skorpija, buba, insekata
zaljubljivanja
bola
drakula, duhova, vampira
Printable View
skorpija, buba, insekata
zaljubljivanja
bola
drakula, duhova, vampira
strah da više nikada neću vidjeti neke osobe..
pored toga strah me slijepih miševa...
strah me kad nestane struja dok pokušavam da zaspim, i ne vidim ništa u mraku, počne nekako da me guši, i od zatvorenog prostora.
Uh moj teren :D
Ja sam velika kukavica :(
Pauke mrzim kao niko, smanjila sam to na strecanje, al bilo je i vristanja nekad :roll:
Sa zubarima sam se pomirila, hvala Prodentu i dr. Martinovic :loyal:
Gmizavci i insekti su mi gadni, al nije to neki strah... :burp:
Malo od visine, to ce da se lijeci ovog ljeta... :mrgreen:
Strecam kad grmi, srce ce me nedje okinut... :roll:
Ima tu jos, nego se treba sjetit... :hammer:
Ovo ce vjerovatno bit najcudniji post na ovom topiku.
Uzasavam se leptira. Smrtno ih se bojim. Bljak.
Bojim se nestanka toalet papira i interneta.
Ovo ti je bio naslidjeni strah od mene, ali kako sam se ja prva s pomenutom dr zdruzhila, lako ti je bilo :D josh nane da nagovorimo da se join.
Visina je moj najlljuci neprijatelj. Sve preko polametra za mene se pretrvara u provaliju... osim ako se ne radi o mostu... strah je neshto manji ako znam da je ispod voda :)
jeste li se ikada vozili avionom? je li vas bilo strah da pogledate kroz prozor?
hahhaahhahhahahahaahahahahah moja Marianna
pa pitam, zanima me :)
ja sam mislila da se bojim visine, međutim u avionu nisam prestajala da gledam krpz prozor, kontam da ipak nije strah nego eto obazrivost...
da necu stici sve sto zelim...
Popnite se na repetitor na Stirovnik, ima strah da ve prodje. :D
Malo sam klaustofobican... ono kad umres, pa sta ako se probudis i to... :D
edit: a u medjuvremenu vec odrzan govor, spustili plocu itd itd... :D
uh....đe me nađe!!! Neka što me je strah no sam sigurna da me je strah s razlogom! Nema šanse da stignem sve što sam "namjerila":)
A što se aviona tiče, da mi nije prozora kroz koji gledam izavetala bih od dosade! Uživam u pogledu i jedino ne volim da idem u toalet kad sam u avionu!:D