Moze li se vidjet dje taj ofsajd?
Printable View
Moze li se vidjet dje taj ofsajd?
nisam gledao usporeni snimak ali ucinjelo mi se kao da nije bio.
u svakom slucaju realan rezultat.
Hvala... Evo ovaj voditelj zna to pravilo :)
Naravno da zna,pa to svako ko iole prati fudbal zna ;)
Lopte nenormalne potpuno. Nemoguce je da niko ne moze duzi pas pogodit.
Solidan pocetak.E josh samo da Urugvaj preshega one rukometashe,i dan ce biti kompletiran:)
I da,vuvuzele treba spaliti.
EDIT: Ofsajd je bio chisti,naravno.
malo mi čudno što nema Kaseresa ili Malude od prvog minuta...
Reka je onaj majstor od Domeneka da mu nije neđto dobar Malouda. Ajmo braćo južnoamerička, pokažite ovim afričkim rukometašima malo fudbala.
shots on target : 1 - 1
shots off target : 0 - 3
possession (%) : 50 - 50
corner kicks : 0 - 2
offsides : 1 - 1
fouls : 1 - 6
yellow cards : 0 - 2
red cards : 0 - 0
20 minut
Diabi objasnio neke stvari.Domenek stavlja u prvih 11 igraca koji je citavu karijeru proveo u francuskoj pored kljucnog igraca sampiona engleske.Dobro
Je li moguce da su ovoliki mrtvaci i jedni i drugi...:rolleyes:
ovaj domenek veze nema....maluda mi nije poceo od pocetka....igra mu govu koji samo da je zdrao i izbaca anelku a ovaj je moga da igra sa anrijem ladno....
nista svi po 1 bod....bice ovo izgleda grupa smrti na ovom sp
Kako nas osteti sudija,cist penal nam nije dao,Japanski olos
Idemo dalje,idemo do titule.
ALLEZ!
Domenek je potpuno lud. :respect:
Forlan,brate moj,zashto ono promashi?:D
Inace,Urugvaj takticki mnogo bolji.Mada,mislim da nece biti problema za ovo dvoje da prodju dalje.Mexico je usporeni snimak,a RSA jednostavno nije dovoljno dobra.
E da,Domenecha su pljuvali i proshlo svjetsko,pa on dodje do finala(i do titule,vjerovatno,da ne bi Zidana i njegove gluposti).
sto nema u sastav benzeme?
needrock kakav crni kljucni igrac celzija... maluda pojma nema.
franucska je ocajna ekipa, riberi se totalno pogubio evo godinu dana. gurkuf je igrac za timove poput parme, bordoa, lacia.. nikad veliki igrac nece bit. anri, anjelka, uh ma zao mi je iraca., iskreno snjima bi bilo mnogo zanimljivije no s ovom raspalom reprezentacijom.
Ne mogu da vjerujem da jedan polu-retardirani choek unishtava ovakvu reprezentaciju... Boli ga racq kad mu se mozhe...
samo ne znam zasto ne otpustishe ovoga debila posle eura 2008 kad se vidjelo da upropastava ovakvu reprezentaciju.....vidjecete da ce sa blanom francuska uradit puno stvari