:respect:Quote:
Originally Posted by hercules
Printable View
:respect:Quote:
Mesto već posetila posle sedenja u Murcielagu prošle jeseni! :wink: :respect:Quote:
Originally Posted by X3M
rekose na SAT da treba do kraja godine da se proda oko 450 dacia u scg.to je dobra cifra.
Svaki dan sve vise i vise Dacia ima po PG 8)
Svakoga dana u svakom pogleedu sve više napredujemo! :roll:
[size=1]***em ti sve, Dačijama smo počeli da se hvalimo[/size] :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:
Bice bolje vrijem valjda, a glupo je kupit neka dobra kola za to malo para sto imamo ako ne mozemo u njih da sipamo gorivo i redovno ih vodimo na servis 8)
Svaka ti je ka Njegoševa :)
Ozbiljno, u pravu si.
O tome sam pisala na forum Titograd, prije Potopa.
Ali ipak Dačija :evil:
A imam, imam ja svojih momenata,ali nazalost ovo je nasa stvarnost :wink: 8)
Sto je ovo poceli smo daciu u nebo da dizemo?!?
Eeee na sta smo mi spali...
mislim da je Dacia idealno "transportno sredstvo"(automobil?!?!?!) za naseg "dragog" Fabiju... :roll:
a ja cu BMW ;)
nadje li shto mafiJozo!!! 8)Quote:
Originally Posted by GTi
Novo je novo :roll: :roll: :blah: :burp:Quote:
Originally Posted by jzonda
Mi nemamo konja za trke i onda smo na to primorani :cry: :cry: :cry: :cry:Quote:
Originally Posted by X3M
Cemu taj pesimizam momci i djevojke?!!?? Daj ne zezajte nekad cemo vozit kola koja zelimo, trenutno je situacija takva pa moramo da ih pozajmljujemo ali sta da se radi :devil:
Pa makar ih uzeli i na rent a car... :D .Quote:
Nema odje nikad lijepog vremena majku mu a moj brat je dobio od lufthanse vikend tiket za cabriolet ili dzip po zelji.
Al kisa neda nikako tako da cu imat priliku da vozim SLR-a tek iduce godine na ljeto... Ko ce cekat majku mu.
Eto recimo ja imam drugova koji voze dosta dobra kola, pa eto ponekad odemo i provozamo se, mada od kad mi je poceo semestar nemam nesto previse vremena ali uvijek nekako se nadje nesto eto cisto da me zelja mine za autima i voznjom :devil:
Cakir, koji si ti srećnik, da voziš SLR?
GTI, nisam ja kao ti čoče, ja nemam para...:(...a da ti pravo kažem ti bi vozio Logan!
Svi se foliraju, da vam neko ponudi auto dzabe svi bi ste ga kao odbili. Evo da mene neko pokloni Yuga da imam da ne maltim do fakulteta i nazad 10 km svaki dan odma bih ga prihvatio. Auto je san svakog vozaca a i pjesakak bogomi!! :respect:
POTPIS I PEČAT, to su njihove fore!
Ja se nadam u Boga da cu se provozat njime iduce godine kad ove nijesam. U onog malog CLK sam se vozio ima ga drug od mojeg brata, bas fin autitj a ima ga za 15 000€.Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
ma trabant rules
WOW kakav ima jedan odje zastitni znak benzinske pumpe, srce mi stane na ten kad ga vidim, kako je $atko uradjen.Quote:
Originally Posted by sparco
Cakir....ako nisi obavesten, SLR nije kabriolet.
A drugo....to kabrio ili dzip po zelji nemoj da shvatas tolko bukvalno, uvek ima limit
GTi i Dacia....nesto mi tu ne ide zajedno, neznam samo sta :lol: :lol:
Uh onda nista od SLR-a ipak hocem ta 2 dana da provedemo u nekom cabriu...Quote:
Originally Posted by BRABUS
Nema limita to je poklon od firme za nejbolje odradjen posao, dobio je to i aluminijumski kofer...
Jutros me udari arap sa pasatom, izlazi iz sporedne na glavnu rikvercom iskrivi mi citavo krilo i branik i slomi migavac. Dodje policija napravi zapisnik i onda odoh u renaultovu auto kucu da procijene stetu, procijenise je na 1800€ mada stete nema preko 200€ nikad. :D