Iha,taj documentary imam vec dvije godine!
Printable View
Iha,taj documentary imam vec dvije godine!
Ja ga tek sad dobio na originalu od druga...Sinoc Gledao.
evo preporuka za masa dobra film(ako to vec neko nije uradio)
oldBOY-(koreanski je)
Plan 9 iz svemira...
jeste da je proglasen najgorim filmom ikad, vrijedi ga pogledati...
Leteci tanjiri koji vise na najlonu, mjenjanje dana i noci u toku jedne scene vise puta, dva totalno razlicita glumca koji glume jednu ulogu...ma citav film sam se presmijao...posle odredjenog vremena film se gleda da bi pronasli greske u njemu...mada prica i nije tako losa....
"Date movie" za ljubitelje parodija.
sta? teorija trojanskog konja...iliQuote:
Originally Posted by Interpol
super film
MUSA the warrior
(koreanski)
Film ''London''
Vrhunski. Luda drama.
Nema nikakve veze sa gradom Londonom, nego je to ribino ime.
ljubav & ljubomora & droga(kox) & boleshtina
Svima preporucujem!
Sto se dobrih horrora tice, vec odavno ih nema iz Hollywooda.Quote:
Originally Posted by Genocide
Ako je nekome bas do horrora, preporucam mu azijske, talijanske, britanske ili cak i francuske horrore.
Evo par preporuka:
Les Yeux Sans Visage (1959)
Ghostwatch (1991, u izdanju BBCa)
The Innocents (1961)
filmovi Daria Argenta
Ju-On (original japanski, bjezi od remakea)
Tales Of Two Sisters
... ima toga jos...
Vecina nabrojanih spada u klasu psiho-horrora. Jedino Argentovi filmovi su eksplicitno puni nasilja i krvi.
BTW, ja upravo skinuo od Bergmana "The Seventh Seal". Preporuka!
eternal sunshine of a spotless mind
za 2,5 eura na svaku trafiku valja imat u kolekcijU ;)
HOSTEL - ko ima malo jachi zeludac, Tarantino bolesnik samo takvi :burp:
jeli gledao ko film GOTHIKA ?
stvarno je wrh film :)
do sad sam gledao film THE MISSION!
dobar film (da sam krstash bio bi josh lepshi):yipiiii:
ko ima jachi zeludac,nek pogleda ovaj novi horor..."Hills Have Eyes"...nisam odavno nishta morbidnije gledao,mozda chak bolesnije od Hostela :D
MUNICH - obavezno pogledati! odlichan film
po chemu je HOSTEL toliko morbidan?kidanje tetiva na nogama eksperimentisanje po faci je uchestalo u takvom zhanru :)
hostel je jedna teen prichica do dijela kad nestane onaj lik....onda je neshto zanimljivije...
Pa trebalo bi da bude uchestalo u takvom zanru...ali nazalost noviji horori su totalno razocharavajuci i malo koji je vrijedan paznje.
Meni se stvarno povracalo na onu scenu kidanja tetiva
lol...pa meni je to poenta horrora...mada to je samo moje mishljenje,npr mnogima se svidio Ring,meni nije nishta specijalno,chak shtavishe,od japanskih horrora koje sam do sad pogledao jedini koji mi je vrijedan paznje je The Eye.
Danasnji horori su smece... nekada su japancki vazili za jako dobre u ovom zanru, ali i njih malo-pomalo hvata komercijala.
Pogledaj Ju-On. Originalni, ne remake. Obavezno sam (ili uz nekog supatnika), uz zamracenu sobu i sa dobrim ozvucenjem. Garantiram da ce ti srce dobro poskociti par puta.Quote:
Originally Posted by Screaming Lord
Veceras sam gledao "l'ampire des loupus" - Savez vukova za Zan Renoom...ODLICAN FILM. Zaista, odavno me neki film nije toliko prijatno iznenadio i zainteresovao da ga gledam....
Takodje preporuka za Karaulu (domaca radinost :) ) sa S. Trifunovicem.
ring je vrh...ne zbog priche ili ne znam chega vec zbog SAMARE koja ima neki tako upecatljiv lik da otkida na par scena :)
probacu da ga nabavim...Trinity,slazem se.Quote:
Originally Posted by Argonaut
U prvom dijelu kad "izlazi iz TV-a" a u drugom kad se penje uz bunar...brrr :) :)Quote:
Originally Posted by bLaCkEr
pogledaj koreanski OldBOYQuote:
Originally Posted by Trinity from Zion
Oldboy nije horror.Quote:
Originally Posted by amok
BTW, je li netko gledao druga dva dijela "osvetnicke trilogije"? Oldboy je sredisnji dio, prvi dio je "Sympathy for Mr. Vengeance", a treci i zavrsni "Sympathy for Lady Vengeance".
