Poludjecu od instagramera i snimanja klipova u voznji. I od prolazaka kroz crveno.
Dobro je da nema vise udesa vjerujte mi. Ko iole vremena provodi u saobracaj zna o cemu pricam. Posebno pakleni vbozaci od 7 do 8 i 15 do 16 sati.
Printable View
Poludjecu od instagramera i snimanja klipova u voznji. I od prolazaka kroz crveno.
Dobro je da nema vise udesa vjerujte mi. Ko iole vremena provodi u saobracaj zna o cemu pricam. Posebno pakleni vbozaci od 7 do 8 i 15 do 16 sati.
danas su me milisekunde i milimetri dijelili da na zabljak brzinom od 60km/h pokupim neki golf6 koji je bio zUstavljen na magistrali (zaustavila ga polocija)i naravno vise od polovine auta je bbilo na magistrali.... sto je najgore ja sam ga vidio 100m prije ali momenat dekoncetracije i cao... u zadnji sekund sam uspio da ga zaobidjem... ko zna ko je i bio u tom auto..mogao je biti pun djece...
govorio sam vec, nikad im necu stanut ako nemam dje da se zaustavim sigurno, a jos manje ako je patrola sa suprotne strane... dva puta su imali mene tako zaustavljenog da pokupe, i sad ja jos za dlaku ne nagrdih nekoga... neka hvala...necemo se zivotom igrat
Juce je neki e46 zh table cudo cinio da nisam bio sa zenom i cerkom tako sam bio poludio da sam prvi put u zivotu zbog nekog tako zvao 122. Ne znam kako nije nagrdio nekog. Sta je s tim gasterbajterima problem psihicki? Mi kad odemo preko ponasamo se sto vele ka "bubice" bar u saobracaj.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Zato što im se može. Generalno dolaze ovamo da se ižive za male pare.
Istina ziva.
Mene je dan pokvario... jos na moje sviranje je pokazivao da stanem sa strane da mi on objasni. Evo drugi dan se jedem sto nisam reagovao, a opet zena u kola i cerkica od 2god. Kakvo smo mi ***** od drzave kad dozvoljavamo da se pisaju po nama jer da se ne osjecaju slobidnim nebi to radili. A on kompleksas neki bas se dobro snasa gore vozi e46 sto je i ovdje iz mode izasa prije 5god i dodje i izivljava se. Bas sam nervozan i dalje.
Dabogda nam najveći problem ta dijaspora bila Bole...
Pominjao sam degenerike koji drift-uju po gradu, posebno na krivini prema samoj luci gdje je par lokala pa valjda ih vide ljudi kako su vjesti u izvodjenju svojih "trikova"...
Nocas je bio jos jedan, bijeli BMW, 3-ka, rekao bih. Tablice BR*BMW01
Pozdrav za degenerika, sigurno je "poznat"... zelim mu bankinu brzih dana.
120d, nije trojka.
Poslato s Jadrana
Eto cipelar onda... Krivio se u jednu pa u drugu stranu i nisam ga uspio dobro vidjet'.
Debil parekselans.
Zanimljivo kako dzipovi muskarcima daju neka kvazi mooda.
Znaci ako imas dzipa, imas i prednost i svi treba da bjeze od tebe... Kakve dzukele iskompleksirane. A kad ih iskuliras i odjebes onda sviraju u znak protesta nad narusenom hijerarhijom u saobracaju.
.|.
Prije par dana, neka baba sa Golf 4 mi sjece put na raskrsnicu... ja usporavam da je pustim da prodje, ocu da je zaobidjem, kad baba ladno ugasi kola na sred ulice, bocno, i izadje da se javi nekom...
Ovo je sve otislo u racku drugari moji dobri
Trebaju celicni zivci za voznju kamiona po primoriju ovih danahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d58dba9242.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5f39f2f4b7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...616a6a4bac.jpg
Ima li klimu ovaj tvoj?
A dobro onda, to je kao da si kroz zeleno prošao ;)
https://www.youtube.com/watch?v=RQw5hyxqZIk
Kako vozi ovaj narod ovo je crni humor > ovakve nekulture nije bilo na divlji zapad..
Od zete (kips kruzni) desna traka 2 kamiona i milion kola i oce da preticu lijevom trakom ali neka zena u vw ide lijevom trakom tik uz kamion..
Sviraj-blicaj nikom nista > pomjerila se posle pola minuta u stilu sto ce ovaj..
Sledeci kruzni 2 Mercedesa idu 30 na sat lijevom trakom..
Dolazim kod nas diskonta/lakovica dje su duple pune kolona ja mislio udes bio > kad kolonu napravili ovi sto oce da skrenu za lakovic i ovi iz kontra smjera oce za nas diskont..
#OvoNidjeNemaBezKodNas ovakvih deb*** od naroda.
Pricas kako vozi narod a ti prolazis kroz crveno uvijek kad ti se moze. Dje ti je obraz?