Quote:
Originally Posted by
Mile_Djikanovic
Interesantna prica, ima neka dobra veza izmedju tebe i Niksica. Inace sjecam se te utakmice u Sportskom, nikad punija sala...
Kafana "ON" je radila do prije nekoliko godina, uvijek sam mislio da je skracenica od "Ostatku nazdravlje". :thinking:
Kao Bjelopavlić sa obije strane logično da sam imao dosta bliske rodbine u NK uključujući i babu. Mahom su ili pomrli ili odselili, što govori, nažalost, i o sudbini Nikšića. Sada uglavnom bacim pogled desno na zaobilaznici kad idem na ŽB ili u CRO i to je to.
Devedesete su bile već ozbiljno nezgodne u NK kad sam svraćao tamo. JBG slijepo crijevo prema raznim ratištima.
Ženski svijet koji sam upoznao bješe zanimljiv, no gotovo svaki put sam upoznavao neke sa nedovršenim vezama. Mislim one su dovršile vezu, ali dečki su mislili drugačije. I pričale mi neke detalje proganjanja posle raskida.
Tada je jedan sa nedovršenom vezom kao argument izvadio eksploziv i digao sebe i dragu u vazduh neđe u kvart kod bolnice. Kod babe blizu kapele su dolazili sa saučešće neke prijateljice na kafu i prilično detaljno razglabale forezniku toga slučaja da su mi ogadile taj dan. Doduše i učinile me opreznim glede Nikšićanki sa nedovršenim vezama, e sam se pazio da neđe moja foreznika ne bude tema kakve kave.
Vidjeh u medijima neki sličan slučaj nedavno. Još baš djeca. Užas. Ozbiljno posesivni momci. Ostao mi takav utisak.
Što bi Džibo rekao:
Da se opet rodis pored ovih cesta
s kojih vjetar nosi prasinu u grad
i na krivom mjestu biti tako lijepa
to moze biti vise zajeb nego dar
Edit: Tačno je Ostatku nazdravlje...