za sve prijatelje i fenove!
https://www.youtube.com/watch?v=xtcS...ature=youtu.be
Printable View
za sve prijatelje i fenove!
https://www.youtube.com/watch?v=xtcS...ature=youtu.be
Ako je ikad gej lobi trebalo da ima podršku za što veću aktivnost, onda je to sad. Inače se neće usrećit porodica kojoj se pomaže...
On nije svjestan da pored talenta i rada mora da ima nesto na sto ne moze uticati,a to je harizma.
On jednostavno to nema. Bez toga mu dzaba sav talenat i znoj ovoga svijeta cime god se bavio.
Po***** se po sred topica sa sve zajednickim cdm prijateljima.
Na kraju krajeva 90% drustva su lazna, prijateljstvo je interes, cim se nabaci neka riba ili se neko ozeni, zaposli, momentalno postaje magla u vecini slucajeva.
Ja prvi sam najvece *****, kad sam ranije radio ili imao vezu, 80% drustva sam iskulirao, mnogi su mi se zamjerili, s pravom. Fora je sto skoro svi to rade, valjda nam je to u genima.
Isti djavo je i sa cdm, fb instagram ili whatever mickey mouse bullshit.
Kiss :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
a sjeca li se ko Cupke? :D kakav isfrustriran lik, nema je taman skoro 10 godina.. ma me ne bi cudilo da je to sad Rakel ili Maja, haha
Bogme je meni bila smiješna šala za pokojnog SHM. Opraštajte
Edit: mada vjerovatno jer znam đe se kupa, đe školjke skuplja
Ne umE da čita, gospon ovizionizi...
Milicaaaaaa se udala u pasivne krajeve i svekrva zabranila komjutOr. Ona 'oće na forum a stara vjestica odma u dreku" plete carape i fanjele ostavi tu djaolju masinu"... A tako nam izgledala savremena borac za ravnopravnost zena i ..... Tako će na kraju biti i sa Rakelicom kad se uda u Sinjajevinu
Zbilja dje li je amok
Ada drogira se, čim nije ođe.
Zna li sta je sa morellom, pametna i zanimljiva djevojka bijase?!
Samobanovala se, takoreći.
Uzela previše žutog poslije vinjaka.
Ona Niksicanka od kad je posla da radi u BD ne dolazi na CDM.... ccc
Rakel mudoviste :D
A sjeca li se ko La Bambole i Indijanke, moderatorskog dvojca prije Zvoncice? Ih, malo ko se odje sjeca vremena prije Zvoncice ;)
La Bambola, najveci kralj sa italijanskom zastavom tetoviranom na preponama, najjaci SiE moderator ikad :D
MichioKaku...
City lights...
Svi zaboravili nezaboravnu Djevojku, a kad podsjećas na stare moderatore zaboravio si na Odli
Zbilja, gdje je Oljče, jeste da smo se pokačili, al' opet.
Sa njom su se mnogi "potkačili"..
..nekima je smetala ekavica, a neki su joj znali ustanoviti dijagnoze tipa "ja mislim da ti ni sama nisi razumjela to što si napisala".
Danas imamo Severnjaka, da izluđuje moga Rakunčića, srce moje.
Nije zbog ekavice bilo, čak mi je bila simpatična. Doduše malo smo se takli oko pojedinih patetisanja, a sad mi žao što sam bio grub..
Dies diem docet.
Bila sam gora no ti, pa nauchila..
Oljce je bila lik... Mislim da me je jednom objašnjavala da ne treba da ispira usta vodom poslije tečnosti za ispiranje usta...
Poslato sa pisaće mašine G3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ko zna, dje je ta hipsterka. Mora da je palila za BG, kad je krenulo ovo hipi seljacenje po gradu.
I dalje ulazi na forum samo joj mrzno da postuje. :D
Nisam nikad smrkao s njom, a imam osecaj da se bas ubila od droge.
Prije par godina mi je jedna njegova drugarica pricala da se bio vratio iz usa i da se zaposlio u americku ambasadu.
Dje je r0nIn?
Samo je jednom postovao, ali kakav je to post bio. Magija. I onda ode samo.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post2887142
Kako je on pisao britko,jasno,cisto razgovjetno steta sto se nije zadrzao duze.
Luximus znam dje je ali ne znam sto po forumu ne krchmi kao nekada :)