Hahahaaa.. e ova ti nije iz Mojkovca no iz Golubovaca i ja sam bila su"vozac", a radi se o kruznom prije Momisica. Srecom, nigdje nikog nije bilo.
Printable View
Hahahaaa.. e ova ti nije iz Mojkovca no iz Golubovaca i ja sam bila su"vozac", a radi se o kruznom prije Momisica. Srecom, nigdje nikog nije bilo.
dvije noci zaredom ljudi upadaju u polukruzne tokove pored aluminijskog,prvu noc smo vadili covjeka i cerku njegovu,a drugu noc neki momci...u oba slucaja golf3....
Nemojte ljudi sa sovinisticko/regionalnim ispadima ovdje :cool:
Naravoucenije: dobro je da se ti nadjes tamo uvijek, sad se bezbjednije osjecam :), a vozaci golf 3 ili taksijem (pod uslovom da taksista ne vozi "trojku") ili alternativnim putevima odnosno sredstvima prevoza :)
Salu na stranu naravno da je to strasno psihicko, fizicko i materijalno iskustvo.
Inace je oznacavanje radova na putevima i oko njih jaca strana u Crnoj Gori, kad vidis obicno bude kasno...
Kruzni na starom aerodromu, iz pravca bulevara josipa broza "88", postoji znak (i horizontalna signalizacija) koji kaze da su oba prstena za pravo (prema novom bulevaru), ali za desno (prema podvoznjaku) postoji posebna traka.
Pa on je budala. Prvo ocijenis mozes li, ne ides na rizik. :)
Vidjeh juce da su posadili grožđe na kružnom toku blizu Plantaža.
to jos prije godinu dana.
Ne da su posadili nego kap-po-kap navodnjavanje ugrađeno i ove godine će grožđa već da bude.
Bijah preksinoć da vidim to čudo od kružnih tokova na Marezi... umrijeh od smijeha. Do i od njih seoski put bez rasvjete, samo dva kružna toka buc na livadu. Razumijem ja da je ono u svrhu ubijeđivanja nekoga da kupi zemlju jer će se radit' infrastruktura do tamo, ali je sad trenutno presmiješno.
Samo nek se radi... :)
i ja kažem....samo nek se radi
http://www.vijesti.me/vijesti/na-kru...e-clanak-42654
Nekoliko gresaka u prilogu, prije svega nisu napravili prikladnu animaciju/ilustaciju, drugo spoljnja traka (bar na ovim nasim kruznim) moze da se koristi za prvo desno ili pravo, bar tako kaze saobracajni znak koji je i donekle sporan, jer ne navodi da iz unutrasnje moze da se podje lijevo ili polukruzno, valjda se to podrazumijeva.
Kljucno je propustiti vozila koja su vec u kruznom i nailaze nam sa lijeve strane, jer to propisuje znak o nailasku na put sa pravom prvenstva.
AJ SA SRECOM!
26.12.2011.
Izgradnja kružnog toka na raskrsnici Studentske ulice i Cetinjskog puta u Podgorici
Obavještavamo vas da će sredinom januara otpočeti radovi na izgradnji kružnog toka na raskrsnici Studentske ulice i Cetinjskog puta u Podgorici.opširnije>>
lokacija kod Delte?
Oooo napokon, ta mi je raskrsnica bas mrzna ... nikad je preći ...
Cuvena, cvijecem okicena, kod delte. Ovo su najavili u novembru jos, neko kasni ovdje...
To je turisticki manijace,ne ocekuju da ce da ga jedu!
Zamisli da ovi iz kruznog toka staju u sred kruznom da bi se ti ukljucio... posto je dvije trake u kruzni ako fatas puni ili ides na drugo skretanje ides lijevom a desna je za iskljucivanje i ukljucivanje ili ako odma skreces... Mozgovi sto idu sredinom su mi najbolji... znaci samoubica... stekac saobracaja nikad ne znas dje ce a ako da zmigavac slavis. Kruzni tok je majka dje je guzva ali kad ti dodju PL PV ZB KL ... sijece ga ka da je u njegovo dvoriste ... znaci ne gleda bukvalno ide da te ubije... vjerovatno tako prolazi... ne zna pravila i 100 se zaleti i kad ga vidis moras pustit budalu.
E ovo je pravo... znaci svaki izlaz sa kruznog ima dvije trake... oni iz desne idu u desnu a iz lijeve u lijevu traku.... cemu kruzni tok ako ovaj mora da se zaustavi u sred kruznog zato jer onaj iz desne kruzi... ... desna je da se iskljucis odma jer ne mozes da zatvaras cijeli kruzni tok. Takodje nisam vidio kruzni tok bez signalizacije... i najcesce je onaj troguao bijeli sto ti kaze PUSTI SVAKOG KO NAILAZI JER IMA PREDNOST.