Mozda bi tvoj glas prelomio sve :)
Printable View
Na osnovu ovoga što su objavile Vijesti, evo računica:
http://i45.tinypic.com/11297di.jpg
koliko je bilo nevayecih u pg?
Kako je dobro bilo obraćanje dps-a sinoc
"Fićo, mahni ljudima i miči se da im rečem dvije"
ne znam o kakvoj kradji lekic prica u rozaje kad je na proslim izborima u rozaje vlast dobila 12 iljada glasaca a citava opozicija zajedno 400, a sad fico 7 iljada a lekic 1400...
Rozaje Rozaje, Bosnjaci...
Da bar Lekić nije okružen lešinarima iz Nove imali bi novog predsjednika. Ovako će vazda presudit glasovi iz Rožaja, Plava i sličnih.
ali bi onda izgubio DrAzine glasove pa bi mu to doslo na isto, ko bi onda klicao Srbija Srbija ispred Lekica. bas me zanima kako bi reagovao narod u Srbiji da ispred predsjednickog kandidata gore budu crnogorske, madjarske ili ne daj boze albanske zastave i da se klica drugoj zemlji. pola vas bi ovdje skocilo a ne oni gore.
Pa kad cemo kocano znati rezultate???
DIK mora do 8 sjutra da ih saopsti.
dik jos nije objavio rezultate izlaznosti na zatvaranju birackim mjesta na sajtu, poslednje sto ima je od 17 sati.... tako da ko zna, sjutra/preksjutra :D
Evo sad si me naveo da se zamislim da li dobro interpretiram prezentaciju podataka za BP. Ja razumijem na način da je DF imao brojke na nižem nivou obrađenosti rezultata, a DPS na višem, pa je zato u tabeli upotrijebljen drugi podatak, pri čemu je razlika u svakom slučaju u par desetina glasova. Oćeš da kažeš da je u BP ustvari 9K:14K u korist Vujanovića?
Nemate što čekat dick, Fićko je predsjednik.
Djukanovic je pokazao i jos vise ce narednih dana, svoje pravo lice. Slobov djak prvak.
Ko gođ da pobijedi Crna Gora je izgubila jer nijedan od njih dvojice nije iskreni crnogorac i to je činjenica...
Procitao sam samo prvu recenicu tvog posta.
Pazi, kad ti neko iz protivnickog tabora kaze da si MAGARAC, ti se pronadjes uvrijedjenim, a kad ti tvoj covjek, covjek iz DPS-a kaze da ste svi vi magarci koji ih glasate i ti i poslije toga izadjes i glasas iste, ti ne da si magarac, nego MAGARCINA.
Kad vidjeh kako se vijore srpske zastave smucilo mi se,definitivno nikad srece bit u ovu drzavu pored ovakve opozicije nece.
broji li to samo jedan glasove a ostali svi "menadzeri" :)