navodno, braća iz Pljevalja su dio svog bogatstva sakrili iza imena Denisa Durovića.
Impozantna kuća-dvorac na brdu Obrov, u vlasništvu desne ruke odbeglog narkobosa, dominira gradom.
U pucnjavi nije bilo povređenih, a uviđaj je obavio istražni sudija Višeg suda Dragan Vojinović sa pripadnicima Uprave policije.
U kuće Durovića policija je prilikom februarskog pretresa u potrazi za Darkom Šarićem uhapsila Muhameda Agovića, bjegunac sa crvene potjernice Interpola.
Bjelopoljci tvrde da je Durović vlasnik televizije San, čiji program odnedavno mogu da prate korisnica usluga jednog kablovskog operatera u Crnoj Gori.
Ova televizija je registrovana na Durovićevog rođaka.
Biznismen :hammer:
Da li neko zna kada pocinje i koliko traje ovogodisnji jazz festival.
Dosao bih u B. Polje ali ne mogu naci nigde nikakvu informaciju.
Na sajtu piše 9 jula, mada se po gradu ne priča o ovom festivalu uopšte ;-) (da je grand trubilo bi na sva zvona mjesec unaprijed :-(. Ovdje su i gosti
http://events.myspace.com/Event/5025...lje-Montenegro
Jazz festival 8. i 9. jula
Cetvrti dzez festival White Field 2010. odrzace se 8. i 9. jula na trgu u Bijelom Polju. Prve noci ce nastupiti Vasil Hadzimanov, Aleksandar Petrov, Martin Djakonovski i Vace trio iz Makedonije. Takodje, prve veceri ce nastupiti i Biljana Krstic i Bing Bend iz Beograda, a na scenu u Bijelom Polju ce izaci i Dragoljub Djuricic i prijatelji-Lav Bratusa, Aleksandar Trajkovski, Dragan Ristevski, Uros Davidovic, Vladan Vuckovic i Ivan Dimitrijevic. Drugog dana Festivala nastupice Montenegro Jazz Conections Italija, Slovenija, Crna Gora, Srbija, odnosno Roberto Magris, David Jarh, Enzo Carpentieri, Milorad Sule Jovovic i Branko Markovic, a na kraju ce nastupiti Zabranjeno pusenje iz Bosne i Hercegovine
www.bijelopolje.co.me
imaju i svoj sajt, http://jazzfestival.me/ , ali sam bas danas poludio kad sam saznao da je veceras i sjutra.. Tako sam i prethodnih godina saznao kasno da bi se organizovao da podjem, steta za tako los marketing..
BP je blizu (šta kod nas nije blizu :-)) pa dobrodošao!
dje je dobro da se izadje uvece u bp?
nocni klub makijato,utorkom i petkom.subotu zaobidji prepuno seljaka.ostalim danima Time je macka :D
makijato http://www.facebook.com/home.php?#!/...id=57448501531
time http://www.facebook.com/home.php?#!/...6471945&ref=ts
Hahahahahahahahahahaha :d
vidim svi znate za krla hahahahaah
Ko je Krlo?
Krle, vlasnik obdaništa za starije :)
Sa veoma mladim i atraktivnim starateljkama, kojima se može pobliže prići tokom posjete starim!
Izabrano idejno urbanisticko-arhitektonsko rjesenja gradskog trga
Gradonacelnik Bijelog Polja Tarzan Milosevic danas je saopstio da je prva nagrada na konkursu za izradu idejnog urbanisticko-arhitektonskog rjesenja gradskog trga sa poslovnim objektima u Bijelom Polju pripala docentu dr Rifatu Alihodzicu, za idejno rjesenje pod sifrom Epicentar, u iznosu od 10.000 eura. Druga nagrada, u iznosu od 5.000 eura, pripala je radu pod sifrom 101 koji je uradio autorski tim Jugoslovenskog instituta za urbanizam i stanovanje AD Beograd-Srbija, predstavnistvo u Bijelom Polju sa clanovima tima Sasa Cudanov i Marin Kresic, dok je treca nagrada, u iznosu od 3.000 eura, pripala radu pod sifrom Vijenac, sa autorskim timom Miroslava Petrovic Baucic, Milica Barudzic i saradnici Vuk Jakovljevic i Marija Kocovic.
-Prvonagradjeno rjesenje ima jasnu poruku shvatanja i davanja predloga rjesenja kompletnog prostora, koji su ilustrovani velikim brojem grafickih priloga, kvalitetnim arhitektonskim obrazlozenjima i maketom. Rad je na dobar i senzibilan nacin prezentiranim rjesenjima ostvario potrebu razvoja i revitalizacije glavnog gradskog trga, zadrzavanjem uocenih postojecih kvaliteta i nadgradnjom novih uskladjenih sadrzaja i prostora. Predlozeno rjesenje, gledajuci u cjelini, uspjesno slijedi savremene tokove u arhitekturi, istakao je gradonacelnik Milosevic, koji je bio i predsjednik zirija. On je dodao da je gradski trg jedno od najznacajnijih mjesta za okupljanje Bjelopoljaca i valorizaciju prostora.
-Mogu da kazem da su Bjelopoljci dobili kvalitetan idejni projekat, na osnovu kojeg ce se uraditi glavni projekat i pocetkom sljedece godine uci cemo u njegovu realizaciju. Takodje, pocetkom sljedece godine uci cemo u realizaciju projekta OS Dusan Korac, a Ministarstvo prosvjete ce sljedece nedjelje raspisati nagradni konkurs za idejno rjesenje skole, kazao je gradonacelnik Milosevic. U ime prvonagradjenog zahvalio se Rifat Alihodzic, koji je kazao da se ovim ostvario njegov san da prostor koji je dugo nosio u sebi artikulise na nacin kako bi zelio.
-Ovo je nesto sto sam zelio da ostavim svom gradu i da me grad po tome pamti, kazao je Alihodzic. Osim nagradjenih, na konkurs, koji je raspisala i organizovala Direkcija za izgradnju i investicije Opstine Bijelo Polje, a koji je bio anoniman, medjunarodni i otvoren, pristigli su jos i radovi pod siframa Samparh, i 112358.
-Ziri je na prvom random sastanku izvrsio otvaranje pristiglih radova i utvrdio njihovu kompletnost i uskladjenost uslovima utvrdjenim konkursom, a na drugom sastanku svi clanovi zirija su pojedinacno dali preliminarne ocjene radova i nakon argumentovane rasprave ziri je donio odluku i izvrsio rangiranje radova prema propozicijama konkursa, kazala je Bozica Zekovic, sekretar zirija. Osim gradonacelnika Milosevica i Bozice Zekovic, u ziriju su bili jos i prof. Aleksandar Kekovic arhitekta, Maja Velimirovic Petrovic arhitekta, Vesna Rakcevic arhitekta, mr Jadranka Popovic arhitekta, Semir Bucan arhitekta i mr Abaz Dizdarevic akademski slikar.
Talja će to završiti :-)
Kakvo Bijelo Polje i nocni izlasci,da nema Krla pola muskaraca bi nevino ostalo.Ja sam bio svugdje ali u Bijelom Polju su najgore i najtvrdje djevojke,dok ne odu na primorje.