Danas je BLISTAO, kao nekad. Kakva vožnja, kakva lakoća, kakav stil... Uspjeh je biti mu do koljena!!!!!!!
http://www.digdeepmoments.com/wp-con...in_1996_01.jpg
Printable View
Danas je BLISTAO, kao nekad. Kakva vožnja, kakva lakoća, kakav stil... Uspjeh je biti mu do koljena!!!!!!!
http://www.digdeepmoments.com/wp-con...in_1996_01.jpg
jeste schumi je doktor za voznju(ALI NEKAD BIO)penzija brate premnogo je to vise za njega.Ono je smijesno kako su ga prolazili proslu trku pa naravno i MASSA.Traba da ga je sramota izdao je FERRERI,a svi dobro znamo sta je izjavio da mu je FERRARI poslednji tim za koji ce voziti.I on i BRON su isti ljudi UH SAMO NEKA SU ZDRAVO.
to su guzice
Nije premnogo. Taj covjek je uvijek bio korak ispred drugih. Cijeli zivot samo voznja i treniranje. To nije covjek iz nasih krajeva. ON je njemac, rodjen za nesto.
ON je to izjavio kad je vozio za njih i kad mu je bilo OK tamo, ali onda je dosao Luca i rekao mu je da je dosta i da treba da dodje pacijent iz Finske kojem su dali 45 tona eura za jednu jebenu sezonu. I na kraju, odjeb.
Onda Zalonso.
E sad, ovaj tamo nije imao sto da trazi vise, zvao ga Ross i rekao mu je da se vrati, a ovaj je to jedva cekao. Odmah je potpisao i eto ga, vozi. I nije tu zbog onih 7 miliona, nego zbog toga sto uziva.
LONG LIFE NAJVECI!!!
1996-a, Ferrari F310, Circuit de Catalunya - Spanija, NAJVECI. Bilo je to jedna kisna trka koju su zavrsili samo 6 vozaca. NAJVECI je bio, naravno, prvi, zavrsio trku 45 sec prije drugoplasiranog Alesija. NAJVECI je bio 3 sec po krugu brzi od drugog najbrzeg.
I tog dana je dobio nadimak, REGEINMEISTER!
HALLEJUJAH!!!
FABIA je li ovo LONG LIFE ono ulje modricino 20w60
Ne, nego VW-ov motor 1.4 TDI sa 75 konja i 3 cilindra, Long Life servisi na 50 000 km (zamjena ulja i to).
JESTE jedna sezona ali KIMI sampion samo ce schumi malo pricekat na to treba je da potpise ugovor onda na jedno 7-8 godina
montenegrina ima li kise :) ???????
Cuj, Kimi sampion. Da. Ne bi bio da nije bilo onih sranja izmedju Zalonsa i Hamiltona, 2007-e kad ga je ovaj klinac oprao.
Fak! Idem i ja, ocu da budem pored NAJVECEG!
P.S. this page is worthless without pics!
Sampion je sampion a sto je bilo i ko je koga opra to me ne interesuje ,a mislim da ce ovaj najveci danas da uhvati alonsa ha.ha.ha.ha.samo u snu
After being on the receiving end of his former teammate’s criticism due to his on track performances in t eh opening races of the 2010 championship, Lewis Hamilton has sniped back at Fernando Alonso over the way he raced his current teammate, Felipe Massa, into the pits at the recent Shanghai grand prix.
Despite the risk of infuriating the Spanish fans even further, Lewis held no punches when it came to his assessment of Alonso’s move in China that saw him fight to get past Felipe into the pits so that he would not be forced to wait for service.
“You are there to race one another, so on the track you race and you overtake professionally and as cleanly as possible,” he was quoted as saying in the Daily Star. “I’ve never done that (Alonso’s move), and it’s definitely not in my nature to do what he did. That could have turned out really badly for Felipe. He could have been out of the race.”
Alonso criticised Lewis for his actions with Vitaly Petrov and then again with Sebastian Vettel in the Shanghai pitlane but doping it coming into pitlane and with your own teammate is something that has never even crossed Hamilton’s mind, despite his passion....
“I’ve never known it going into the pits before, but it’s in the rules you can. Some drivers here are seriously aggressive, perhaps more this year, which is great to see. People say I’m aggressive, but I don’t know why. I just drive with the most passion. I’m more passionate than aggressive. I guess there’s a fine dividing line. I’m not aggressive when I’m alongside people. I don’t think I show aggression to them. When I go by, very rarely do I lean on someone or put them on the grass. I’m not like that. I always give people space. Whereas I feel others don’t give you space and try running into you. I’ve never intentionally touched someone when I’ve passed them.”
Hamilton has made thirty two overtaking manoeuvres in the opening four rounds of the championship.
Ovo undelined je laz.
Momak je jos gore proshao haha.
Sad mi je pisala, kaze da je staza vec krcata, jedva su mjesto nasli, nalazi se izmedju 7 i 8 krivine, koliko ja vidim na net-u pozicija je dobra jer se vidi kraj ciljne ravnine i onda dosta ove ravnice ispred.
I ja bi voljela malo kishe radi dinamike, ali mi zao da se ona skvasi haha.
Koliko vidim vrijeme po site-ovima, ne bi trebalo biti kishe.
Nadam se da ce Alonso dobro startovati.
dobar...let's see how it rolls
button bjeshe neki shampion?
Pi kako i vetel ne odusta :p
WHAT A RACE!!!
NAJVECI!!!! BOG!!!
JESTE GLEDALI????
KO JE NAJVECI?????
NAJVECI, TI SI NAJVECI!!!!
Kakva voznja!!! 66 krugova bez jedne jedine greske!
YOU are untouchable!!!
neka guma puchee..ovo ono...!!!
ali KO je zaustavio cijeli grid iza sebe!!!
NAJVECI PROFESOR!
p.s. ****** zbog nagrdnog bolida i pravila, inace bi omeo pod sa ovim n00bovima!
Pa jebote, sampion sa 2 sec brzim bolidom mu ne moze nista, ali bas nista. Ovaj naprijed coooool, bez jedne jedine greske. Kao da vozi S klasu...jebeno!!!
NAJVECI!
Stvarno nevjerovatan covjek! kako sa lakocom vozi da je to za nevjerovati!!!