Preporucam i odlicnu korejsku dramu Samaria (Samaritanka).
A ako nakon filma "Failan" ne dobijete zelju uzeti pistolj i raznijeti si glavu, nemate srca. :) Fenomenalno ispricana prica o propalom gangsteru koji pisa u sudoper i njegovoj lijepoj mladoj zeni - koju nikada nije upoznao! Mix krimica, trilera, gangsterske i tragicne ljubavne price o paru koji se nikada nije upoznao! Napravili ga, a tko bi drugi nego Korejci...
Radi se o ovom filmu:Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0364385/
pa to je Grudge...gledao sam americku verziju sa Sarom Mishel Gelar...ima par dobrih scena isto ko i u Ring al film kao film,nista posebno,bar meni...
nesto mi se ne cima da gledam japansku verziju jer sam tako negdje iznajmio i japanski Ring koji mi je bio sejm shit ko i ovaj americhki.
Daj nauci vec jednom da izbjegavas remakeove. Ili barem prvo pogledaj original, pa tek onda remake.Quote:
Jebiga, sad nakon sto si prvo pogledao remake, sve si pokvario. :( A lijepo sam ti odmah rekao: gledaj original, ne remake.
Remake - OUT! Ide mi vise na ***** neinventivnost holivudske "tvornice snova". Pocinju raditi remakeove svih starih a dobrih filmova i tako ih upropastavati. Neki sam dan pogledao The Thomas Crown Affaire, remake. Smece u odnosu na staru verziju sa S.McQueenom i F.Dunaway.
nije horror, nego jos bolje!!! a jesi odgledao Musu?Quote:
Quote:
odavno sam ja gledao ovaj americki Grudge,nisam ni znao tada da je radjen po japanskom filmu...a mogao sam pretpostaviti,svi su im horori na istu foru,sve neka bolesna djeca,morbidne djevojchice :) pogledaj The Eye ako vec nisi.
To amok:
Ne, nisam gledao Musu. Bas bi i mogao.
To Screaming Lord:
The Eye je vec odavno pogledan. :) Pogledaj ti Kuroneko. ;)
Je li ko gledao neki manje poznat, a dobar film o masovnim ubicama?
(tipa Seven, Kad jaganjci utihnu i druga dva iz te trilogije, pa i odlicni Fallen, )...jos bolje ako bi ga imao , da ga snimim, naravno uz nadoknadu ili uz mogucnost kantrasnimanja iz nekog od mojih 300 DVD filmova i 30 DVD koncerata.
memories of murder!!! fenomenalan korejski film o serijskom ubici i silovatelju koji nikad nije pronadjen. dijelom je i crnohumorna komedija.
Da preporuchim V For Vendetta.Odlichan.
i mene je prijatno iznenadio....jos da mi je snimak bio bolji..... ;)Quote:
pogledajte scary movie 4.....parodija na grudge, vilage, war of world's, saw ..... ima nekoliko prejakih fora.... :)
nijesam gledao hostel ali u poslednjem total filmu posebno hvale njega kao i remake carpenterovog The hills have eyes.....uzeo sam ga iz dvd kluba ali je snimak bio uzasan tako da sam odlucio da sacekam bolji.....
obavezno hostel i hills have eyes...
a Scary Movie 4 totalno razocharenje...tako su pretjerali sa tim parodijama,ne moze se chovjek nasmijat poshteno...o Date Movie da ne pricham.
Brate gledao sam Hostel kad sam bio u BG sad skoro...Bash me smorio film, mislim vec vidjeno...
Ako ti se dopao trebao bi da pogledash film Deliverance by John Boorman / 1972. Pokazuje ljudske devijacije u zabachenim krajevima...The End of the World...
Ako ga ne nadjesh javi mi se...Imam dosta te klasike.
Probat cu,sumnjam da cu ga nac,tako da cemo se dogovorit da mi to dodash nedje...
sto znam,meni se Hostel svidio s obzirom kakva su sranja ovi noviji horrori...
Ne znam sjecash li se Hrane Bogova (Food Of the Gods,ima 2 dijela) sto se nekad na MBC (tadasnji Blu Mun) davala...to bi volio bash da nabavim,dosta stariji horor,svojevremeno sam se bash vrhunski prepadao na pojedine scene...na imdb je dobio 3.2 (drugi dio 2.3) :D ...da nemas to mozda?
OVER THE HEDGE-ljudovi pogledajte ga presmijesan je :razz: