Čuš glava u oblacima. Ada mene oblaci golicaju onamo đe su i Feliksa Velikomudog dok je skakao iz vaseljene.
Printable View
Čuš glava u oblacima. Ada mene oblaci golicaju onamo đe su i Feliksa Velikomudog dok je skakao iz vaseljene.
A ko umije da cita natalne karte, ja sam napravio moju uz pomoc Internet stranice koju mi je dao Oliver Queen :)
3+4=7
Izuzetno emotivna i impulsivna osoba, koja, ne razmišljajući mnogo, sama sebi stvara probleme. Ona može drugima da pruži puno ljubavi, ali i da pati zbog nesređenog emotivnog života i ljubavnih promašaja. Treba da zna da u ljubavi ne postoji savršenstvo kome teži. U životu će morati da prođe kroz tu duboku i tešku traumu, jer ne može da izbegne pogrešne osobe koje je koriste – to su spoljne okolnosti koje neće moći da izbegne.
je*e me ova sedmica od kad znam za sebe.
fala ti, tigre :*
Neka mi neko sibne na pm misljenje o ovoj karti :)
http://astro.cafeastrology.com/cgi-b...slavia&lang=sr
piše ti dolje da ćeš imat sex
goozo to su samo brojevi... pronađeš se u raznoraznim stvarima u životu, ako su dobre njeguj ih, ako nisu prevazilazi...
meni je 7 lijep broj kao broj... ;)
Nisam se bavila njima do sad... ovo je copy/paste fazon samo sabereš datume i nađeš svoje odrednice za broj... ima i za ime isto tako kao što kaže Raquel ime je znak, ali veći je posao pa... izvinite me žuuriiimmmm :D
ja sam slušala jednom čitanje te natalne, ne za mene, i ne vjerujem koje detalje je žena pogodila...ali za budućnost..
Imas interpretaciju na engleskom na ovaj link, ne znam zasto ti je nema na ovo sto si ti postavio :)
http://astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/natal
p.s. evo ti :D http://astro.cafeastrology.com/cgi-b...slavia&lang=en
Moram se i javno zahvaliti gdjici @tigrovo_oko... Temeljno me je i analiticno bombardovala podacima...i nekakvim brojevima... :D Taman kao da je Bik u horoskopu. :D
Elem, sve je to ...kako da kazhem...od osobe do osobe. Ima tu neshto...ali...ima mnogo vishe onog necheg drugog.
P.S. Iskoristila bih priliku da se pohvalim da sam i dalje Bik/Lav. :D
i ja sam i dalje riba/vaga. kažu da podznak preovladava posle 25. god. a ja to baš osjećam :D
Moguće za tu natalnu nisam imala bliski susret stvarno... ali čuh da onaj Milan Popović masu para daje na te astrologe, natalne karte, feng šuije i ostale trice i kučine... i Seve mu se uklopila tad za bebu ali za nastavak bajke nije :( sad story...
Aaaa bježi :D
Chu da će imati sex. Pise mu da će ga dvije silovati, a ona mladja u znaku jarca kojoj je saturn u donjem domu će ga prijaviti miliciji. Posto je rodjen u vakat kad su svi macori obavili te rabote od natalne karte interventnog voda koji će doći zavisi kako će se provesti. Posto za njega ne vaze astroloski znaci i znaci na nebu i zemlji polozaj četiri glavna asteroida i Hiron, a pogotovo Ceres-Škorpija-27,06 znace da će i pored te nemile situacije on biti zadovoljan.
Zatvor? Bojat se da te odive nemaju koji organ viška pa da mu pomognu da se ratosilja zatvora.
Stalno nailazim na informaciju da su MUSKARCI Bikovi najbolji jeebaci Zodijaka. Je li koja provjerila to :)
Jarac
'Antička astrologija govori o Saturnu kao "realizatoru sudbine", i baš ova planeta daje rođenima u znaku Jarca krut i neumoljiv karakter koji se temelji na izuzetnim fizičkim i moralnim osobinama. Odlikuju ga preciznost, metodičnost i ogromna unutrasnja disciplina.'