Za zamjenu far, zmigavac i blatobran, za farbanje hauba branik blatobran.
Djelovi oko 100-150
Farbanje oko 200( sa branikom bez ako neces da ga ispoliras)
Limar 50
Plasticar 20
Printable View
Za zamjenu far, zmigavac i blatobran, za farbanje hauba branik blatobran.
Djelovi oko 100-150
Farbanje oko 200( sa branikom bez ako neces da ga ispoliras)
Limar 50
Plasticar 20
Za zamjenu: zmigavac.
Sve bi to Vratnica zavrsio za 150 eura.
Pardon, za zamjenu zmigavac. Blatobran napuni kitom a branik pricvrsti sarafom. Haubu sprej 3e plavi.
E to...
Evo i ja da se napravim pametan, ne diraj nista i nula eura. Kod Micka iz Donjija Kokota sve 0 eur
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Kakav je hyundai coupe 16.16v 1998?valja li cemu to?kolko moze trosit i kolka im je cijena?
Za kokoske.
Mozda je pod kokoske mislio dobre zene u 30im..
Sto bi dalje znacilo da je vaginalni magnet !
Ispala mi je neka kompezacija pa me interesuje moze li se kolko prodat to auto?Cisto da znam ako je kanta da ne ulazim u te vode...
Sto moze bit da auto nece da mi grije kabinu kako treba, no neki mlako-topli vazduh izlazi, do skoro mi je bilo ok?
možda ću lupit, ali može bit da ti je do termostata, meni jednom izmedju istalog nije grijanje radilo kad je crko termostat.
Ide mi kazaljka od temparature normalno, kao i obicno... Moze li bit da je neki senzor?
Bile su crkle dvije sijalice za poziciju i za kratka. Za poziciju 0.5e a ova 6.5e . Hvala
Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk
Seat Ibiza 99 god tdi,kada se NE upali lampica od grijaca ne moze da upali? Grijaci su ok. Kada se upali lampica,pali odma,a kada nema lampice nema sanse da upali? Neki savjet resenje? Hvala
A gledao sam ali su mi izgledale isto kao na desni far i crkle su dvije odjednom.....
Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk
podji kod nekog ko je upucen i nek pogleda i ispita module i napajanja i nek vidi u kodiranom kljucu jel ima greski,lampa za grijace je ujedno lampa za greske u sistemu....
ja bi ti to besplatno pogledao na dijagnostiku i napravio,samo sto ne radim nikom sa foruma....
Pametno.