Goozica je momcina od djevojke.
Послато са LT22i
Printable View
Goozica je momcina od djevojke.
Послато са LT22i
Ako radis pazljivo ne mozes nista ostetit,to ti prica da bi te zaklao...Mene je majstor za isto to trazio 100e,pozdravio sam ga i odradio sam.Posto mi je bilo prvi put lagano sam radio,zavrsio za 2-3 dana(sve ukupno mozda 13 sati rada)al bolje no njima placat.Uglavnom ovako ti dodje unutrasnjost
http://imageshack.us/a/img23/6650/sa9c.jpg Mislio sam da ga nikad necu vise sastavit ali sastavljanje ide mnogo brze nego rastavljanje
Tražim dio i rekoše mi 95e. Ja objašnjavam liku o čemu se radi, da ne tražim hladnjak koji stoji ispred motora(novi sa ventilatorima je 120e bio ljetos kad sam pitao), i lik tvrdi da je to to :D
edit:zovem u bg i pucaju cijene(jedan reče čak 700e) dok ne krenem u detalje objašnjavat o čemu se radi i onda se sjete i nemaju to :D
Pa vidi da ne zna o cemu pricas i onda ti kaze da nema da bi te skinuo sa vrata.Nadji na net tacnu oznaku i po tome im trazi,99% ce imati
ko ispravlja alu felne u pg ?
Ilija, Optimum - od zgrade Vodovoda put Zete poslje stotinjak metara desno.
kolko dodje ERG ventil za stila 1,9JTD `03.
zablokiraj to,em bolje em jeftinije...imas brzog na forumu da ti zavrsi i softverski dio i uzivaj bez chadji na usisu...
Imam zimske gume 175/70 13R. E sad, mozda je glupo pitanje, ali da li bih mogle nekako da se '' uguraju '' na tocak na kojem je sad guma 155/80 13R?
Naravno da moze.
Niđe nema dijela, ni u BG. Na ebay nađoh neki polovni.
Probah da skinem crijevo pa da uspem sredstvo za čišćenje cijevi(neki mi drug reče sinoć da je on tako riješio) ali malo sjutra, ne mogu da ga skinem. Maknem prsten za stezanje ali džabe, ni milimetar neće da mrdne, valjda zapekli. Izgleda da mi jedino ostaje da rastavim, isperem taj hladnjak pa dako uspije. Uostalom, koliko kapiram taj hladnjak jedino može da se probuši ili začepi. Bušan nije, pa dako Mr.Muskolo riješi ostalo :D
A jes, nego sam nešto mučan da to uzmem sa otpada :). Da je veliki hladnjak lako je a ovako je nešto osjetljivo činimi se. U Japan auto sam opet jutros zvao i rekoše glasni se kasnije, jedino ako polovan nađemo al ni od toga ništa ne bi. Evo pogledaj na što ovaj liči sa oglasa, mislim da je u boljem stanju ovaj što je u autu :D
http://www.kupujemprodajem.com/Hladn...6502-oglas.htm
Ima neka firma u Sesvete, sad nađoh koja prodaje hladnjake za sva vozila. Probaću njih da kontaktiram.
To jeste malo zeznuto,al ako nemas drugo resenje bolje i to nego kako ti je sad.Naravno pod uslovom da je full ispravan
p.s. za koje to auto bjese?
Mitsubishi Colt iz 1997. 1.3
Poklapa se dosta djelova iz Lancera pa vjerovatno i ovaj. Evo sam posla Hrvatima mail pa ako budu imali dako nekog nađem da ide tamo. Žao mi je što ne mogu ova crijeva skinut pa da probam sa ispiranjem nego ću morat rastavit kabinu izgleda pa tek onda. Viđećemo već, kako je krenulo stiće proljeće dok se to završi :D
Pa povedi ga onda kod majstora pa neka on nesto proba
Ja sve radim sam na svoja auta jer ovim "nasim" majstorima vise nista ne vjerujem...sve posle golf2 je za njih naucna fantastika
A vodio sam već, nijedan neće da uloži da skida to. Nego svi gledaj, pipnu i konstatuju to je hladnjak. Jedan mi reka dovezi, ostavi da rastavimo pa ćemo viđet što je.
Dakle ovako.
A4 kraj 2008 god.
Vec neko vrijeme primjecujem da grijac sica mnogo vise grije u naslonu nego u samom podguzacu.
Prije neki dan donji dio je prestao da grije potpuno,dok se i sa samim regulatorom nesto desava,naime kad ga stavim na jedinicu on skoro pa przi kicmu sto nije bila situacija do sad.
Ako bih uporedio sa drugim sicem koji je nastelovan na istu jacinu kao i vozacki skroz je drugacije-Drugi diskretno grije i gornji i donji dio.
Roksped veli da cak i da kupim novi grijac jer njihova dijagnoza je uvijek da je nesto crklo skroz,to nikad nece bit kao fabricko jer moraju da razvale cijeli sic u paketu sa presvlakama,da skratim -ne radi im se to.
Ima li ko kakvu ideju.
Unaprijed zafalan :)
Sent from my iPad using Tapatalk
Suknjene gaće za vozača?
Sent from my Sony Xperia™ T