Eto sada su im Crnogorska dva igraca kriva zbog gubitka kosarke od Francuza, oni vele da bih pobijedili da su mesto crnogorskih igraca bili Srbski igraci...?
Printable View
Eto sada su im Crnogorska dva igraca kriva zbog gubitka kosarke od Francuza, oni vele da bih pobijedili da su mesto crnogorskih igraca bili Srbski igraci...?
Hari tvoje politicko opredeljenje se mesha sa tvojim poslom i to nije dobro jer narushavas kvalitet diskusije koja se vodi. Tachno je da sa obadve strane ima dosta toga za brisanje ali najbitnije je da ti sam formulises prag tolerancije i time odrziz kvalitet diskusije. Ovako .... jbga, ako dozvolis jednoj strani da vredja daj i drugoj ili brishi obe.
Brzi nelupaj kod nas nije bitno jesi li Crnogorac ili Srbin.Quote:
Originally Posted by Brzi
Ne, kod nas je bitno da si Srbin.
Odakle ovom forumasu sa nickom "Homoljac" pravo da svakog ko se ne slaze sa njegovim stavovima naziva "decko" ili "nezrela licnost".Ja molim moderatora da ga upozori da to ne radi,ili u suprotnom da brise sve postove u kojima on napada i vrijedja ljude na taj nacin.
Ama pusti ga to mu je imidz, on misli sa tim da je vise popularniji i pametniji, ( siptarska posla)
"Blitzkrieg" је војни термин који се уско веже за Хитлера и Хитлерову немачку.Quote:
Originally Posted by Blitzkrieg
Па Блицкриегу, види се одма када неко незна да је земља округла! И није ништа лоше скренути пажњу човеку, рећи му, добронамерно да је млад, да је незрео! Шта ту има лоше? Ружно је када неко псује српску мајку, када неко неког назива дебилом итд.
Узгред, буди речено, модератори, а нарочито Хари Кришна, често брише моје, Јанкове, Његошеве и постове других који се не уклапају у концепцију црногорског сепаратизма.
ПС
И даље ми није јасно како можеш себи за надимак да користиш термин који је толико јако везан за Хитлера?
Iako ga vjerovatno samo provociras, da zatvorim ovu raspravu: Blickrig je termin koji se javio prije nego je Hitler uopste dosao na vlast, tj. kada je uopste mogao biti u stanju razvijati bilo kakve vojno-strateske koncepcije.Quote:
Originally Posted by Homoljac_
Uzmi samo kukasti krst koji su nacisti koristili- u indijskoj religiji/tradiciji on ima potpuno drugo znacenje (mada nisam siguran u kojoj su ga mjeri nacisti izmijenili- tj. da li su obrnuli krake u drugom smjeru) ili simbol italijanskih fasista- preuzet od starih Rimljana. U originalnom smislu, nisu imali nikakve veze sa onim sto nacisti/fasisti predstavljaju...
I jos jedan primjer - rijec IDIOT u staro-grckom svijetu je oznacavala osobu koja nema drzavnih funkcija. A pogledaj kakvo znacenje danas ima...
Али си џаба рекао јер је стварно незрео, а незрео је зато јер се не буни што неко како си навео псује српску мајку, неко неког зове дебилом исл.Quote:
Nebudi pristrasan BlitzKrieg (munjeviti rat u prevodu vojna doktrina nastala u Nemckoj)Quote:
A sta da kazu ********, kitajci, VeljeSrbi,.....to ti nesmeta ???
Ja sam ljudi svestan da vi volite Crnu Goru ali pljuvanjem po Srbiji tesko da cete dokazati patriotizam.
Mogli bi da ne generalizujete stvari. Ja nikad ne opsovah nikoga koliko se ja sjecam :)
Nije princip da se salju upozorenja vec molbe Istina je da neki forumasi ne diskutuju sa onim sto je napisano vec prelaze na licna obracanja i uvrede i to ce se svakako brisati bez obzira na sadrzaj.Quote:
Homoljac, ti prije svega ne znas koji od moderatora brise koji post, ali ako ti je lakse neka ti bude da to sve radim ja. Kao drugo brisu se uvredljivi postovi i dobro procitaj pravilnik koji je iznad svakog podforuma pa ces valjda razumjeti da je tamo jedina koncepcija kulturna diskusija.Quote:
Naravno da treba brisati sve uvrede,bez obzira ko ih postuje.Ali,to ti ne daje za pravo da u nedostatku argumenata ljude proglasavas nezrelim.Sto je jos i najgore,tebi je nezrelost postala glavni argument u svim diskusijama.Iskreno se nadam da ne zivis u deluziji da si jedini iskusan covjek na ovom forumu okruzen hordom balavaca.Quote:
Posto te ja ne psujem i vrijedjam,ti,u ndostatku argumenata pricas o mom nicknameu.U redu,imas pravo,jednom sam i ja prokomentarisao tvoj potpis.Ali,ti to trpas u svaku diskusiju sa mnom.ne znam sta hoces time da dokazes.Pogotovo sto smo ti ja,a i drugi forumasi objasnili znacenje termina blitzkrieg.
Sto se tice moderatora Harija,za njega imam samo rijeci pohvale sto se tice moderiranja.Iako se dosta cesto ne slazemo u diskusijama,njegovo uredjivanje je na zavidnom nivou i prigovori na njega jednostavno ne stoje.
Uzgred,ne kaze se malboro nego marlboro.
Ok.Jos jednom moja puna podrska tvom nacinu uredjivanja foruma.Taj proces odavno nije isao tako glatko.Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
1.Тотална неистина, и сад имате на форуму псовки, клетви и бљувотина које нису обрисанеQuote:
2. У мојој преписци с тобом (врло уљудној) преко ПМ, ниси ми могао дати одговор ко је обрисао мој пост који није садржавао ни најмању увреду, али јест критику према Р.Кривокапићу. Консултовао се администратор, претраживало се по серверу, али ето мистериозно је нестао пост и то је то.
