Evo je trazim po BG!
Ako je nadjem imas pice od mene a dodjem u Pg:cool:
Printable View
nemam pojhma je li kasno, jer nisam citala dalje od tvog posta. Ja je imam i krv sam propljuvala da bi mi je moj kum poklonio (iz svog kompleta mi je dao) tako da sam voljna da ti je pozajmim da je kopiras ilki tako nesto, jer Mika je.... mh jednostavno Mika, a ta zbirka je kokmadic duse koji mi je nedostajao...
Ovako...
Zna li neko ko je izdao, dje mogu naci, postoji li vise igdje ta knjiga "I magarc ugleda andjela" od Nick Cave-a, ja je imam na engleskom, ali to se jednostavno ne moze citati...
I interesuje me "Santhana" od Borna Bebeka...???
ej zivote ....
Ima li đe da se kupi knjiga SMISAO LJUBAVI, od Solovjova? Treba mi hitno za usmeni dio ispita :-(... Ako ima neko da pozajmi bila bih mu zahvalna!!!
Je li neko vidio da se pojavila u prodaji kod nas Edgar Alan Po - Sabrane priče i pesme (Rad 2006. 1078 strana!)?
Radi se o zbirci pjesama Djuze Radovica,ako iko ima ili zna gdje se moze naci puno bi pomogao jednoj dobroj podgorichanki kojoj treba da bi spremila ispit i dobila 10,ma moze i 9:)
Umberto Eko: "Kako se pise diplomski rad"
Ukoliko ga neko ima na prodaju ili zna kako ga nabaviti u Podgorici/Crnoj
Gori, molim da mi se javi na private, ili e-mailom na [email protected]
Hvala!
"Karaoke kapitalizam" - Nordstorm, Ridderstrale
ima li dje u Pg?
ima li ko novelu Miroslava Krleze "Baraka 5 B"
znam da ovo nije bas za ovaj topik ali da ne otvaram drugi, znali iko dje da nadjem neku knjigu udzbenik da skinem sa neta o prvoj pomoci novijeg datuma. ja nadjoh neku knjigu prva pomoc:doktrina i praksa ali mora da se plati
unaprijed hvala
ima li ge da se kupe biografije slikara koje izlaziše četvrtkom u vijesti? mlidijah pazarit par njih, ako budne i ako su po istim cijenama.
OK, dogovorite se ko bi da mi je proda, pa mi javite... ASAP
"VOZAC" - tako su mi makar rekli da se zove, hocu da polazem vozacki ispit, ljudi ne pushtajte me na ulicu :blah: da ne budete na jade :p
Evo stavila sam i znak upozorenja!
Ja sam danas uzeo da citam roman ZAHIR od Koelja,... malo za opustanje:)
Ima li neko da mi pokloni/proda/... Rjecnik pravnih termina engl-srpsko-francuski, izdavac Savremena administracija, izdanje rasprodato.
Ima li neko ´I ne samo tesar´ od Josh McDowell-a?
upomoc... :(
trazhim jednu knjigu a ne znam ime njenog autora. pa da budem iskren i sa naslovom sam malo klimav... :/
uglavnom, knjiga bi trebalo da se zove "Ajkula nezhnog srca" ili "Ajkula mekog srca"... ili "ajkula sa mekim/nezhnim srcem" :( pretrazhih net ali mi izbaca samo neki domaci kratkometrazhni film. :( mozhe li mi ko iz lichnih info reci kako je pravo ime knjige ili autora?
Mozda ce nekome znacit imate na eMule mrezi gomiletinu knjiga doduse uglavnom na eng(mada ima dosta i na njemackom italijanskom i ruskom) :)
Ne znam.
Zadnja koja se pojavila u BiH, je " Umorstvo u ulici Morgue i druge price", koja je izasla u sklopu " Vecernjakove biblioteke", i koja se prodavala zajedno sa Vecernjim listom, za nevjerovatnu cijenu od 1-og eura. ( sadrzi price : "Dozivljaji Arthura Gordona Pyma", "Crni mačak", "Jama i njihalo", "Krabulja crvene smrti" i "Pad kuće Usher", sve to na nekih 200 stranica ).
Sto se tice poezije Poa, odavno nije izaslo nista novo.
Međutim treba stvarno biti izbirljiv kada su u pitanju prevodi njegove poezije, s obzirom na stručnost naših prevoditelja. Možda je bolje čitati izvorne pjesme na engleskom, nego neki "naš" loš prevod istih.
Trazim knjigu Did Six Million Really Die? by Ernst Zündel
Na engleskom naravno(prestao sam na nas da citam). Bio bih zahvalan ako iko ima link za download :)
Pozdrav svima,
zna li neko gdje mogu da nadjem seriju knjiga Pet prijatelja, autor Enid Blyton?