Znam ja to vrlo dobro, zato i rekoh da je dovoljno s obzirom na to da znam kakav nam je odnos. Bolje nego da se bahatim sad sa 300, 400€ kao sto bi NHM, pretpostavljam. Hohoh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Znam ja to vrlo dobro, zato i rekoh da je dovoljno s obzirom na to da znam kakav nam je odnos. Bolje nego da se bahatim sad sa 300, 400€ kao sto bi NHM, pretpostavljam. Hohoh
Obraz okiđeni
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ja sam čoek seljak, da kumujem ispod 500 ne ide. Istina, da me neki lik tako pokupi sa ulice kao neku bičarku, rekao bih mu izvini, prijatelju, a đe mene nađe za kuma kad se znamo zdravo za zdravo ili pivo za pivo. Ima svega tri čovjeka kojima bih kumovao, ove ostale bih pozdravio. Ali kad se kumstvo prihvati - jbg, nema vrdanja.
Dosta ti je to tripleto, pogotovo jer nijeste neki bas dobri jarani, ko sto kazes... Ispostovao si ga, platis muziki 20e i cao.
Pa e, nije da se ne slažem, ionako će opet za Ameriku i baš ga briga šta će ođe da pričaju za njim. On će da uživa i da mlati pare, a ostali će ovuda da se prave intelektualci za 500€ platu.
Podje u banku da preuzmem novu VISA karticu, dvije nevjeste ispred mene i cekam ravno 32 minuta. Pitah ovu prvu sto je bila na red da nije mozda atomsku bombu kupovala kad je ostala toliko na salter.
E pa dobro, to je drugo. Za nerazdvojnog druga sasvim dovoljno.
Kako si napisa gubi mu se svaki trag mislio sam nije ga bilo 5godina a covjek se nije javlja 2 mjeseca.
Sent from my iPad using Tapatalk
HHahahahaahahhaahaahahahahahaaah
moze li zasebno tema "tripletina sabrana djela"? svi njegovi slucajevi su mi banja 😅
Taman kao moj najbolji drug i ja. Po dva mjeseca se i ne čujemo. Mada ja nisam previše druželjubiv, moguće da to onda drugačije shvatam.
Kako to misliš drug i erotika!? Nemoj me sad zgražavat, života ti, dosta mi je ođe i komšiluk nekih namigova. Misle ako ih ne mršikaš da se pališ na njih. Fuj.
Svako shvaca onako kako voli ili bi volio da vidi. :D Nemam ja samo drugove kroz zivot pa da se moze prišiti erotika.
Pa e, erotika može da se prišije i na ženski pol, to i ja velim.
Ako znam, bolje da idem u krevet, noćas ništa ne kapiram.
Da si pratio moj rad kao goozica shvatio bi.
Ova vedaGo po drzavnih institucija koji jos nisu culi za email.
Pa baš su dugo bili zajedno i vala je vrijeme da se uzmu...