3. Маса других постова је обрисано без икаквог разлога. Најсвјежији примјер је од јуче. Лик са ником Реги је у теми о Медојевићу распалио о дотичном господину и почео се већ понављати (као и сваки пут)Све што сам прокоментарисао је отприлике: "Чему фрка, отштампај своја најновија открића, пробуди дукљанске гене и врати Медове гласаче Милу у крило". И на ову горе реченицу отприлике:"Понови још једно 8 пута да испуниш свој минимум у понављању".Quote:
Originally Posted by Реги
Мој пост је мистериозно нестао, а Регијев културни и дан данас стоји...
Хари, нећу да будем детектив и да утврђујем ко то потпомаже "мистерију" нестанака постова, али још једном те молим да кажеш јасно и гласно ако мислиш да не треба да учествујем на форуму. Нема никаквих проблема.
Или да "ургираш" код себе и осталих да моји постови који никога не вријађају буду равноправни са осталим.
Хвала
Vidis i sam da to sto si napisao nema nikakve veze sa temom i licne prepiske, savjeti koje se obicno zavrsavaju uvredama se brisu jer se na kraju zaboravi o cemu se diskutovalo i sta je tema. Bilo bi dobro da navedes konkretno koji je post uvredljiv, a za davno izbrisani post sam ti napisao sve sto znam.
Jasno i glasno kazem da si i ti i svi dobro dosli na forum i da je dovoljan minimum tolerancije da se uljudno diskutuje.
То што сам написао, није никаква увреда за разлику од Регијеве констатације, која још и није репрезентативан узорак из његовог арсенала. С темом има везе јер говори о Небојши Медојевићу. Друга моја реченица иронично се осврће на особу која 100 пута понавља једно те исто на више подфорума и у оквиру више тема. Или има правило по којем је пожељно вишеструко понављање!?Quote:
Испада да када се ти лично не слажеш са нечијим мишљењем, бришеш га под фирмом непристојних постова, изласка ван теме исл. С друге стране твоји истомишљеници чешће прелазе прагове пристојног понашања и изласке ван теме.
Нећете ваљда интернет форум претворити у нешто режимско што личи на РТЦГ или на бившу Милошевићеву РТС?
To ti je vec prica radi price i jos ispade da sam istomisljenik sa Regijem koji je postavio apsolutni rekord zalbi na moderatora :)
Svaki post koji smatras kao uvredljivi mozes prijaviti ili postaviti ovdje, ako su ga moderatori preskocili, a sta privatno imas reci drugom forumasu mozes na PM.
Broje li se moje kritike ovdje?
Ja bih samo zamjerio Hari Krsni zbog kratkog boravka u nasoj miloj dijaspori, a nije se javio!
Moje pritužbe na rad moderatora Hari Krisne se odnose na njegovu (ne)objektivnost i (ne)cjelishodnost odluka o preduzimanju mjera brisanja postova i mijenjanja njihovih sadržina.
Konkretno,moji postovi su izbrisani/izmijenjeni(Tema:Maske su pale konacno! Medojević: Neću na referendum !!!),iako nijesu bili suprotni pravilniku istaknutom od strane administratora.Osnov za primjenu mjere odmazde,pomenuti moderator je "našao" u navodnom analiziranju ličnosti.Ovdje se nije radilo o analiziranju ličnosti,već o kvalifikaciji jednog korisnika kao neozbiljnog uz navode da isti maliciozno i pogrešno interpretira izjave sa namjerom omalovažavanja i vrijeđanja drugih korisnika koji argumentovano iznose svoje stavove.Ovakva moja replika je odmah bila uklonjena/izmijenjena uz kasnije šturo obrazloženje pomenutog moderatora,dok ponašanja drugih korisnika,čiji su postovi svojom sadržinom u očiglednoj suprotnosti sa pravilima foruma,pomenuti moderator svojom pasivnošću ohrabruje.
Svjestan sam zauzetosti administratora zbog koje nije u stanju da prati sva dešavanja na forumu,ali "štetnost" ponašanja pomenutog moderatora,za slobodu misli i izražavanja koje čine ovo mjesto posebnim i rijetkim,je velika,i kao takva me je natjerala da apelujem na ovaj način.
Nije se radilo o analiziranju no o analiziranju jel? $edi...
Sve u svemu, tvoj prijedlog bi bio da se ja trajno banujem, jer sam stetan po SRPSTVO !Quote:
Originally Posted by robespierre
To hoces da kazes ?
Zasto ne navedes konkretan primjer ili post kojim se ohrabruje pisanje kao analiza licnosti nekog forumasa, uvrede ili podcjenjivanje sagovornika ili to sto je u suprotnosti sa pravilnikom, a nije izbrisano. Nijedan post nije mijenjan i jedino editovanje je izbacivanje psovki, licnog prepucavanja, uvreda.... Cak se tolerisu i jako siroke digresije, ali se ne moze svaka tema svesti na istu pricu. Da li si mozda neki post prijavio kao uvredljiv a moderatori ga nijesu obrisali ili ti nijesu odgovorili na svako postavljeno pitanje na PM ili ovdje?Quote:
Originally Posted by robespierre
Никада нисам волио да говорим у име човјека, још мање да састављам некакве листе, али просто не могу да не одговорим.Quote:
Направи једноставно претраживање постова од корисничких имена Crnogorac Dukljanin, Regi, Petar Mrvaljevic, Crrncogorac и још неких из те категорије.
Видјећеш да би пријављивање њихових вулгарних постова више одузело времена, него редовно учествовање на форуму...