Nema na cemu
Printable View
Nema na cemu
E viđite mi sad ovo. Ima sam jedan fiksni telefon. Pa sam onda dobio drugi pa reko da ga zamijenim. I poslije nekoliko dana utvrdim da mi se onaj stari više sviđao. I znate kako to ide, danas, sjutra, to je minut posla, a muka mi da se zavlačim iza komode da prespojim, evo prođe i po godine. Ajde reko juče da vratim ovaj stari, ali oćeš, neće da upali. Vidim da sam ostavio baterije u njega. Jesam li tu grešku napravio, pošto neće ni da mrdne, stavim na punjač, ne pišti, ajde reko da ostavim preko noći možda će se propunit nekako, ma nema šanse. Stavim u njega baterije od ovog drugog i naravno radi. Jesu li mi ove baterije za bacanje, u pitanju su NI-MH, AAA 1,2V 1200 mAh? A žao mi ih, jer traju kao lude a nove su skoro bile u njega. Jel moguće da su same iscurile tako stojeći u njega isključenog bez punjenja?
Daću ti dvije da ne brineš. Pošalji pm
Sent from my F3111 using Tapatalk
Ah oprosti nemam AAA. nego AA [emoji46]
Ma ne treba, veliko ti hvala burazeru, nabaviću ja nego me kopkalo šta je bilo s njima.
Đe da kupim klinasti kaiš za vešmašinu 10x1275?
Koja marka mašine?
Nije valjda bitna i marka mašine. Samo dimenzije. Gorenje.
Gorenje 020405700, Đečević 020620981
Uzmi original kaiš da ne mijenjaš opet sjutra
U Quantum su par punjivih AAA NI-MH baterija od 1000 mAh oko 3 eura.
Mislim da bi to najprije trebalo da nadjes u Frigo Elektro Vujovic.
Ima ih u Preko Morace, zgrada preko puta pokojne male pijace; Stari Aerodrom, zgrada preko puta pumpe; Gintas, sa strane Lepe Kate, poslovni prostor uz sami glavni ulaz za pijacu.
Hvala Ickorz i DJuzla.
Zna li ko provjerenu inf koliko je suplementalacija jeftinija u njemackoj od ove odje kod nas .
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Ja ne vejrujem da je uopste i jeftinija. Zvaisi koji brend
https://www.joom.com/en
Jel kupovao neko ovdje? Izgledaju mi prejeftini da bi valjali icemu
Da nema neko broj nekog iskusnog travara ? Konkretno bi me zanimali listovi oraha i korijen gaveza da kupim ali kapiram da je to nebitno [emoji846] Kod nas zvanicno se niko time ne bavi, a vidim u Hrvatsku golem biznis...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A zasto ti konkretno treba to?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Problem sa zakonkticama i povredama pa da probam neke prirodne ljekove sto sam nasa na internet.
Pazi, ako ti se to svrstava u lekove ti to ne možeš da uvezeš. Jedino možda preko pošte i to ako im promakne da vide da su ljekovi
Zna li neko dje mogu da kupim nastavke za pumpu, za fudbal, pilates lopte i ostalo?
Rubicon pogledaj
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Ickorz to je trava kao trava, bukvalno listovi i korijen, ne broji se kao lijek. Mislio sam da kupim nedje kod nas to i onda ga obradom nekom koristim. U Hrvatsku toga ima u nekim kesicama, cini mi se Travar MB firma da se zove ali rekoh i mi imamo suma i gora da ne kupujem nista na stranu. Vjerujem po sjeveru ima dosta njih koji znaju kad je najbolje da se ubere, kako se obradjuje i slicno...
E dobro kod nas. Ima sigurno, samo treba ispitat. Mislio sam na varijantu da dopremiš ih HR ili iz bilo đe vani to malo teže jer agencija za ljekove ne dozvoljava uvoz fizičkim licima bilo kakve ljekove
Ne ne, taj dio me ne zanima, samo ovo sto vec napisah. Hvala ti svakako !
dje mogu odradit stampu na svojoj majici a da nije majica.me?