Ova nasa odlicno koristi minute.
Printable View
Ova nasa odlicno koristi minute.
vrlo neimpresivno prvo, odbrane bez. alanna smith sa najgorih 20 minuta kosarke u karijeri.
maria kliundikova sa +14 za 8 minuta na terenu kao apsolutni match winner... ko je imao ovo na listicu za tombolu posle prvog poluvremena?
Fred VanVleet pokidao ligamente, navjerovatnije odsutan do kraja sezone.
Odmah su počele glasine da postoji mogućnost da Hjuston krene po Rasela Vestbruka, pošto su im na poziciji pleja ostali samo Šepard i Holidej.
Moguće da Udoka odluči da može da izgura sezonu sa Šepardom kao startnim plejom, ako budu sigurni da VanVleet može da bude spreman za plejof.
Mislim da je Hjuston i bez njega dovoljno jak da bude top 4 na zapadu na kraju regularnog dijela.
mislim da nemaju prostora da dovedu bilo koga, jedino prvo da se otarase nekog sa aktivnog rostera.
jel ovo Zion smrsao i spreman za sezonu iz snova?
kakvo vodjenje utakmice cheryl reeve u 4/4, u najboljoj finchovoj tradiciji cuvanja time outova. kao da ce da ih doma ponese i urami na zid.
kakav dres.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7f8b469ff5.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
jos jedna friskoca iz istog perioda.
https://basketballjerseyarchive.com/...sic-jersey.jpg
A'ja sutnu svaku slobodna.
Da su pripremili odbranu da sutne svaku slobodna opet bi vise puta kontestovali.
Mozda sam glup za profi kosarku, ali mi djeluje kao nesto najdebilnije kad igrac poput A'ja svaki put ostane sama kad se odmotava u p&r.
Ejsis su gotovo svaku izgubili kad je A'ja bila oko 20p ili manje.
I udjes u mec dajuci joj sansu da se raspuca.
isto se za jordana pricalo... svedi ga na ispod 20 i izgubice, pa vidji sto se zbivalo... on po 10 bacanja svaku utakmicu. nisu ni nekad bili mnogo pametniji no danas.
A'ja 3p, 1-7 u 1/4. Izgleda da je bila paMetna taktika da je puste da sutira i ako ne nadje sut da je posle cake walk.
Ovo je 1-1, danas bi trebalo da je ona utakmica dje svima glavnim rade zivci, a neka Hull da zabije sve i rijesi mec.
Fiveru ni Dantas ne igra.
Ovo bi bilo ravno cudu da povedu nocas.
Isto je Boston pencilin za A'ja ako daju malo kontakta.
A'ja je mekan igrac, a ova ko tuč.
bas presusio fever, klupa nula. aces nabacaju sve na kelsey, pa ako ostale ubace nesto, nek ide zivot. dana evans odlicnu seriju igra.
aerial powers, najjace kosarkasko ime.
Kakva makljaza.
Tomas ne nasijeda na pikove, a ruke brze.
Titulu ce kao trener osvojiti zena. Jer su sve ostale zene.
Jedino onaj mrco sto vodi Cikago.
Da Bosko Radovic usme neki WNBA tim uzeo bi titulu.
A da, i Finiksa je trener muskarac.
Nisam to ukalkulisao.
Da je trener Finiksa muskarac, a Sote zena.
Koja veze s mozgom nema.
Mada kad imas Kudlikovu na klupi to olaksava posao.
MK 77
Ispravih L u M.
Mislio sam da se zove Ljudmila. Cijele sezone dominira a ime joj ne naucih.
Al Horford potpisao za Golden Stejt.
Ugovor je na više godina, veli Shams.
Još samo da GSW razriješi situaciju sa Kamingom i potpiše još nekog slobodnog agenta, mogla bi tu fina ekipa da se složi.
Samo da ih zdravlje posluži, pošto dobar dio prve postave polako se približava 40. rođendanu.
steph white salje seriju natrag u vegas!
phee out, cheryl out... rekoh jos davno da mi sve mirise na 73-9 sezonu warriorsa.
strasna utakmica, sa ocekivano tragicnim krajem. nogometnim zargonom, a game of four quarters. svaka zavrsena sa 10+.
citavu seriju ne nalaze rjesenje za alyssu, igra unutra izdusila u drugom poluvremenu, a kayla nije mogla dovijeka da izigrava stepha. dijonai bas falila u ovoj seriji. a i bonnerica nije bas morala sad da proradi.
nista, ceka se pik chicaga, pa jos jedan juris.
nimalo iznenadjujuce, kuminga ostaje u warriorsima, 1+1 godina, 24 po sezoni.
Zajon stvarno mrsav. I spreman makar jednu sezonu da odigra.
Pitam se koliko mu kosarka valja kad nije tenk od 140kg.
Sad može da jaše Jokaša.