I to je odlicna stvar.
Smatram da su se poznati brendovi malo zaigrali, da se precerano maržiraju narucito za kvalitet koji nam isporucuju godinama unazad. Nekako ne znaju stati s podizanjem cijena.
Printable View
I to je odlicna stvar.
Smatram da su se poznati brendovi malo zaigrali, da se precerano maržiraju narucito za kvalitet koji nam isporucuju godinama unazad. Nekako ne znaju stati s podizanjem cijena.
Glavni kriterijum većine kupaca je - uloženo : dobijeno. U tom smislu mnogi kineski automobili nude dosta za uloženi novac (dosta dodatne opreme koju kod drugih moraš da doplatiš, neki i dizajn renomiranih italijanskih kuća, garancijom od pet godinu tuku neke renomirane proizvođače koji nude samo zakonske dvije godine, a za više traže doplatu) i tržište je ,,eksplodiralo'', a uskoro će se pojaviti svi ti modeli na tržištu polovnih (još uvijek to tržište nije dovoljno aktivno) koje će zapravo pokazati gdje se kotiraju kineski automobili (ne mislim tu na pad vrednosti, više mislim na eksplataciju u relanim uslovima i servsinu podršku).
Vozio sam Forthing T5 Evo, prvi utisak je da je to lijep automobil, vožnja, hm, (velikoj) većini kupaca će pružiti što treba, meni lično je nedostajalo nekih finih podešavanja između vješanja, upravljača, mjenjača i motora, nešto mi nije baš usklađeno radilo (ograđujem se možda je do konkretnog primjerka koji je rent-a-car sa pređenih oko 9.000 km), ništa što se ne može oprostiti, ali kao da nedostaje onog finog podešavanja (vozim zaista lijep automobil fino opremljen solidnih dimenzija, a na upravljaču imam osječaj da vozim Sandera).
Otac vidio neđe po netu (iskočilo mu na google valjda) da kineska vozila imaju 5 do 7 god garancije.
I zapeo da kupi novo auto.
Tigo 4 pro Hev vidio sinoć pa mi šalje linkove da se raspitam.
Ovo što viđoh na papiru ne izgleda loše 70kw benzinski 1,5 motor i hibridni 120kw
Jedino mu se ne sviđa što nije 4×4
Ima li koji kinez da ima 4×4 pogon?
350kg nosivosti, mislim da ti treba bit dovoljno :joy:
Nisu u stanju ravno zalijepiti ove silne oznake, ko zna kakvo je stanje sa onim što se ne vidihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c901e732c3.jpg
Sent from my OP13 using Tapatalk
Ma opsticka varka, kao i ovo izmedju lima i light bar-a:
https://i.postimg.cc/wM0dsgMS/Screen...1-27-11-AM.png
Nadam se uskoro da ću uzimat neko novo auto za budućeg penzionera. Logika kaže corola ili yaris cross a uloženo/dobijeno ćera me kod kineza coolray, Byd atto 2 dmi ili MG...
Da malo prodrmamo temu...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam debatovao 2 mjeseca da li uzimat kineza i odustao sam.
Nemam povrerenje u kvalitet, pa cemo vidjet vrelenom kako ce se njemac pokazat, jesam li donio dobru odluku.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Byd 2x vidio kako sa sva cetiri se kotrlja 20 na sat put servisa, u KovCar. Bez tablica. Mozda nesto oni probaju, al mi nepovjerenje neko...
Komsija uzeo nekakav Skyworth, super sve, fali ga samo tako. Unutra dobro izgleda, prostora za putnike dosta, gepek skracen na racun zadnje klupe,pa ga tamo fali. Tableti me nerviraju. Opet, komso ima para viska, pa mu se moze da eksperimentise(22 000 ga uzeo od alijansa, 10k presao). Jedino, a to je mozda podesavanje neko, u tunel mu duga upali iako na rucici su kratka svijetla.
Možda isključi ta duga ako neko dolazi iz suprotnog smjera?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ima li automatska duga?
Ma ti kinezi su buducnost, to treba kupovat a ne preskupe njemce i japance.
Unutra su kao spejs satl, sve monitori, sve na touch...
https://electrek.co/wp-content/uploa...rip=all&w=1400
Ne znam sto si se opteretio toliko :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Haha brine comunity za tebe:)
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Bijah danas iz čiste radoznalosti da provozam BYD Seal 5 DM i jer mi stano iskaču reklame.
Nisam nikada vozio takav hibrid, gdje mu motor služi kao generator. Obične i električne jesam pa mi je ovo novo potpuno.
Provozao sam nekih 10km od salona do kružnog za Bandiće i nazad. Ubzanje sa nas 2 u automobilu je bilo odlično. Zvučna izolacija je OK.
Krenuli smo sa 44% baterije, sa par ne prejakih upiranja, upaljenom klimom vratili smo se sa 46% baterije zahvaljujući dijelom i rekuperaciji. Potrošnja je bila 4.5 litara. Od 60 do 90 dobro ubrzava tako da vjerujem da bi za preticanje to bilo OK.
N bteriju moćže da pređe oko 100km ali se ispod nekog nivoa baterije motor automatski pali i dopunjava je.
Uz auto se dobija obični punjač koji napuni auto za 5-6 sati. Ima doplata za brzi punjač BYD univerzalni koji je 860 eura plkus 300-400 je ugradnja kako reče ovaj momak.
Gepek je prostran ali prilično limitiran otvorom, što znači da dugačke stvari će stanuti, ali gabaritne u visinu teško.
Ja sa svojih 186 a imam i viška kilograma malo teže ulazim tj kosina stuba je prilična zbog aerodinamike, tako da za visočije može biti problem da se nađe adekvatan položaj za ulazak u limuzinu.
Pozadi iza mene ima prostora, ali neko moje visine mislim da bi mu bili knap, a neko visočiji ne bi mogao udobno da se smjesti.
Kinezi... sjećam se mog prvog androiid HTCa, pitali me jesam li lud pored nokie i samsunga onog tankog, tako da mislim da će i autom u koju godinu zagospodariti tržištem...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Dobro, sad bas HTC, al Xiaomi mozda odgovara poredjenje.
Ne, nego mu blendaju dje god u tunel udje. To mu valjda sa dnevnog kad udje u mrak, jer po noci nema problem. Moguce da ima neka kalibracija ili sl. Nijesam se ni bavio nesto tim, samo mi se pozalio pa na komande probah, nemam volje cackat tudje auto...
Inace, coek je proslog ljeta kupio Duster, falio ga samo tako, sve mu bilo super, sad mu ne valja pored kineza. Dacia 1.0 mild hybrid, sreca....
Sta je sa ovima omoda i jaeco
Vidim nisu bas jeftini
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Aj ovako koja autokuca daje najbolje finansijske uslove za kupovinu kineskog auta?
Ovaj renault.me bas daje dobre uslove na 60 mjeseci jel ima jos neko tako nesto
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Odavno, nekolike marke drze. Ka i ova sto je gore pomenuh, sve proizvodjaci tv i frizidera koji su se poceli i auto industrijom bavit.