020 245 700 a ovo drugo ne znam.
Printable View
Hvala puno.. ;-)
a preteces...ahahha koja frka :D
E ja samo da ispunim obecanje i kazem da je operacija prosla mnogo bolje nego sto sam mislila :D
Jedino sto mi je tesko palo je bilo primanje anestezije :mad:
Uglavnom je sve u redu, i sve pohvale za doktorku Ristic! :)
rekoh ja...milo mi je sto ti je samo anestezija problem bila ;)
Ok, isčitaah sve ovo i msilim da bi sada mogli thread da postavite.
mene zanima ko radi dobro protetiku.
Alo ljudi ovaj Sukovic u "Ars" on kao da je studirao menadjment,marketing ili td...Podjite do njega Slike sa Bekamom,Roderikom Murom,Milom i cudima.Prvo te odere a sta mislis da ce i tebi kao i njima da uradi kvalitetno...ma nemoj!!!
Uhh ja sam imao jedno lose iskustvo sa jednim zubarom (na polikliniku jer moj privatni nije radio tada) i od tada me strah poc kod zubara i sve sam odlagao. Prosle godine podjoh napokon.
A evo me sad upala oshashavi par dana pa cu morat iduce nedjelje poc a ne ide mi se nikako :(
Inache idem kod Sashe Vukotica u Zagorich. Odlichno radi.
Ja ne znam sto ovoliko raspravljate, kad Avanesov i ostali iz UN rekose da nista zubari ne valjaju u pg...
zna li ko sta o izbjeljivanju zuba,dje se to dobro radi,kako se to radi i koliko to kosta kroz PG ?? ja cuh da je komplet izbjeljivanje 400e
da,ja sam pitao mog zubara i on je potvrdio da je to skupo nije mi dao prezicnu informaciju ali izmedju 150-200e samo jedne vilice je izbjeljivanje,to izbjeljivanje se radi svake 5-te godine...
on ne radi izbjeljivanje zuba i nije mi dao preciznu informaciju,zato njegovo ime nije vazno,ako neko ima preciznu informaciju i koje sve to klinike rade u PG neka napise ?
procitah nesto sa ovoga topika ali ne mogu sve necete mi zamjerit...znaci ne zanimaju me mostovi, implanti, operacije i ti veliki zahvati...imam jednu plombu eo 15 godina i vec se poprilicno potrosila pa mi treba savjet, kod koga da podjem? to takodje obuhvata i obican pregled ostalih zuba. eo koliko sam vidio dosta ljudi fale tu apoloniju pa reko valja li tamo poc obzirom da ne treba nista komplokovano da rade (valjda). hvala
Чедо Недовић и Бранко Рашовић
al kod ceda da potrefite kad nije pjan
nedovic bjese zubar kojem je specijalnost vadjenje zuba :)) znam da je sestra isla kod njega i on greskom izvadio zdrav zub :)
znaci koliko ja znam za njega,ako je to taj zubar,prije je radio onamo u goricu,tamo nedje je imao ordinaciju,kod njega ne postoji lijecenje zuba i kutaranje sa tim samo da se izvadi,ja mislim da je to covjek koji je najvise zuba izvadio u crnu goru,a opet u apoloniju se "bore" za zub ako ima imalo sanse za njega...
fala na savjetima...
pitanje: bijele plombe / crne plombe, razlika u kvalitetu (ako postoji danas), preporuke...hvala
pa crne su kvalitetnije,naprijed se stavljaju bijele radi estetike a posto sa ovim zadnjim kidas prsutu onda je bolje a i ne vide se pozadi,danas zubari vise stavljaju bijele plombe...