Kako je odvratan onaj Nadal...ocekivali su on i tonci da ce da vladaju tenisom posle federera,ali se desio djokovic...smrad mali spanski,kako je samo neposten bio u polufinalu,svime se sluzi samo da dobije...
Printable View
Kako je odvratan onaj Nadal...ocekivali su on i tonci da ce da vladaju tenisom posle federera,ali se desio djokovic...smrad mali spanski,kako je samo neposten bio u polufinalu,svime se sluzi samo da dobije...
i koliko je djokovic harizmaticnija i duhovitija licnost od njega,pametniji,zna 4 ili 5 jezika i plus je br 1..a onaj muto ne umije ni maternji da prica,onaj suvi sportista,totalno bezlican...ne znam kako njega moze neko voljeti..
mali smrdavac bez donjeg vesa
evo vele neko zahladjenje pa da'ko ti bude bolje sto
Pa sto fino niste stavili temu podrska rafici nadalu ili jedini nas rafa???a ne tenis..:)))
Taman tako. Al dobro, cio Konik i Vrela Ribnička navijaju za Nadala ;)
Sent from my HTC Two using Tapatalk 2
Ja sam inace jako objektivan sto se tice tenisa i pratim ga sigurno nekih petnaestak godina...ali morao sam malo da isprozivam nadala i neobjektivne likove...a nisam djokovicev fan,ali je covjek jednostavno unikat i primjer ponasanja i zivota,na terenu i van njega..inace mislim da je federer najveci majstor...
Fedex je gospodče za sve njih.
Sent from my HTC Two using Tapatalk 2
Fedex danas ekspresno pocisti Hanescua, Cilic takodje protiv Bagdatisa.
Nadal izgubio prvi set i lose igra.
Nadal 0:2...
Ne cuju se ovi nadalovi navijaci...:D
Sent from my GT-I9505
Vamos Darcis:D :D
Sent from my GT-I9505
Darcis u top izdanju.
Još samo 1 set i adios Nadal.
Jedan je rafa, kako god okrenes...
Porazi i pobjede su sastavni dio svakog sporta.
Zabrinjavajuce je to koliko vas prizeljkuje njegovo ispadanje.
E bas bi volio da ispane,evo ja prvi....:D
Sent from my GT-I9505
Ipak je rjetkost da Top4 teniser ispane već u prvom kolu.
Ja Nadalu ne mogu oprostit ono maratonsko finale protiv Fedexa.....
nevjerovatan Steve Darcis.
Još samo da zadrži koncentraciju a ne da se nervira zbog ćoravog linijskog sudije kao u drugom tie-breaku. Odlično igra.
E ovo mu je bila zadnja sansa, nevjerovatno kakve je greske napravio, bruka.
A je li realno ovo, aooo, svaka cast.
http://s2.hbvl.be/ahimgpath/assets_i...1000x800-n.jpg
Merci Darcis!!!!!!
3 rijeci: sabijanje, gazenje, prosipanje.
Uljepsao mi dan svaka cast......
Sent from my GT-I9505
Kraj, odlicno je odigrao Darcis, a servira je odlicno. Nadal masu grijesio, i ne mogu vjerovat da je lagano u 3. seta izgubio.
Sad se Federeru sve otvara.